- 4 Nisan 2022
- 144
- 36
- 28
- 38
- Konu Sahibi Haticexxxxxx
-
Canım çok zorlanirsin tek başına bebeğim agliycak emzirmek için alman gerekicek tuvalette kalman ve yurumen gerekicek dikişlerin varken fok agrin olur kalkmakta zorlanabilirsin birinin koluna girip seni yürütmesi lazım hiç mi kimsen yok arkadaş eş dostSezeryan dogum yapicM 3 haftam kaldi kalacak yanımda kimsem yok çok zorlaniliyormu hanimlar başarabilecemmi bu dönemi yalnız başima
Maalesef kimsem yok annem var onun engelli çocuğu var kayinvaldem rahatına düşkün gelmez sorunlarimiz var zaten onlarla hic umurunda bile degil ogulu gelini esim ilçede calisio 3 gün anca yanımda kalabilir hasta bakıcı ozaman bulmam gerekir degilmiCanım çok zorlanirsin tek başına bebeğim agliycak emzirmek için alman gerekicek tuvalette kalman ve yurumen gerekicek dikişlerin varken fok agrin olur kalkmakta zorlanabilirsin birinin koluna girip seni yürütmesi lazım hiç mi kimsen yok arkadaş eş dost
Eşim anca 3 gün kalabilecek o ilçede çalıştığı için iyileşme süreci çokmu uzun sürüyor annemin engelli çocuğu var kardeşlerim filanda yokYanında 1 kişi kalması lazım çünkü senin oturman kalkman, çocuğun dogumhaneye indirilmesi gerekiyor bazı tetkikler için falan, tek başına olmaz yani, kadın dogum servisinde staj yaptım oradan biliyorum
Devlette doğum yapacaksan refakatci olarak eş kalamıyor diye biliyorum. Tek başına yapamazsın canim yardimci bul o zaman kendineEşim anca 3 gün kalabilecek o ilçede çalıştığı için iyileşme süreci çokmu uzun sürüyor annemin engelli çocuğu var kardeşlerim filanda yok
Yok canım özel hastanede yapıcam doğumuEşim anca 3 gün kalabilecek o ilçede çalıştığı için iyileşme süreci çokmu uzun sürüyor annemin engelli çocuğu var kardeşlerim filanda yok
1 hafta-10 güne ancak toparlarsınız. Mutlaka birini bulunYok canım özel hastanede yapıcam doğumu
Sezeryan sırasında ve sonrasında neler oluyor anlatabilir misiniz? Epiduralle olacağım bende korkuyorum,öncelikle sonda ne zaman takılıyor ve ne zaman çıkarılıyor. Odaya gelince geceliklerimizi giyebiliyor muyuz yoksa hasta önlüğü mü oluyor? İlk etapta ameliyathaneden çıkarken külot yada depend falan giydiriyorlar mı?Valla doğum gecesi hem eşim hemde kayınvalidem vardı ama ikiside uyudularben kalkıp çocuğa bakmış, yürüyüş yapmıştım. Benimki çok rahat geçmişti şükür kimseye ihtiyaç duymadım. Ama herkeste aynı olmayabilir tabii, inşallah rahat geçirirsiniz.
Eşim anca 3 gün kalabilecek o ilçede çalıştığı için iyileşme süreci çokmu uzun sürüyor annemin engelli çocuğu var kardeşlerim filanda yok
Ben plasentanın ayrılması sebebiyle planlanmayan bir doğum yapmıştım. Spinal verdiler bana ama uyuşturmadı o nedenle tamamen uyuttular. Odaya gelince zaten ayılmıştım, hatta asansörde ayılmıştım. Hemşireler yadımcı oldu hemen giyindim odaya gelince. Odaya kadar ameliyat önlüğü ile geldim ama siz epidural olacaksanız belki farklı olabilir.Sezeryan sırasında ve sonrasında neler oluyor anlatabilir misiniz? Epiduralle olacağım bende korkuyorum,öncelikle sonda ne zaman takılıyor ve ne zaman çıkarılıyor. Odaya gelince geceliklerimizi giyebiliyor muyuz yoksa hasta önlüğü mü oluyor? İlk etapta ameliyathaneden çıkarken külot yada depend falan giydiriyorlar mı?
Sezeryan dogum yapicM 3 haftam kaldi kalacak yanımda kimsem yok çok zorlaniliyormu hanimlar başarabilecemmi bu dönemi yalnız başima
Eşim esnaf olduğu için birde ilçede en fazla 3 gün kalacak mecbur ilan verdim hastaya yardımcı aranıyor diye inşallah birisini bulurum dua etmekten başka çarem yokEşiniz olacak mı? Bir hafta eşiniz izin kullanırsa halledersiniz
Mümkün değilse hemşire/ebe bulun günde 2 3 saat yanınızda dursun hem bebek bakımını öğretir hem yardımcı olur.
Büyük şehirde iseniz kolay olur bulması İnşallahEşim esnaf olduğu için birde ilçede en fazla 3 gün kalacak mecbur ilan verdim hastaya yardımcı aranıyor diye inşallah birisini bulurum dua etmekten başka çarem yok
Eşim esnaf olduğu için birde ilçede en fazla 3 gün kalacak mecbur ilan verdim hastaya yardımcı aranıyor diye inşallah birisini bulurum dua etmekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?