- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
Geçmiş olsun ben hiç duymadim ve tam bilgimde yok ama 3.doktara görün ona göre yönlendir kendini sağlığından önemli değil hicbirseyKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Benim bilgim yok maalesef Allah şifa versinKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Ah be canım ben varım aynı şeyi yaşayan. Benimde istmoselim var ben yurt dışında muayene oldum burada çözüm bulamayınca. Orası yırtık felan değil sadece şekil bozukluğu bir defekt var ve bir sıkıntı olmuyor ben zor hamile kaldım şuanda 16 haftalık çok şükür bir sıkıntımız yokKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Bu ultrason ile mi anlaşıldı? Çok geçmiş olsunKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Ben de anlamadımBu konu bana nasıl bildirim geldi bilmiyorum ama geçmiş olsun. Benim bir bilgim yok bu konuda maalesef.
Adminler yolluyor bildirimi daha çok kişiye ulaşması için.Ben de anlamadım
İz geçmezki, ancak beyazlaşır. Ve çok uzun yıllar sonra belki görülmeyebilir. Acil sezaryen sonrası nadir de olsa komplikasyonlar yaşanabiliyor sanırım.Peki siz mi şüphelendiniz yırtıldigini. Ben de sezeryan oldum iz hala geçmedi korkuyorum
Geçmiş olsun ciddi bir durum bence iyi bir kadın doğumcuya görününKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Özellikle acil sezaryende kesi daha da alttan atıldığı için sonradan gebe kalmayı zorlaştıracak komplikasyonlar hakkında bir bilginiz varmı?Sanırım yaşayan ya da duyan yok. Okuyanlara not bırakayım. Siz siz olun sezeryanla doğum yaparsanız kesiyi asistanların değil doktorunuzun kapatmasını isteyin. Yırtılma şu sebeptendir denilemiyor ama kapatmada hata da olanaklar arasında varmış. Doğum esnasında da sonrasında da oluşabilirmiş. Kilo alıp verme Gibi gibi
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tanıdığım yok ama yakın zamanda bu olayla ilgili bir hikaye dinledim onu aktarabilirim size. Geçtiğimiz hafta hastanede yatarken yan odamdaki hanımefendi bahsettiğiniz ameliyatı olmuştu. 7 sene önce doğum yapmış ama dikişleri açılmış rahimde, öyle olunca ameliyat olmaya karar vermiş. Durumu gayet iyiydi, zor bir ameliyat değildi dedi. Siz yine de birkaç doktora gözükün bence, her doktor başka bir şey söylüyor. İnşallah kolayca iyileşirsiniz, acil şifalar.Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Benim annem 24 yil önce kardeşime hamile sezeryan sırasında Dr görüyor rahim yırtılmış bağırsağa yapışmış felan ama annem farkında değil aynı durum mu bilemedim annem sıkıntı yasamamiS bide annem ağır bahçe işleri yapıyormuş muhtemelen zorlanmadan olduKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?