Sezaryen sonrası

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Slm arkadaşlar 10 gun once sezaryen ile dogum yaptım mecburi oldu normal denedim olmadı allha Şükürler olsun bebegım ve Bn sagılıklıyız sezaryen yerim gectı denecek kadar ıyı suan normal gunluk işlerimı yapabiliyorum ama karnım sarktı kızlar hamileyken de buyuktu epey karnım korse fılan gıyınsem olurmu yada ne bilim tavsiye edebileceğiniz bısey varmı kızlar

Ben sezeryandan sonra korse kullanmıştım doktorumun önerisiyle 30 kılo almama ragmen göbek falan kalmadı

Daha karninizin toparlanmasi icin cok erken. Suan sakin agir egzersiz yapmayin. Fakat korse kullanabilirsiniz. Bir de bol bol yuruyun. Ilerde karin egzersizleriyle guzel bir karna sahip olursunuz zaten. Ama dedigim gibi suan cok erken.

Onun pek çaresi yok bence barış gobeginle mutlu ol.Daha 10 gün çok erken vücut kendini zamanla topluyor. Benimde iki sezeryan var 3 cu yu yaparsan sarkarim diye adeta sinyal veren bir gobekim :p var.

Ben sezeryandan sonra korse kullanmıştım doktorumun önerisiyle 30 kılo almama ragmen göbek falan kalmadı
Insalah benımde kalmaz ya korse ıcın erkn degılse yarın hemn alırım cunku kendime baktıkça sankı hıc eskı haline gelmıcekmıs gıbı duruyor

Daha karninizin toparlanmasi icin cok erken. Suan sakin agir egzersiz yapmayin. Fakat korse kullanabilirsiniz. Bir de bol bol yuruyun. Ilerde karin egzersizleriyle guzel bir karna sahip olursunuz zaten. Ama dedigim gibi suan cok erken.
Erkn evet ama ıste erkn müdahale edersen düzelir dıe dusundum tabı tecrübelı anneler daha ıyı bılır

Gobegin sezeryanla cok ilgisi yok sanki.Ben de sezeryan oldum karnim dumduz :KK71:
Ama 11 kilo almstm hamileyken

Insalah benımde kalmaz ya korse ıcın erkn degılse yarın hemn alırım cunku kendime baktıkça sankı hıc eskı haline gelmıcekmıs gıbı duruyor
Doktorum bana hemen kullandırmıştı kaliteli çok kasmayan bir korse kullanabilirsin ben sadece yatarken çıkarıyordum

En az 4 ay kesinlikle karnı sarma, korse vb. kullanmayın.
Doktorumun uyarısı idi, karın kaslarınızı daha da zayıflatırsınız.
Rahim geri toplanacak, organlarınızın yerleri oynadı, onlar geri yerine gelecek, dışarıdan baskılamayın.

Sonrasında sporla sıkılaştırırsınız.

Slm arkadaşlar 10 gun once sezaryen ile dogum yaptım mecburi oldu normal denedim olmadı allha Şükürler olsun bebegım ve Bn sagılıklıyız sezaryen yerim gectı denecek kadar ıyı suan normal gunluk işlerimı yapabiliyorum ama karnım sarktı kızlar hamileyken de buyuktu epey karnım korse fılan gıyınsem olurmu yada ne bilim tavsiye edebileceğiniz bısey varmı kızlar
Canim benimde yandan bakildiginda o kisim L seklindeydi bisey kullanmadim duzeldi sonra

Cnm ben korse vs kullanmadim kullanamazdim da zaten korkumdan iyi bir diet ve egzersizle allah a sukur iki cocugum olmasina ragmen oyle iyi topladim ki goren senin iki cocugun mu var diyor;) takma kafana ilerde gidecektir

Cnm ben korse vs kullanmadim kullanamazdim da zaten korkumdan iyi bir diet ve egzersizle allah a sukur iki cocugum olmasina ragmen oyle iyi topladim ki goren senin iki cocugun mu var diyor:KK66: takma kafana ilerde gidecektir
Insalah ya suan sarkma dışında şişlik yok karnımda az da olsa acıyor karnım gecsın diyet spor hemn başlarım zaten

Back
X