Hayır canım Erzurum da değilim. Ben Yakup kumtepe'ye gittim. Beğenilen bir doktor ama soğuk bir yapısı var. Çok yoğun ondandır belki. Diğer doktorlar hakkında bir fikrim yok maalesef.Advil merhaba,
Erzurum'da mısın? Ben de Erzurumda iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Sen kime gittin? Önerin var mı acaba?
Üniversite hastaneleri yapabilir. Devlet hastanelerinde laparoskopi var mıdır bilemiyorum ama açık ameliyat yapabilirler.Arkadaşlar Ankara da Şehir hastanesinde var mı bu istmoselin ameliyatını olanlar.. özelde çok fazla istiyorlar. Bi dr da olsan bile tam iyileşmeyebilir dedi.kafam karıştı... Histrreskopi en iyş yöntemdir dedi.
Meraba lar sizden bi konu hakkında fikir alıcaktm aynı şey mi bilmiyorum ama nn Kasım ayında sezeryan oldum ilk ay kanamam gelmedi neredeyse 1 ay sonra kanamam geldi sonra sürekli 10 günde 1 adet olmaya başladım dr a gittim ultrason fa rahim kalınlığı norml dedi emzirme döneminde olablr dedi bn dw ha gecer nu ay olmam dedim ama aynı sürekli adet görüyorum iç dikişlerimde açılmamı vardır sizce. 5 ay oldu sezeryan olalı bazen dikiş yerimde içten acı sızı hissediyorum.İstmosel bazen kendinj hemen gösterir bazen çok zaman sonra da.
Benim adet bittikten sonra kahverengi çamur gibi kanamalarım oluyordu normalde 7 gün süren kanamam 12, 13. Günü bulurdu. Her sezaryen olanda bu sıkıntı olacak diye bisey yok ama mutlaka kontrol ettirin.
Alttan muayene de göründü benim.
Merhaba.. benim adet döngüsü düzenliydi sadece kanamalarım uzun sürüyordu. Yeni sezaryen olmuşsunuz rahminiz yeni toparlaniyordur.Meraba lar sizden bi konu hakkında fikir alıcaktm aynı şey mi bilmiyorum ama nn Kasım ayında sezeryan oldum ilk ay kanamam gelmedi neredeyse 1 ay sonra kanamam geldi sonra sürekli 10 günde 1 adet olmaya başladım dr a gittim ultrason fa rahim kalınlığı norml dedi emzirme döneminde olablr dedi bn dw ha gecer nu ay olmam dedim ama aynı sürekli adet görüyorum iç dikişlerimde açılmamı vardır sizce. 5 ay oldu sezeryan olalı bazen dikiş yerimde içten acı sızı hissediyorum.
Çok teşekkürler Advil. Ayşenur Aksoy u çok methettiler. Ona gideceğim sanırım.Hayır canım Erzurum da değilim. Ben Yakup kumtepe'ye gittim. Beğenilen bir doktor ama soğuk bir yapısı var. Çok yoğun ondandır belki. Diğer doktorlar hakkında bir fikrim yok maalesef.
Teşekkür ederim bakalım pazartesi yine gidicem sezeryan olduğm dr a 8 gün önce bitmişti adetm bugn yine adet oldm hep böle oluyormMerhaba.. benim adet döngüsü düzenliydi sadece kanamalarım uzun sürüyordu. Yeni sezaryen olmuşsunuz rahminiz yeni toparlaniyordur.
Biraz daha bekleyin eğer şikayetiniz devam ederse doktorunuz muayene etsin sizi.
Bu arada vajinal muayenede istmosel varsa görünür zaten.
Ara tatilde ankarada şehir hast. Bi gideceğim bakalım orda ne diyecek dr lar. İncelme de var mı bu durum hallolsa iyş olcak bakalımÜniversite hastaneleri yapabilir. Devlet hastanelerinde laparoskopi var mıdır bilemiyorum ama açık ameliyat yapabilirler.
Belirtileri nelerdi?Benim de sezaryen sonrası rahim dokusu karın boşluğuna sızarak organların birbirine yapışmasına sebep olmuş. Bunu çikolata kisti diyorlar. Benimkinin sebebi dikişin doğru yapılmaması ya da sonradan açılması. Bağırsakların üzerindeki yağlar, bağırsaklar, sol yumurtalığım birbirine yapışmış. Bunu da son doğumumda öğrendim. Doktor içeriyi kontrol edince bunu görmüş. İki saat sürdü ameliyat, yapışıklık açıldı
Doktor sezaryen doğum sırasında görmüş, yazmıştım cevap verdiğiniz mesajda.Belirtileri nelerdi?
Merhaba siz yinede rahim filmi çektirin. Bizlerde aynı yolu izledik ama malesef istmosel engelliyor hamileliği ben 3 sene sonra histeroskopi sonrasında hamile kaldım. Tüpler normal çıktı
Merhaba buldunuz mu kadın dolum doktoru kime gittiniz acababAdvil merhaba,
Erzurum'da mısın? Ben de Erzurumda iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Sen kime gittin? Önerin var mı acaba?
İnternet üzerinden ya da telefondan alanında çok iyi doktordan bilgi alın ameliyat çözüm mü değil mi en azından onu bilirsiniz yaza da iyi bir doktor bulup tedavi olursunuzTayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Bilmiyorum aynı sorunmu bilmiyorum ama. Ben 18 haftalık hamile iken yurmurtaliklarimdan biri kendi etrafında dönüp kangrene dönmüş şekilde acı çekerek doktora gittim ( över torsiyon Muş ). Acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ve ameliyat oldum yumurtalığın teki alındı. Aynı sezeryan yapılan yerden yapıldı ameliyat. Hamileliğimde devam etti. Hatta 40 haftalık iken normal doğumla dünyaya getirdim. Yani ameliyattan 5 ay sonra doğum yapmış oldum.Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Merhaba eda bingül'e gittim çok iyi bir doktor. Operasyonu Gamze cimilli yaptı. O da çok iyi.Merhaba buldunuz mu kadın dolum doktoru kime gittiniz acabab
Merhaba bende 5 haftalık hamileyim dün ağrıyla ağlaya ağlaya hastaneye gittim.Bilmiyorum aynı sorunmu bilmiyorum ama. Ben 18 haftalık hamile iken yurmurtaliklarimdan biri kendi etrafında dönüp kangrene dönmüş şekilde acı çekerek doktora gittim ( över torsiyon Muş ). Acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ve ameliyat oldum yumurtalığın teki alındı. Aynı sezeryan yapılan yerden yapıldı ameliyat. Hamileliğimde devam etti. Hatta 40 haftalık iken normal doğumla dünyaya getirdim. Yani ameliyattan 5 ay sonra doğum yapmış oldum.
Bana bebeğe birşey olmayacak dedi dokturum. . Ameliyattan sonrada hiç bir sorun yaşamadım. Sadece ameliyat yerim çok acıyordu eğilerek yürüyordum. Bol bol yürüyunce acısı azaldi. Allah'tan bir şey olmadı. . 14 sene önceydi. 5 ay sonrada normal doğumla dünyaya getirdim. Fakat ozaman 18 haftalık hamileydim. Sizin doktorunuz ne dedi.Merhaba bende 5 haftalık hamileyim dün ağrıyla ağlaya ağlaya hastaneye gittim.
Tüp bebek tedavisi gördüğüm içim ilaçlar sebebiyle torsiyon oluşmuş hemen ameliyat etti doktor.
Keseyi gördük kan artışı da devam ediyor. Yinede korkuyorum bir şey olur mu diye.
Sızin doktor ne demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?