- Konu Sahibi korsanmartxix
-
Bende normal isteyip sezaryen olacaklardan biriyim. Çatı darlığı ve bebeğimin kafası 3 hafta önden gitmesinden dolayı olan uyumsuzluktan dolayı. Dün karar verip 25 Mayıs olsun dedik bugün kü kontrolde epidural istediğimî belirteceğim inş hayır demez dua edin kızlar
Bende normal isteyip sezaryen olacaklardan biriyim. Çatı darlığı ve bebeğimin kafası 3 hafta önden gitmesinden dolayı olan uyumsuzluktan dolayı. Dün karar verip 25 Mayıs olsun dedik bugün kü kontrolde epidural istediğimî belirteceğim inş hayır demez dua edin kızlar
kızlar bir şey sormak istiyorum. neden 10 gün önce aldırmayı düşünüyorsunuz ki erken değil mi? eğer ciddi bir sorun yoksa günü dolduğunda da sezeryan olabilirsiniz. ben 9 ay önce mecburen sezeryan olmuştum. epidural anestezi uygulamıştı doktorum. ve kesinlikle tavsiye ederim. anestezi uzmanı doktorum spinalden se epidural daha rahat kateter takılıyo ve sürekli düşük dozda ağrı kesici uygulanıyor vücuda. ancak spinalde böyle bir uygulama yok. ben çok ağrım olduğu zaman bir düğme vardı ona basarak 1 doz ağrı kesici veriyordum. benim tam günüm doldu ve o gün oldu. herhangi bir problemde yaşamadım. hatta daha dün akşam arkadaşım doğum yaptı. normalde bugün sezeryana alınacaktı ama dün akşam suyu geldi ve doktorlar 3 saat sonra sezeryana aldılar. ve daha birçok tanıdığım da ya suları geldiğinde ya da nişan geldikten sonra sezeryan oldular. bence o kadar erken aldırmayın bebeklerinizi. ha derseniz ki sen niye beklemedin? ben nstye bağlandığım zaman makina sancı var gösteriyordu ancak bende hiç birşey yoktu. mesela nst 80-90 gösteriyordu ama bende hiç birşey yoktu. bende ağrı olduğu zaman da 10-15 arası gösteriyordu ve doktorum takip etti riske atmayalım dedi ve aldı. ama her ne olursa olsun 10 gün çok erken.
yo kolurmu hiç günü dolunca sezaryen olunmazki..o normal doğum gerçekleşr o zaman sancı çekilr sezryen boşaçıakr yani.planlı sezryen öyle cnm..10 gün önce zatn gelişimi tamamlanmş oluyr cnm..
35 haftalığım şuan.39 haftalıkken sezryen olucm .normal doğum 16 hazirna gelyr 10 gün önce oluck sezryen de..acaba sancım fln olurmu merak edyrm..sezryen beklrken normal olamsn bide..doktr bişy olmaz dedi ama..aklımda soru işaretlri vr..erken doğumda olablyr ya..
neden olmasın ki valla orası size kalmış gelişimi tamamlamış diye de 10 gün önce olması bana saçma geliyor açıkcası. tabi ki karar sizin ben sadece tavsiye anlamında söyledim. ayrıca günü dolunca hemen sancın oluyor diye birşey yok ki benim hiç sancım olmadı. az önce söylediğim ağrım var dediğim de hafiften karnın ağrır ya ağrı bile saymazsın öyle bir şey.
yok olmaz cnm o zamn normal doğum gerçekleşr sancı olur filan.normal istyrsn olur.sezaryen için 10 gün içinde olmaz .o zaman normal doğuma geeçr..yoksa kimse keyfndn yapmıyr 10 gün daha beklemek filn..sezryen olucksan 10 gün önce olur normalin ..senn düşüncn saçma tatlım..sor kime istrsen..
bende sezeryan olucam benim ilk sezeryandı o yüzden ikincide sezeryan olucakkk ilki spinaldii ikincisi büyük ihtimall genel anestesi olucakk off genel anastezi olmak istemiyorum ama yapıcak bişi yokkk
doğumun ne zaman bnm normaldoğum 16 hazirandı .sezaryen olacağı için 6 hazirn inş.37 haftaya giryrz:)
kızlar bir şey sormak istiyorum. neden 10 gün önce aldırmayı düşünüyorsunuz ki erken değil mi? eğer ciddi bir sorun yoksa günü dolduğunda da sezeryan olabilirsiniz. ben 9 ay önce mecburen sezeryan olmuştum. epidural anestezi uygulamıştı doktorum. ve kesinlikle tavsiye ederim. anestezi uzmanı doktorum spinalden se epidural daha rahat kateter takılıyo ve sürekli düşük dozda ağrı kesici uygulanıyor vücuda. ancak spinalde böyle bir uygulama yok. ben çok ağrım olduğu zaman bir düğme vardı ona basarak 1 doz ağrı kesici veriyordum. benim tam günüm doldu ve o gün oldu. herhangi bir problemde yaşamadım. hatta daha dün akşam arkadaşım doğum yaptı. normalde bugün sezeryana alınacaktı ama dün akşam suyu geldi ve doktorlar 3 saat sonra sezeryana aldılar. ve daha birçok tanıdığım da ya suları geldiğinde ya da nişan geldikten sonra sezeryan oldular. bence o kadar erken aldırmayın bebeklerinizi. ha derseniz ki sen niye beklemedin? ben nstye bağlandığım zaman makina sancı var gösteriyordu ancak bende hiç birşey yoktu. mesela nst 80-90 gösteriyordu ama bende hiç birşey yoktu. bende ağrı olduğu zaman da 10-15 arası gösteriyordu ve doktorum takip etti riske atmayalım dedi ve aldı. ama her ne olursa olsun 10 gün çok erken.
sezeryanın 10 gün önce yada 1 hafta önce olmasının nedenii sezeryan bir ameliyat şekliii ve bunun dışında bebeğin normal olarak gelipte riske girme ihtimali var annenin tok olupta anestesi yüzünden riske girme tehlikesi varrr ve bunun gibi birçok tehlike varr epidural yapılabilir anne tokken ama her hastane epidural yapmıyoo annenin o anda olabilicek biçokkk terslikle karşılaşma ihtimaliii var doğum anı geldiğinde herkess rahat olaamayabilir telaş yapabilirr... benm doktorum 1 hafta önceyi öneriyoo sezeryan içinn bence gayet normal bi tarihh ha senin gibi düşünen annelerr son ana kadar bekleyebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?