- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi mercandedee
-
Herkesin vucudu bünyesi verdiği tepki farklıHani sezeryandan 2 gun sonra ayaga kalkiliyordu ? 6. Gun dogru duzgu yuruyemiyorum acidan ve gazdan.
Devamlı bir ağrı mı yoksa oturup kalkarken sızlama mı? Gaz olduğunda da o bölge yine gerçekten çok sızlıyor. Biraz tuvalete sıkışsam gittiğimde çığlık atacak gibi oluyordum. Antibiyotik ishal yapmıştı ve yine aynı gerçekten zorlandım ben. Normal durumda devamlı bir ağrı yoktu.
Yok devamli degil.Yatarken,otururken(biraz).Yatip,Kalkarken ve dogrulduktan sonra yururken zorlaniyorum.Gaz,alt karin acisi karisinca ortaya feci bisey cikiyor malesef.
Geçmiş olsun, anason, rezene gibi çaylar tüketiyor musunuz, gaza da iyi geliyor sütü de çoğaltma etkisi de var.
Cok ilginc ama sabah ,oglen gaz yok ama aksam olunca basliyor.Gaz yapmayan yiyecekler yiyorum ama kendiliginden mi olusuyor nedir.Rezene ve anasona baslicaktim bugun.Birkac arkadas soyledi bunu.Tesekkurler.
O ağrı normal insan bağıracak dereceye geliyor sancı vurunca ben yırtılacak sanırdım. Bilmiyorum artık millet abartıyor mu sezeryan olup eve geldiği gün ev süpürenler filan yazıyor heralde benim canım tatlı diyorum. 2 yıla yaklaşıyorum ev süpürünce ağır kaldırınca sızlıyor.Yok devamli degil.Yatarken,otururken(biraz).Yatip,Kalkarken ve dogrulduktan sonra yururken zorlaniyorum.Gaz,alt karin acisi karisinca ortaya feci bisey cikiyor malesef.
Gün içinde yürümen lazım yürümediğin sürece yediğin içtiğin her şey gaz yapar çaylar da fayda etmez. Ağrım oluyor diye yatarsan az hareket edersen akşama doğru o gazlar birikir ağrı yapar. Bebeklerde bile gaz ağrısı hareketlenmeye başlayınca azalıyor. Ben bebeğim yoğun bakımda olduğu için hergün hastaneye gidip geliyordum orada da oturunca başlıyordu sancı. Koridorda gezerdim hep o gaz çıkana kadarCok ilginc ama sabah ,oglen gaz yok ama aksam olunca basliyor.Gaz yapmayan yiyecekler yiyorum ama kendiliginden mi olusuyor nedir.Rezene ve anasona baslicaktim bugun.Birkac arkadas soyledi bunu.Tesekkurler.
Sezeryandan sonra çok ayakta kalındığında yara enfeksiyon kapabiliyor. 2 arakadaşımda da aynı durum yaşandı ancak sizin ki kadar geç göstermemişti kendini bence ihmal etmeyin mutlaka doktorunuzla görüşün. İlerlerse yeniden operasyona alabiliyorlar yada hastaneye yatırabiliyorlar.yaklasik 40 gun once 3. sezeryanim oldum . aslinda 4 5 gun sonra baya iyi olmustum. son bikac gundur bende bi halsizik kemiklerimde usume ve sezeryan yerimde bi agirlik hissetme basladimbe yatip kalkkerkenveya oturup kalkkerkn canim yaniyo . cok acimiyorama o bolgede bi agirlik ve derinden bi sikinti anlayamiyorum ve anlatamiyorumtam olarak. is guc yapiorum gene ama yasam kalitem I dusurdi bu . var mi yasayan normal mi ?
havalar sogudu.O bölge çok hassas.usudugunuZ anda ağrı oluyor .ki sizin 3. Sezeryanmis.ayrıca tam iyileşmemis olabilir.40 gün sonunda doktor cagirip bakıyor dikislere siz gitmediniz mi ?yaklasik 40 gun once 3. sezeryanim oldum . aslinda 4 5 gun sonra baya iyi olmustum. son bikac gundur bende bi halsizik kemiklerimde usume ve sezeryan yerimde bi agirlik hissetme basladimbe yatip kalkkerkenveya oturup kalkkerkn canim yaniyo . cok acimiyorama o bolgede bi agirlik ve derinden bi sikinti anlayamiyorum ve anlatamiyorumtam olarak. is guc yapiorum gene ama yasam kalitem I dusurdi bu . var mi yasayan normal mi ?
tamam da acile gitsen ya da normal hastalansan ne geldin diye geri yollayacak halleri yok.yurtdisydm burda sistem o. enfeksiyon nasil bisey nasil hisdetirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?