sezaryen doğum yapacak haziran anneleri

6/6/2013 tarihi çok güzel bi tarih. rabbim bebişi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh. çatı muayenesi bile olamadım. normal doğumu hep isterdim ama bu durumumu görünce artık sezeryan istiyorum.

amin inş..sennde inş..yo ksezaryendn korkma norml zor her halukarda sezryene alıylr ne risk alıcm ben hem sancı hem doğuramama..sezaryen iyidr iyi bakam sen millete..

Sezeryan anneleri dikis yerleriniz ne durumda.benim bugun uzerinde biraz sislik olustu agrida oluyo kose yerlerinde yatakda donerken aci oluyo bugun 4. Gunumuz szde durumlar nasil

bende sezeryan olacam yarın veya öbürgün. doktorum bana çarşamba veya perşembeye kadar normal doğurmazsan seni sezaryana alacam dedim ve bugün salı normal doğum olmadı hala sancımda öyle çok yok arada oluyor oda ay sancısıymış. bende hamilelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum ilk bebeğim 7 aylık karnımda öldü şekerim yükselmiş diye dedi doktor başka bir doktorda enfeksiyondan dedi ölüm sebebini ve onu normal doğumla doğurdum normal doğumun sonrası çok rahat olduğu için normal istemiştim ama doktor ben bu bebeği riske atamam dedi bence sende iyi düşün dedi ve bende ona hak verdim sezeryan olmaktan korkuyorum ama bebeğim için ölürüm napayım o iyi olsun elbet iyileşecez sonunda dua edin lütfen en az 2 gün sonra bebeğim kucağımda olacak darısı hepinizin başına

canım Allah yardımcın olsun.darısı bizim başımıza inşallah...benim de doğum haftaya perşembe günler geçmiyor şu anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…