Sezeryan doğum çok mu zor

İzleyemem zaten.... O cesaret bende yok... Cok tesekkur ederim ... Cevaplariniz icin...

Ilk ayağa kalkarken korkuyosun o yüzden kasiyorsun kendini ama çokta abartılacak birşey değil yaninda birileri oluyo zaten. Doğum kısmına gelince ruhum duymadı çıkartırken bebegi biraz sarsılıyorsun ne olduğunu anlamadim zaten sesi geldi

Tam duygularım cesaretim yok ben çok yeni hamileyim sizin az mı kaldı

Bende 4 ay önce sezeryan oldum hiç korkmadım aklımda ki sadece sağ salim bebegime kavusmakti inanın başka hiçbir şey düşünmedim cok cabuk toparladım ameliyat sonrası ayağa kaldırıyorlar ya bir o an zorlaniyorsun yürüdükçe alışıyor agrin pek olmiyor max 1 haftada toparladım ben insaAllah sizinkide bu kadar basit olur sağlıcakla bebeginize kavuşun

İnşallah teşekkür ederim epidural mi oldunuz

20 yaşında sezeryanla doğum yaptım ikinci gün kalkıp toz aldım hapşırma gülme de az sancım oluyordu onun harici elhamdulillah hiç gözünde büyütme dua et okuma video izleme bence uzaklaşıp güzel şeyler düşün

İlk ayağa kalkış anı çok mu ağrılı dayanılmıycak bişey mi

Merhaba hangi korseyi kullandınız acaba

Çevremde sezeryan zor diyeni duymadım. Herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal doğururumbende 32 haftalığım yarın doktorumla konuşucam doğumu

Bence doğum kişiye özel bir şey. Çok kolay normal doğum yapanı da gördüm zorlananı da. Aynı şey sezaryen için de geçerli.
Ben normal doğum için 8 saat sancı çektim açılmam olmadı sezaryen oldum. Şimdiki aklım olsa sezaryen olurdum direkt.

Evet sezeryan olan arkadaşlarım çok rahat diyor. Hemen ayaklanmışlar. Ama bazen yorumlar okuyorum sezeryan çok kötü asla olmayın sonrası çok Zor çok kötü diyorlar

Evet sezeryan olan arkadaşlarım çok rahat diyor. Hemen ayaklanmışlar. Ama bazen yorumlar okuyorum sezeryan çok kötü asla olmayın sonrası çok Zor çok kötü diyorlar
Bence doktorunuzla karar verin normal doğum için çatı durumu önemli.
Ikisinin de zorlukları da var kolaylıkları da sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Epidural sezeryan mi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…