İyi geceler hanımlar 15 aylık sezeryanlıyım 3 gündür dikişimin üst kısmında bıldırcın yumurtası kadar küçüklü büyüklü şişlik ve ağrı var oturmak kalkmak uzanmak yürümek zehir oldu 3 gündür üşütmüş olabilirsin dediler başına gelen varmı böyle bi olay kadın doğumdan da randevu bulamadım kaldım öyle
İyi geceler hanımlar 15 aylık sezeryanlıyım 3 gündür dikişimin üst kısmında bıldırcın yumurtası kadar küçüklü büyüklü şişlik ve ağrı var oturmak kalkmak uzanmak yürümek zehir oldu 3 gündür üşütmüş olabilirsin dediler başına gelen varmı böyle bi olay kadın doğumdan da randevu bulamadım kaldım öyle
Bende sezeryan oldum ama 15ay artik 1yili geçmiş şimdiye çok rahat olmaliydiniz.Ilk zamanlar dikkat etmedinizmi kendinize agir işmi yapiyorsunuz.Enfeksiyon filanmi kaptiniz ya dikişlerle ilgili bir sorunmu olmuş şimdi belli oluyor acaba mutlaka bakilmasi gereken bir durum.Umarim ciddi birsey olmaz.
Mutlaka hastaneye gidin randevu bulamazsanız acilden giriş yapın ihmal etmeyin. 10 ay ara ile 2 sezaryen oldum en son olduğumun üzerinden 1 yıl geçti hiç sıkıntı olmadı. Enfeksiyon kapmış gibi duruyor