Sezaryen sonrasi gobek

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Sezaryen olali 10 gun gecti gobek deligimin etrafi kahverengi ,bu kahverengilik geciyor mu karnimin rengi koyulasti rengi acilir mi

Biraz zaman gecince banyoda hafiften keselemistim ve cogu kahverengi lekeler gitmisti. Göbegim cok deforme oldu karnim cok büyüdügü icin ama renk degisimi acisindan eski haline döndü gecici bir renk o. Cok sükür gitti.

Telaslanma canim 2. Ayda fln gidiyor.. birazcik gobek kaliyo tabiikide. Mesela benim birde cizgi vardi gobek deligimden asagi dgru. O gitmedi ama herkesinde ayni olmuyor bazisininki geciyor

Merhaba bende sezeryanla doğum yaptımda benimde karnımda çizgi vardı ama yavaş yavaş geçiyo canını sıkma geçicektir

Canim benim lekem hic olmadu ama full çatlak var onlarda gecmiyomus Gobegimde sarkık ve kocaman Ben hamileyken tami tamina 27 kilo aldim,kendiliginden 14 unu verdim, suanda 103 kiloyum ve daha veremiyorum, istahim da cok acik..Napicam bilmiyorum, aynalara , fotograflara küstüm, kendime ve eşime nasil tekrar guzel gorunebilicem inan hicbi fikrim yok

Benim kol altim gosulerim ve paket bolgem cok karardi onlarda gecer mi dersiniz

Merhaba arkadaşlar.benim göğüsümün yanları kararmıltı ama rengi soldu kalmadı kalanlara kirem var ya doğumdan sonra sürülen ondan sürüyorum faydasıda oluyo.bence deniye bilirsiniz

Kilo vermek için forum çayları var onlardan içip kilonu ata bilirsin bence kendini sıkıntıya sokma sonra piskolojine yansır Allah korusun

Sezaryen olali 10 gun gecti gobek deligimin etrafi kahverengi ,bu kahverengilik geciyor mu karnimin rengi koyulasti rengi acilir mi
Renk açılır bana da öyle olmuştu ama vücudun toparlanması 1 yıl sürüyor

aceleci davranıp karnımdaki kahverengi leke geçsin diye kese yapayım dedim nasıl tahriş ettiysem kazımışım resmen kabuk bağladı acıdı

şimdi yok kendiliğinden geçti

2 ay oldu doğum yapalı. Benim çokkk küçücük bi ayva göbeğim kaldı sadece zaten eski kiloma da döndüm sayılır ama o kahverengi çizgi geçmedi. Bide benim vücudumda tüylenme doğum yaptıktan sonra arttı. Sizde de var mı böyle bir durum

Benim gobegim biraz azalsa da tami tamina 30 kilo fazlam var Nasil vericem,naapicam,kendime guvenimi tekrar nasi kazanicam hic bilmiyorum..Istahim da oyle acik ki, ve bu soguk havalarda eve tikildim kaldim sıkıntıdan habire abur cubur yiyorum..Hayattan sogudum resmen, nasil toparlanicam

Biraz zaman gecince banyoda hafiften keselemistim ve cogu kahverengi lekeler gitmisti. Göbegim cok deforme oldu karnim cok büyüdügü icin ama renk degisimi acisindan eski haline döndü gecici bir renk o. Cok sükür gitti.

Cnm gobegim cok deforme oldu yazmissin dogum öncesinde mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…