- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
ofyaEnfeksiyon falan olmuş olabilir mi
Kontrole girin en güzeli
Ay sonuna daha bir ay var, yeni girdik ekime.ofya( ins degildir at sonu kontrol oncesinde gidemem
yurtdisydm burda sistem o. enfeksiyon nasil bisey nasil hisdetirir.Ay sonuna daha bir ay var, yeni girdik ekime.
Eğer enfeksiyonsa bu kadar zamanda neler olur hiç aklımıza geliyor mu?
Hem neden ay sonu?
Ateş yapar.yurtdisydm burda sistem o. enfeksiyon nasil bisey nasil hisdetirir.
Hani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
2 gun sonra ayaga kalkilan, normal dogum ..
Sezeryan 1 hafta agrisi vs hafiflesin diyorsaniz.
Saglikla buyutun bebeginizi.
Konu sahibi, enfeksiyon kapmissaniz ates, titreme, halsizlik olur.
Bana usutmussunuz gibi geldi.
Gecmis olsun
Ben 10 da dogum yaptım sabah. 4 de ayaga kalktım. Sonra her saat kalktım. Dr dedı gerekirse gece boyu yuru. Ne kadar yurursen o kadar ıyı. Ilk 3 kalkısım kalkma anı zor evet. Tam yataktan ayaga kalkarken sesim bile cıkmıyo du konusamıyodum gıbı. Sonra kalkıp odadan cıktım an oh cok ıyı. Dısarda 3 5 tur atıp esımın kolunda gerı odaya geliyordum. Cok cabuk ayaga kalktım. Bunda sürekli yürümenin etkili oldugunu düşünüyorum. 2.gun oglen cıktık zaten. Gaz da sıkıntı olmadı cıktı. Bende de eve geldikten sonra narkoz dan mıs bas agrısı yatarken sıkıntı yok ama ayaga kalktım an gözlerimi acamıyodum. Bu narkozcu yuzunden olmus. Belden uyustururken 2 kez gırdı ıgne. Ordan beyindeki Bı sıvı akıyomuss yukarıdan asagı. Felaket biseydi. 2. Gun dayanamadım 2.5 saat serum yedim 5 saat cocugu emzıremedım. Herkesin farklı bir hikayesi var. Hee bi de belden uyusturma sonrası cok korkuyorum dedım komple uyutuldum. Narkozcu belden dedı ben zaten istememiştim dırek uyutun demıstımHani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
Gruplarda okuyorum valla epidural oldum.2.gun ayaga kalktim,3.gun evi temizledim diyen var.Doktoru da cok darlamak istemiyorum yarin kontrol var.Bi baksin acaba enfeksiyon mu var bende de diye.
Devamlı bir ağrı mı yoksa oturup kalkarken sızlama mı? Gaz olduğunda da o bölge yine gerçekten çok sızlıyor. Biraz tuvalete sıkışsam gittiğimde çığlık atacak gibi oluyordum. Antibiyotik ishal yapmıştı ve yine aynı gerçekten zorlandım ben. Normal durumda devamlı bir ağrı yoktu.Hani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
Tamam ama iyi hissetmiyorsunuz gidince neden geldin mi denir?yurtdisydm burda sistem o. enfeksiyon nasil bisey nasil hisdetirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?