Teşekkür ederim. Olduğum bölgede en iyisi denilebilecek doktorlar bu ikisi idi. Başkada yokGecmis olsun mesajiniz yukarida ciksin diye yaziyorum ucuncu doktordan gorus almakta fayda var bence
Ben olsam en yakin buyuk sehirden randevu alir giderdimTeşekkür ederim. Olduğum bölgede en iyisi denilebilecek doktorlar bu ikisi idi. Başkada yok
Tayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığıBen olsam en yakin buyuk sehirden randevu alir giderdim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun hiç duymadım böyle bir durum.
Konu görünsün diye yazdımKazen Abi bildirim gönderebilirmisin çok kişi görmüş olur
Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Şuan gebe kalsan bile çok tehlikeli zarın da yırtılması sonucunda kanama başlarsa ölürsün dedi. Bebek geliştikçe bu riskin artacağını söyledi. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Çok geçmiş olsun hiç duymadım böyle bir durum.
Konu görünsün diye yazdımKazen Abi bildirim gönderebilirmisin çok kişi görmüş olur
Dışarıdayım eve dönünce bildirim yollayacağım
Cok geçmiş olsun.Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Bende sezeryan oldum ama böyle birşeyi ilk kez duyuyorum. Sen bence de en müsait zamanında büyük şehirde bir doktora git. İllaki vardır çözümü diye dusunuyorum. Allah yardım etsinKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?