Sezeryan dikiş üstünde şişlik

Uyuzhanim

Ey ima edenler, net olun ✔️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
348
584
103
34
Merhaba kızlar. 21 ağustosta sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Son 3 güne kadar sıkıntım yoktu. Ama son 3 gündür sağ tarafım özellikle kalkarken otururken çok ağrıyordu ve dün dikişlerin üstünde şişlik farkettim. Dikislerde problem görünmüyor. Iç taraftan bi şişme var.
Aynı durumu yaşayan var mı?

Benim de sağ tarafımda ara ara acıma oluyor ve dikiş çizgisi hafif bombeli. Randevu aldım doktora sorucam. Ama acayip bir şişlik yok bende sadece hafif ödem gibi.

Merhaba kızlar. 21 ağustosta sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Son 3 güne kadar sıkıntım yoktu. Ama son 3 gündür sağ tarafım özellikle kalkarken otururken çok ağrıyordu ve dün dikişlerin üstünde şişlik farkettim. Dikislerde problem görünmüyor. Iç taraftan bi şişme var.
Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba daha dikişleriniz çok çok yeni.bende de inanılmaz şişlik ve sertlik vardı dikişlerde ve kıpkırmızıydı çok moralim bozullmuştu ,doktorum 1 yıla kadar geçer dedi bi de krem verdi.kremi de kullanmadım aslında ama şu anda sadece ortada incecik pembe bir çizgi kaldı 1 yıl oldu doğum yapalı.6 ayda geçmişti tüm iz nerdeyse.endişelenmeyin yani geçicek

Merhaba daha dikişleriniz çok çok yeni.bende de inanılmaz şişlik ve sertlik vardı dikişlerde ve kıpkırmızıydı çok moralim bozullmuştu ,doktorum 1 yıla kadar geçer dedi bi de krem verdi.kremi de kullanmadım aslında ama şu anda sadece ortada incecik pembe bir çizgi kaldı 1 yıl oldu doğum yapalı.6 ayda geçmişti tüm iz nerdeyse.endişelenmeyin yani geçicek

Bugün gittim canım doktora içte ödem oluşmuş. Kendiliğinden inmesini beklliycez dedi

Bana da dedi ki orayı tekrar kesip açsak dikiş iplerini bile bulamayız erimişlerdir çoktan saçmalama pimpirikli olma dedi :KK70:

Ben de 6 gün önce doğum yaptım. Aynı şekilde dikişin tam üstü şiş. Bugün doktorum baktı dikiş için iyi dedi ama şişlik için bişey demedi normal herhalde.

Kizlar bende de odem vardı ama onun yüzünden enfeksiyonda olmuş... cok korkuyom tekrarlar mi diye???

Benim hatam sürekli oturmak oldu. Eve gelince hiç yatmadım. Hala inmedi şişlik ve çok oturunca ağrı yapıyor. Olabildiğince uzanmaya gayret ediyorum. Ve ağrı olunca parol içiyorum biraz rahatlatıyor..

Benim hatam sürekli oturmak oldu. Eve gelince hiç yatmadım. Hala inmedi şişlik ve çok oturunca ağrı yapıyor. Olabildiğince uzanmaya gayret ediyorum. Ve ağrı olunca parol içiyorum biraz rahatlatıyor..

Evet ben de hep oturdum hiç uzanmadım doğru düzgün. Hanımlar mutlaka yatar pozisyonda biraz dinlenin yürümediğiniz zamanlarda.

Üzerinden baya geçmiş ama nasıl oldu düzelmesi uzun surdumu şuan da ben aynı durumdayim

Back
X