sezaryen doğum yapacak haziran anneleri

fıtık vrsa ıkınmanda zor olur aslında ama bakanın varsa sezryen sana daha uygun gibime geldi.normal doğmda kemklr eklem yerndn çıkıp geri giriyr yani..zorlanırsın bencee.yo sezryende normal gibi çoüu kişi 2 3 gün snra ayaklanıyr yavş yavaş normalde de sezryendn çok yatan da var yani kişinn bünyesne bağlı..ben sezryen olucm bişym olmadığı halde çok şükr.

benim sancılar aldı başını gidiyor kızlar, 3 hazirana sabahına çekildi günüm öncesinde gelirse de acilen koşacağız artık hastaneye, hafta sonu gelmese bari..sıkıntı oluyormuş hafta sonu doğumlarında

canım senin kaç günlük zatenn 3 haziranda 40 haftana falanmı giriyosun senmi istedin bukadar beklemeyii merak ettim..

kızlar ben sezeryan hiç istemiyorum ama bebeğim şimdiden 3.200 oldu.her hafta 300 gr almaya devam ederse 4 kiloyu bulur o zaman da normal doğum zor dedi doktor.ne yapacağım?normal diye ısrar etmeli miyim?devlette 5 kg normal doğuranlar nasıl doğuruyor?

neden sezaryene bu kdr karşısınz anlamyrm her kötü koşllarda almıyolrmı yani her normal yapanların sonu mutlaka sezaryende oluyr unutmayın..ben şahsen isteğe bağlı sezaryen yapıcm..evt 5 kg doğuranda var ama çok zor doğuyorlrmış büyük olunca eskiden doğururlrmış şimdi 4 üzeri olunca ısrar etmıyrlr..bence doktr ne diyorsa onu yapın sonra doğuramazsn ıkınmazsn bebeğin oksijensiz kalır sakat kalır arkşdmn çocuğu sakat şuan

canım senin kaç günlük zatenn 3 haziranda 40 haftana falanmı giriyosun senmi istedin bukadar beklemeyii merak ettim..
evet canım 40ın başı oluyor..doktorla birlikte karar verdik

etmemelisin canım, doktor ne derse onu yapmalısın aman milletin gazına gelip bebeğini riske atma..bu konularda herkes uzman herkes bilir kişi ama çoğu insan düşünmeden konuşur,sen doktoruna güven.

kızlar çarşamba günü doktora gittik haftaya perşembe günü gelin eğer kilosu faln iyiyse alalım dedi tam 36+6 olcaz benim ilk bebeğim e kordan dolanmıştı düğüm vardı o yüzden erkekn istiyo doktor ne yapayım beklemelimiyim biraz daha 37 bitcek 38in içinde alınsa bi sorun olurmu kızlarr yardımmcı olunn lütfen nn

canım doktoruna güven derim bende öle her 5kg doğurana bakma sen bakalım çatın 5kg uygunmu bakalım hem belki bebeğin böle devam etmez daha erken en az 38de belli olur kafana takma doktorundan başkasınında lafına bakma bence

valla canım bilemiyorum nasıl bir risk varda doktorun erken alıyoo hoşş erkende sayılmaz 38 hafatanın içi ama bu konu hassas bişi söleyemicem..

valla canım bilemiyorum nasıl bir risk varda doktorun erken alıyoo hoşş erkende sayılmaz 38 hafatanın içi ama bu konu hassas bişi söleyemicem..[/QUOTE]

kafam karışık benimde en iyisi Allahıma bırakmak yolumuzu o göstersin inşllah sağ sağlim bebeğimizi alırız kucaklarımza

sezaryen mi normal mi derken yok bebişim ters ne zamn döner derken doğuverdi teyzeleri:) Allahıma şükür darısı doğurmayanlara inş....

Çoğu kişi hpv virüsü taşısada bunu bilmemekte. HPV gözükürde olmasada yani herhangi bir yerinizde siğil olmasada, daha önce geçirdiyseniz eğer normal doğum yapamıyorsunuz. Çünkü normal doğum sırasında bu virüs bebeğin akciğerine ya da gözüne yerleşebiliyormuş, sonucuda ne yazık ki ölümcül oluyormuş( ben bu sebeple sezaryen olacağım. Çok istemiştim normal doğum yapmayı ama kısmet.. 06 haziranda bebişim doğacak inşallah:) umarım her şey yolunda gider, hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bebelerimize :))

ne güzzl bende 6 hazirnda doğumum ..benm çok şükr normale engel durumm yok kendi tercihim tamamen..yani sezaryeni debu kdr kötülemyn bence..her normalin arksı muhakkak sezaryen oluyr iyisimi tek yern tahribata uğrasın demi yaa..HPV yeni duydum valla baktm şimdi araştırdım da..hadi hayırlısı sağlıklı olsun bebişimz inş amin..

10 hazirana gün aldım. sezeryan olma sebebim bel fıtığı..

ben de 10 haziran için bugun gün aldım.şu an çok karışık ruh halim. çatı muayenesi bile olamadım ki normal doğumu yapabileyim. ayrıca şu an 38. haftadayız. kilosu bebeğimin 4200 gr çıktı. bu defa normal doğumdan konuşmadık bile, direkt sezeryan tarihi ayarladı doktorum.

Son düzenleme:

maşallah iyimş kilosu.evt 38 de bu kdr kiloluysa 5 i geçer diye düşnyrm 40 41 de normali or olur yani doğumun..yapablrsen bekle ama sezaryen dyrsa doktr öyle ol.bence sezaryen en iyisi..benmde yarın doğumum var 06.06.2013 lü oluck inş..sezryen oluck bakalım inş kolay geçer....bnm 39 hafta sonu gibi alıyr doktr normalim 16 hazirn filn..kendi isteğimle sezryen olucm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…