- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
Rabbim bağışlasın bi oğlum var 4 yaşında.azıcık öksürdüğünde grip falan olduğunda bende hasta oluyorum.oğlum iyileşesiye kadar hep o günlerde baş Ağrı'sından duramıyorum.eşimde çocuğun hastalığını bu kadar takma diyor bana ama elimde değil.işte konuyada ordan geldikya ben bi gribi kafaya takan anne olarak evlat kaybettim.dönüp bende düşünüyorum allahım ben Nasıl dayandım sen bana Nasıl bi sabır verdin diyorum.ama aklım almıyor.hamdü Sena'lar olsun rabbime verende o alanda o.imtihan edende o imtihan sonrası sabrı verende o.ne Mutlu ki bize böyle mi imtihan için Rabbim bizi seçti.Aminnn inan veriyor sabrini bazen delircek gibi oluyordum ama zamanla yasadigimiz acinin sabrini veriyor yuce Mevla bazen hayatin kosturmacasina oyle kapiliyorum ki vay be diyorum nasilda alistim bu aciyla yasamaya ve sonra icimdeki ses bu sekilde olmasini Rabbin istiyor sana sabir veriyor diyorum. Sakin duclamayin unutuyormuyum yavrumu diye yuce Mevla biliyor cektigimizi ve sabrimizida o veriyor yoksa delirir yasayamazdik
Çok sevindim. Ben de şubat başında doktoruma gideceğim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar bugün doktoruma gittim hem kontrol hem de sonuclarimi göstermek için. Ağır düzeyde kan pıhtılaşması çıktı. Bebeğimin 36 hafta yaşaması bile mucizeymis. Oğlum çok direncliymis...
Çalışmalara da baslayabilecegimi söyledi. Şu an kullanmam için de coaspirin verdi. Oluşan pihtilar senin beynine ya da kalbine de gidebilirdi çok sanslisin dedi. Demek ki Oğlum beni korumuş... Bedenime ve rahmime hiç zarar vermedi biliyor musunuz. Hiç catlagim olmadı, gögüslerim hiç sarkmadi, üzerimde doğumdan sadece 4kg var ve logusaliktan hemen sonra adet görmeye başladım. Melek oğlum benim...
Sen testleri yaptırdın mı canım? İnşallah bir sebep çıkar da tedavi edilebilir en azından bir önlem alabil. Ben hep öyle dua ettim Allah a bir sebep çıksın da bir sonraki gebeligimde bir önlem alabileyim diye. Çok şükür Rabbime. Oğlum, melek oğlum çok dayanmış, çok direnç göstermiş ama olmamışÇok sevindim. Ben de şubat başında doktoruma gideceğim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben pıhtılaşma testini yaptırdım. Pıhtılaşmadan kaybetmiş olabilirim oğlumu. Yaşla ortaya çıkan türü olabilir mişim. Şubatın ilk haftası gideceğim. Bana en az 5 kilo verip gelirsen iyi olu demişti. Tam gaz diyet ve spor yapıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kilo vermeye odaklanmamıştım.Sen testleri yaptırdın mı canım? İnşallah bir sebep çıkar da tedavi edilebilir en azından bir önlem alabil. Ben hep öyle dua ettim Allah a bir sebep çıksın da bir sonraki gebeligimde bir önlem alabileyim diye. Çok şükür Rabbime. Oğlum, melek oğlum çok dayanmış, çok direnç göstermiş ama olmamışDoktor çok sanslisin pıhtı senin beynine ya da kalbine de gidebilirdi seni de kaybedebilirdik dedi. Belki de Oğlum annesini korudu... bilemeyiz ki...
Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım. Bu bile büyük bir umut bizim için. Şu an içim kımıl kımıl. Umut güzel bir şey. Umut etmeyi bile unutmuştum...
Olabilir canım. Bana da doktorum kilo ver demişti ama ben 69da takılı kaldım. Aslında benim için çok fazla bir kilo değil boyum da olduğu için balık etli bi hatun oldum. Bebeğim olsun da doğumdan sonra da veririm. Ayrıca hamileligim süresince de yüzmeyi düşünüyorum. Bu şekilde çok kilo almam herhalde...Ben pıhtılaşma testini yaptırdım. Pıhtılaşmadan kaybetmiş olabilirim oğlumu. Yaşla ortaya çıkan türü olabilir mişim. Şubatın ilk haftası gideceğim. Bana en az 5 kilo verip gelirsen iyi olu demişti. Tam gaz diyet ve spor yapıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kilo vermeye odaklanmamıştım.
Canım iyiyim sağol ne yapayım koşturmaca yazılı haftamız karne yaklaşıyor onlarla uğraşırken vakit geçiyor. Sağlığım iyi çok şükür 2 hafta sonra istanbula gidip kontrol ettireceğim durumum ne merkezde ? bakalım korunmayı ne zaman bırak diyecek benim hesaba göre mart ama duruma bağlı.. sen nasılsın minik prenses nasıl ? inşallah herşey yolundadır.@OsemselMelisaveannesi kızlar uzun zamandır yazmıyorsunuz? Nasılsınız? @Osemsel hamilelik Nasıl gidiyor?
Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) biz iyiyiz çok şükür 23. Haftadayız şuan gün sayıyoruz. Eskişehir'de Prof. Dr. Turgay Şener var belki duymuşsundur. Periantolog aynı Zaman'da. Detaylı ultrason için gittim ona 2 hafta önce içim daha da rahatladı. Hayırlısıyla sağ salim kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum:). Dualarımdasın inşallah herşey yolunda gider daha fazla beklemezsin çalışmalara başlamak için.Canım iyiyim sağol ne yapayım koşturmaca yazılı haftamız karne yaklaşıyor onlarla uğraşırken vakit geçiyor. Sağlığım iyi çok şükür 2 hafta sonra istanbula gidip kontrol ettireceğim durumum ne merkezde ? bakalım korunmayı ne zaman bırak diyecek benim hesaba göre mart ama duruma bağlı.. sen nasılsın minik prenses nasıl ? inşallah herşey yolundadır.
Canımm esk. De mi yaşıyorsun bende esk teyim Turgay hocaya gitmiştim toprak'ım a hamileyken.doktorun kim.Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) biz iyiyiz çok şükür 23. Haftadayız şuan gün sayıyoruz. Eskişehir'de Prof. Dr. Turgay Şener var belki duymuşsundur. Periantolog aynı Zaman'da. Detaylı ultrason için gittim ona 2 hafta önce içim daha da rahatladı. Hayırlısıyla sağ salim kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum:). Dualarımdasın inşallah herşey yolunda gider daha fazla beklemezsin çalışmalara başlamak için.
Bilecik'te yaşıyorum ama Eskişehir'e geliyorum Dr için. Acıbadem Hulusi Beye gidiyorum. Çok memnunum Dr umdan. Zaten ilk hamileliğimde de ona gidiyordum. 21. Haftada detaylı ultrason için Turgay Hocaya gittim. Durumu anlattım. Kritik haftalarda sizin için de uygunsa bende görmek isterim. 28. Haftada yine gelin isterseniz dedi. Benim niyetimde öyleydi zaten. Riskli dönemlerde ona da gidecektim.Canımm esk. De mi yaşıyorsun bende esk teyim Turgay hocaya gitmiştim toprak'ım a hamileyken.doktorun kim.
Benimde Dr Um Hulusi bey bende Bilecik'te yasıyorum.çok mükemmel bir insan. Ayy duygulandım bak seninle konuşunca canım .Bilecik'te yaşıyorum ama Eskişehir'e geliyorum Dr için. Acıbadem Hulusi Beye gidiyorum. Çok memnunum Dr umdan. Zaten ilk hamileliğimde de ona gidiyordum. 21. Haftada detaylı ultrason için Turgay Hocaya gittim. Durumu anlattım. Kritik haftalarda sizin için de uygunsa bende görmek isterim. 28. Haftada yine gelin isterseniz dedi. Benim niyetimde öyleydi zaten. Riskli dönemlerde ona da gidecektim.
İnşallah Allahım en hayırlı Zaman'da size de tekrar bu duyguyu tattırır. Hepimiz için hayırlısı oldun.
Yok artık diyorum:)Benimde Dr Um Hulusi bey bende Bilecik'te yasıyorum.çok mükemmel bir insan. Ayy duygulandım bak seninle konuşunca canım .
Benimde Dr Um Hulusi bey bende Bilecik'te yasıyorum.çok mükemmel bir insan. Ayy duygulandım bak seninle konuşunca canım .
Özelden yazdım .bende merkezdeyimÖzel mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim. Bilecik'in neresinde yaşıyorsunuz. Ben merkez de yaşıyorum.
canım benim ALLAH hepimize sabır versin. söylenecek çok söz yok maalesef. sözün bittiği yerdeyiz49gün geçti annem sensiz. Yatağın boş odamız boş evimiz boş sensiz.çok özledi annen seni.kokunu Minicik bedenini,ellerini,güzeller Güzeli masum yüzünü çok özledi anneciğin.seni kaybetmeden 3 4 saat önce sana babanla beraber bikaç Parça Kıyafet almıştık değişik değişik giysin minik oğlumuz diye ama sen onları hiç giyemedin. Bebek şekerlerin çikolataların herkese dağıtmak için ellerimle yaptıgım süslerin eşyaların kokun Herşeyin kaldı evimizde .herseyin kaldıda bir sen yoksun melek oğlum .bazen karnımı seviyorum orda büyüdün diye.napayım başka birsey gelmiyorki annecim elimden. Ah benim güzeller Güzeli oğlum seni veren Allah'a kurban olayım. Çok özledim annem seni .yüreğimde ne büyük yara var böyle çok özledimmmm
Kesinlikle hepsini yaptır canım. Bak bende ağır pıhtılaşma çıktı. En azından bir sebep var çok şükür. Rabbim hepimize hayırlı zamanda acilarimizi dindirecek hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...bileciktekiler olmasi güzel bişey burda:)
bende pıhlaşma testi yaptırcam. hamile kalmadan tüm kontrolumu yaptırcm şubat ayinda.
hadi bakalım canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah.Kızlar bugün doktoruma gittim hem kontrol hem de sonuclarimi göstermek için. Ağır düzeyde kan pıhtılaşması çıktı. Bebeğimin 36 hafta yaşaması bile mucizeymis. Oğlum çok direncliymis...
Çalışmalara da baslayabilecegimi söyledi. Şu an kullanmam için de coaspirin verdi. Oluşan pihtilar senin beynine ya da kalbine de gidebilirdi çok sanslisin dedi. Demek ki Oğlum beni korumuş... Bedenime ve rahmime hiç zarar vermedi biliyor musunuz. Hiç catlagim olmadı, gögüslerim hiç sarkmadi, üzerimde doğumdan sadece 4kg var ve logusaliktan hemen sonra adet görmeye başladım. Melek oğlum benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?