sezeryan dikisi acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
enfeksiyon vardir muhtemelen
bir kuzenimde sizin gibiydi dikisleri acilmis yara enfeksiyon kapmisti

Hani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
Herkesin vucudu bünyesi verdiği tepki farklı
Sabah 8 de oldum sezeyanı 12de yürümeye basladım aksam misafirleri ayakta kendim karsıladım
Deli gibi hareket ediyor yürüyor sıvı tüketiyordum Vs
Gelgörki bir hafta sonra bayıldım rahimde biriken kan yüzünden :)

Konu sahibi kontrole var demişsiniz ama acilden falanda olsa gidemiyormusunuz doktora
Allah korusun enfeksiyon kaptıysanız bekleyemez öyke ay sonu ay bası

Zamanla iyileşmesi gerekirdi. Ben sürekli acımın azaldığını hissetmiştim. Bence bir kontrole gidin.

Yok devamli degil.Yatarken,otururken(biraz).Yatip,Kalkarken ve dogrulduktan sonra yururken zorlaniyorum.Gaz,alt karin acisi karisinca ortaya feci bisey cikiyor malesef.

Bende benzeri bisey yasadim enfeksiyon olabilir sizde ama dr bana dikis bolgesinde bazen fitik olusabiliyor deyip genel cerraha yonlendirdi

Yok devamli degil.Yatarken,otururken(biraz).Yatip,Kalkarken ve dogrulduktan sonra yururken zorlaniyorum.Gaz,alt karin acisi karisinca ortaya feci bisey cikiyor malesef.

Geçmiş olsun, anason, rezene gibi çaylar tüketiyor musunuz, gaza da iyi geliyor sütü de çoğaltma etkisi de var.

Geçmiş olsun, anason, rezene gibi çaylar tüketiyor musunuz, gaza da iyi geliyor sütü de çoğaltma etkisi de var.

Cok ilginc ama sabah ,oglen gaz yok ama aksam olunca basliyor.Gaz yapmayan yiyecekler yiyorum ama kendiliginden mi olusuyor nedir.Rezene ve anasona baslicaktim bugun.Birkac arkadas soyledi bunu.Tesekkurler.

Cok ilginc ama sabah ,oglen gaz yok ama aksam olunca basliyor.Gaz yapmayan yiyecekler yiyorum ama kendiliginden mi olusuyor nedir.Rezene ve anasona baslicaktim bugun.Birkac arkadas soyledi bunu.Tesekkurler.

Sezeryandan sonra oluyor öyle, sırtını ve ayaklarını da sıcak tutmaya dikkat eder geçer İnşallah, ben teşekkür ederim

Sezeryan kadar zor bişey yok benim için en azından öyle zor geçmiştiki iyileşmem uzun sürdü sizede geçmiş olsun 3.ymüş bide
Belinizi ve ayaklarınızı sıcak tutun üşütüncede olabilir o ağrılar. Bebeğinizi de Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşâllah..

O ağrı normal insan bağıracak dereceye geliyor sancı vurunca ben yırtılacak sanırdım. Bilmiyorum artık millet abartıyor mu sezeryan olup eve geldiği gün ev süpürenler filan yazıyor heralde benim canım tatlı diyorum. 2 yıla yaklaşıyorum ev süpürünce ağır kaldırınca sızlıyor.

Gün içinde yürümen lazım yürümediğin sürece yediğin içtiğin her şey gaz yapar çaylar da fayda etmez. Ağrım oluyor diye yatarsan az hareket edersen akşama doğru o gazlar birikir ağrı yapar. Bebeklerde bile gaz ağrısı hareketlenmeye başlayınca azalıyor. Ben bebeğim yoğun bakımda olduğu için hergün hastaneye gidip geliyordum orada da oturunca başlıyordu sancı. Koridorda gezerdim hep o gaz çıkana kadar

Sezeryandan sonra çok ayakta kalındığında yara enfeksiyon kapabiliyor. 2 arakadaşımda da aynı durum yaşandı ancak sizin ki kadar geç göstermemişti kendini bence ihmal etmeyin mutlaka doktorunuzla görüşün. İlerlerse yeniden operasyona alabiliyorlar yada hastaneye yatırabiliyorlar.

3. sezeryaninizmis, gec iyilesme olacaktir,
mumkun oldugunca dinlenmeye bakin bence,
bir de usutmemeye gayret edin.

Öncelikle hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütsün.
Arkadaşımda üçüncü sezeryanini oldu ama çok zor dedi..
Her halde üç kere aynı yer kesilip dikiliyor diye

havalar sogudu.O bölge çok hassas.usudugunuZ anda ağrı oluyor .ki sizin 3. Sezeryanmis.ayrıca tam iyileşmemis olabilir.40 gün sonunda doktor cagirip bakıyor dikislere siz gitmediniz mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…