Sezaryen sonrası acı

bety96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
26
12
3
29
Kızlar bir sorum var sezaryen olalı 20 günü geçti biraz göbeğim de var eriyen dikiş atıldı düzenli pansuman vs yapıyorum bi sıkıntı yok şu an ama göbeğimin tek bir noktasına dokununca çok acıyor diğer kısımlarında acımıyor neden olabilir iç dikişlerden olabilir mi

Henüz çok yeni tamamen iyileşmesi maalesef uzun sürüyor. Ben de ikinci sezaryenimi oldum 1 ay önce. Tam geçti diyorum büyük oğlumun kolu hafiften çarpsa, karnım bir yere değse sızlamaya başlıyor. İlki de birkaç ayda anca düzelmişti az sabretmek gerekiyor.

Henüz çok yeni tamamen iyileşmesi maalesef uzun sürüyor. Ben de ikinci sezaryenimi oldum 1 ay önce. Tam geçti diyorum büyük oğlumun kolu hafiften çarpsa, karnım bir yere değse sızlamaya başlıyor. İlki de birkaç ayda anca düzelmişti az sabretmek gerekiyor.
Teşekkür ederim ya göbeğin tek bir kısmında acı olması sadece kafamı karıştırdı diğer yerlerinde neden yok diye düşündüm

Doktordan doktora mu degısıyor cılt farkı da var tabıkı benım 2 hafta falan sürdü ama her geçen gün daha azalarak benım gectı
akıntı kızarıklık vs gözünüze gelen bır garıplık varsa doktora görünün tabıkı gecmıs olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün

Back
X