sezeryan dikisi acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
yaklasik 40 gun once 3. sezeryanim oldum . aslinda 4 5 gun sonra baya iyi olmustum. son bikac gundur bende bi halsizik kemiklerimde usume ve sezeryan yerimde bi agirlik hissetme basladim be yatip kalkkerkenveya oturup kalkkerkn canim yaniyo . cok acimiyorama o bolgede bi agirlik ve derinden bi sikinti anlayamiyorum ve anlatamiyorumtam olarak. is guc yapiorum gene ama yasam kalitem I dusurdi bu . var mi yasayan normal mi ?

Bana da üşütme gibi geldi. Doğum yapalı iki yıl oldu ama biraz üşüteyim bu anlattıklarınıza benzer ağrılar hissediyorum bazen

Hani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.

2 gun sonra ayaga kalkilan, normal dogum ..
Sezeryan 1 hafta agrisi vs hafiflesin diyorsaniz.
Saglikla buyutun bebeginizi.

Konu sahibi, enfeksiyon kapmissaniz ates, titreme, halsizlik olur.
Bana usutmussunuz gibi geldi.
Gecmis olsun

2 gun sonra ayaga kalkilan, normal dogum ..
Sezeryan 1 hafta agrisi vs hafiflesin diyorsaniz.
Saglikla buyutun bebeginizi.

Konu sahibi, enfeksiyon kapmissaniz ates, titreme, halsizlik olur.
Bana usutmussunuz gibi geldi.
Gecmis olsun

Gruplarda okuyorum valla epidural oldum.2.gun ayaga kalktim,3.gun evi temizledim diyen var.Doktoru da cok darlamak istemiyorum yarin kontrol var.Bi baksin acaba enfeksiyon mu var bende de diye.

Hani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
Ben 10 da dogum yaptım sabah. 4 de ayaga kalktım. Sonra her saat kalktım. Dr dedı gerekirse gece boyu yuru. Ne kadar yurursen o kadar ıyı. Ilk 3 kalkısım kalkma anı zor evet. Tam yataktan ayaga kalkarken sesim bile cıkmıyo du konusamıyodum gıbı. Sonra kalkıp odadan cıktım an oh cok ıyı. Dısarda 3 5 tur atıp esımın kolunda gerı odaya geliyordum. Cok cabuk ayaga kalktım. Bunda sürekli yürümenin etkili oldugunu düşünüyorum. 2.gun oglen cıktık zaten. Gaz da sıkıntı olmadı cıktı. Bende de eve geldikten sonra narkoz dan mıs bas agrısı yatarken sıkıntı yok ama ayaga kalktım an gözlerimi acamıyodum. Bu narkozcu yuzunden olmus. Belden uyustururken 2 kez gırdı ıgne. Ordan beyindeki Bı sıvı akıyomuss yukarıdan asagı. Felaket biseydi. 2. Gun dayanamadım 2.5 saat serum yedim 5 saat cocugu emzıremedım. Herkesin farklı bir hikayesi var. Hee bi de belden uyusturma sonrası cok korkuyorum dedım komple uyutuldum. Narkozcu belden dedı ben zaten istememiştim dırek uyutun demıstım

Gruplarda okuyorum valla epidural oldum.2.gun ayaga kalktim,3.gun evi temizledim diyen var.Doktoru da cok darlamak istemiyorum yarin kontrol var.Bi baksin acaba enfeksiyon mu var bende de diye.

Herkesin agri esigi ayni olmuyor, direncler farkli.
Bide abartarak anlatanlar var takilmayin derim.
1. Sezeryanim geneldi.
2. Epiduraldi, 1 hafta agrisida acisida dinmedi.
Gazli bezle tendid.. pansuman yapin .

Terleyip sogumussun. Usutmussun. Bikac gün sonra normale döner. Karnını atkiyla falan sar ısıt

Devamlı bir ağrı mı yoksa oturup kalkarken sızlama mı? Gaz olduğunda da o bölge yine gerçekten çok sızlıyor. Biraz tuvalete sıkışsam gittiğimde çığlık atacak gibi oluyordum. Antibiyotik ishal yapmıştı ve yine aynı gerçekten zorlandım ben. Normal durumda devamlı bir ağrı yoktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…