Sezeryan dogum yapip 2.ye hamile kalanlar burdami?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Kızlar ilk hamileliğimde hicbi ağrım yoktu fakat bu 2.hamileligm arada ağrım oluyor mesela ayakta uzun kalayım belim kopuyo yada karın alt kısımlarım agriyo ara ara baya hissediyorum ağrıyı dinlenince sorun yok...aklıma takıldı acaba ilk doğumum sezeryanla olduğu icinmi daha net hissediyorum karnimda olan şeyleri yani sonuçta ilk hamileliğimde hiç böyle yasamadm bir arkdsim daha bu neki rahim büyüdükçe ağrıyı göreceksin dedi acaba herkes böyle sorunmu yaşadı Dr a anlattımnormal ağrılar dedi her gebelik bir gecmez dedi ama bazen ciddi ciddi karın alt kısımlarına agri vuruyor ilk doğumusezeryanla yapıp ikinciye hamile kalanlar bilgi verebilir mi ?

Not: Sezeryanla doğum yapalı 3sene oldu

Ben de ilk doğumumu sezeryan yaptım 5 sene önce. Dün doktoruma bazen alt karın bölgemde ağrı oluyor dediğimde ilki sezeryan olanların maalesef bu sorunla karşılaştığını ancak normal olduğunu söyledi. Korkmamak gerekirmiş. Sanırım rahim daha hassas oluyor.

Sezeryandan kaynaklidir normal dogum yapanlarda hic oyle bir durum duymadim

ayrica hamile kalmaya gerek yok benim arkasadim 2 cocugu var ikiside sezeryan normal zamandlarda bile surekli agrisi oluyor son sezeryanin ustunden 9 yil gecti

Benimde 3. gebeliğim ikincisinde ve şuanda da böyle bişey hisstmedim acaba kilo veyahut karnının iç genişliğinden mi kaynaklı acaba

İşte Dr her hamilelik bir olamaz deyip geçiştirdi eğer sezeryan kaynakliysa normalse çekerim napayım ama azıcık ayakta kalınca böyle oluyo alt karinim bide belim sizin ağrılar devam ediyor mi peki?

Benimde ilk sezeryandan 6 yıl geçti 2.ye hamileyim ilk ayım korkunç ağrılarım oldu adet sancısından kat kat şiddetli hatta bebek düştü kesin adet olucam diye düşündüm ama alt ksrın ağrılarım oluyor bence 2.hamileliğim olduğu için daha tecrübeliyiz başımıza gelecekleri biliyoruz daha dikkatli temkinliyiz herşeyi hissediyoruz çünkü biliyoruz en ufak şeyleri bile hissediyoruz

Belki dediğiniz doğru ama ilk hamileliğimde böyle ağrı hissetmedm azıcık ayakta kalsam karın alt kısmında agri oluyo sağlıklı dogsunlarda gerisi boş çekeriz napialim

İnş sağlıkla kucağımıza alalım ama ağrıdan daha büyük sorunlar olacak o zamanda gazıydı sütüydü uykusıydu bugünleri ararız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…