- Konu Sahibi korsanmartxix
-
bugün dr kontrolüm vardı ve yine doğumu nasıl yapacağımıza karar verelim dedi eşim dra.bel fııklarımdan dolayı beyin cerrahım sezaryen ol demişti.dr sen ne istiyosun diye sordu bana ben de tek istediğidoğum sonrası bebğimle lgileneblmek,belimde bir sorun olursa kalkamam 1 kişi sadece benmle ilgilenmek zorunda kalır dedim.o da fıtıkların var diye ıkınmalar bunları olumsuz etkileyecek diye bişey yok.sezaryenden sonra daha çok zorlancaksın kilolusun da dedi.zaten sezaryende de çok kilo aldım ve yara iyileşmem geç olur diye korkuyorum dedim.yine sordu ne istiyosun diye.iyice kararsız kaldım drda daha sonraki kontrollerde tekrar değerlendiririz dedi.sanırım akışına bırakacağım bu olayı.
doktorun daha iyi biliyordur canım, bebekten bebeğe değişir o, benim o hafta sonrasında oğlum tam 550 gr aldı ve 2 cm uzadı, hala da devam ediyoruz.Doktorun bebeğin gelişimini takip ediyordur muhakkak.Sordum doktoruma bi fark olmaz dedi ama kafam karısık yine de yaa
benim sancılar aldı başını gidiyor kızlar, 3 hazirana sabahına çekildi günüm öncesinde gelirse de acilen koşacağız artık hastaneye, hafta sonu gelmese bari..sıkıntı oluyormuş hafta sonu doğumlarında
kızlar ben sezeryan hiç istemiyorum ama bebeğim şimdiden 3.200 oldu.her hafta 300 gr almaya devam ederse 4 kiloyu bulur o zaman da normal doğum zor dedi doktor.ne yapacağım?normal diye ısrar etmeli miyim?devlette 5 kg normal doğuranlar nasıl doğuruyor?
evet canım 40ın başı oluyor..doktorla birlikte karar verdikcanım senin kaç günlük zatenn 3 haziranda 40 haftana falanmı giriyosun senmi istedin bukadar beklemeyii merak ettim..
etmemelisin canım, doktor ne derse onu yapmalısın aman milletin gazına gelip bebeğini riske atma..bu konularda herkes uzman herkes bilir kişi ama çoğu insan düşünmeden konuşur,sen doktoruna güven.kızlar ben sezeryan hiç istemiyorum ama bebeğim şimdiden 3.200 oldu.her hafta 300 gr almaya devam ederse 4 kiloyu bulur o zaman da normal doğum zor dedi doktor.ne yapacağım?normal diye ısrar etmeli miyim?devlette 5 kg normal doğuranlar nasıl doğuruyor?
kızlar ben sezeryan hiç istemiyorum ama bebeğim şimdiden 3.200 oldu.her hafta 300 gr almaya devam ederse 4 kiloyu bulur o zaman da normal doğum zor dedi doktor.ne yapacağım?normal diye ısrar etmeli miyim?devlette 5 kg normal doğuranlar nasıl doğuruyor?
kızlar çarşamba günü doktora gittik haftaya perşembe günü gelin eğer kilosu faln iyiyse alalım dedi tam 36+6 olcaz benim ilk bebeğim e kordan dolanmıştı düğüm vardı o yüzden erkekn istiyo doktor ne yapayım beklemelimiyim biraz daha 37 bitcek 38in içinde alınsa bi sorun olurmu kızlarr yardımmcı olunn lütfen nn
sezaryen mi normal mi derken yok bebişim ters ne zamn döner derken doğuverdi teyzeleri:) Allahıma şükür darısı doğurmayanlara inş....
sezaryen mi normal mi derken yok bebişim ters ne zamn döner derken doğuverdi teyzeleri:) Allahıma şükür darısı doğurmayanlara inş....
Çoğu kişi hpv virüsü taşısada bunu bilmemekte. HPV gözükürde olmasada yani herhangi bir yerinizde siğil olmasada, daha önce geçirdiyseniz eğer normal doğum yapamıyorsunuz. Çünkü normal doğum sırasında bu virüs bebeğin akciğerine ya da gözüne yerleşebiliyormuş, sonucuda ne yazık ki ölümcül oluyormuş( ben bu sebeple sezaryen olacağım. Çok istemiştim normal doğum yapmayı ama kısmet.. 06 haziranda bebişim doğacak inşallah:) umarım her şey yolunda gider, hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bebelerimize :))
10 hazirana gün aldım. sezeryan olma sebebim bel fıtığı..
ben de 10 haziran için bugun gün aldım.şu an çok karışık ruh halim. çatı muayenesi bile olamadım ki normal doğumu yapabileyim. ayrıca şu an 38. haftadayız. kilosu bebeğimin 4200 gr çıktı. bu defa normal doğumdan konuşmadık bile, direkt sezeryan tarihi ayarladı doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?