Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşamışız. Son 15 gün bende hareketlerinin azaldığını hissettim Dr a gittik gayet iyi dedi. Hatta çok hareketlendi Dr da beni özlemiş dedi. 2 hafta sonra sancıyla gittim hastaneye çok eminim yolda hissettim oğlumu ama hastaneye gittiğimizde sancım kesildi birden. Meğer kalbi durmuş oğlumun. Nst de alamadı hemşire sesini ultrasona aldılar maalesef gitmişti oğlum. Acil sezaryense girdim sonra belki geri gelir kalp masajıyla diyePeki sen bebeğini bu sebepten mi kaybettin? Benim oğlumun 35.haftada azalmıştı hareketleri ve normalde inanılmaz hareketliydi oğlum. İlk gebeliğimdi doktorum dahil herkes normal olduğunu söyledi. Yeni doğum yapmış olan tüm arkadaşlarım, ablamın 2 çocuğu var o, hatta 3 gün hiç hareket etmeyen bebekler bile varmış. Onlar da öyle söyleyince içim rahatlamıştı ama aslında bir problem varmış demek ki... Cuma günü hiç hareket etmedi diye acile gittim, NST'ye soktular hareket etmedi yine ama kalp atışları gayet normaldi. Ultrasonla baktı doktorum ve her şeyin normal olduğunu, korkmamam gerektiğini ve hareketlerindeki azalmanın gayet normal olduğunu söyledi. Salı günü sabah da bebeğimi kaybettiğimi öğrendimSezaryende de doktorum özellikle incelemiş plasenta ve bebeğimin kordonunu. Plesantada kan pıhtıları vardı, bu doğum sırasında da oluşmuş olabilir ama pıhtılaşmadan dolayı da bebeği kaybetmiş olabiliriz demişti...
Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşamışız. Son 15 gün bende hareketlerinin azaldığını hissettim Dr a gittik gayet iyi dedi. Hatta çok hareketlendi Dr da beni özlemiş dedi. 2 hafta sonra sancıyla gittim hastaneye çok eminim yolda hissettim oğlumu ama hastaneye gittiğimizde sancım kesildi birden. Meğer kalbi durmuş oğlumun. Nst de alamadı hemşire sesini ultrasona aldılar maalesef gitmişti oğlum. Acil sezaryense girdim sonra belki geri gelir kalp masajıyla diyesonrasında plesantadan örnek alındı patolojiye yollandı ufak tefek pıhtılaşma görüldü. Tam olarak kesin sebep bulunamadı. Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım. O test sonuçlarına göre de hafif derece pıhtılaşma çıktı. Şimdi iğne kullanıyorum. Coraspin alıyorum. Şimdilik herşey yolunda çok şükür 23 haftayı doldurduk.
Bende senin gibi terapiye gittim falan ama tabiki bize en iyi gelen şey tekrar hamile kalmam oldu.
Buradaki bütün arkadaşlar inşallah en yakın Zamanda aramadan tekrar hamileliği yaşar ve hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurlar.
sebep dekolman ama dekolman olması için bi sebep bulamadı dr lar kilo aşırı yok şeker yok tansiyon yok sigara alkol yok öncesinde benzer hikaye yok pıhtılaşma var ama bu genler neden olmaz dediler ve hastaneye girdiğim anda olmuş gizli kanamalı dekolmandı dr lar çok şanslısın normal sancı sanıp gelmesen seni de kaybedebilirdik dedilerPeki sen bebeğini bu sebepten mi kaybettin? Benim oğlumun 35.haftada azalmıştı hareketleri ve normalde inanılmaz hareketliydi oğlum. İlk gebeliğimdi doktorum dahil herkes normal olduğunu söyledi. Yeni doğum yapmış olan tüm arkadaşlarım, ablamın 2 çocuğu var o, hatta 3 gün hiç hareket etmeyen bebekler bile varmış. Onlar da öyle söyleyince içim rahatlamıştı ama aslında bir problem varmış demek ki... Cuma günü hiç hareket etmedi diye acile gittim, NST'ye soktular hareket etmedi yine ama kalp atışları gayet normaldi. Ultrasonla baktı doktorum ve her şeyin normal olduğunu, korkmamam gerektiğini ve hareketlerindeki azalmanın gayet normal olduğunu söyledi. Salı günü sabah da bebeğimi kaybettiğimi öğrendimSezaryende de doktorum özellikle incelemiş plasenta ve bebeğimin kordonunu. Plesantada kan pıhtıları vardı, bu doğum sırasında da oluşmuş olabilir ama pıhtılaşmadan dolayı da bebeği kaybetmiş olabiliriz demişti...
30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere
İnşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Ne kadar var kısmetse doğuma?sebep dekolman ama dekolman olması için bi sebep bulamadı dr lar kilo aşırı yok şeker yok tansiyon yok sigara alkol yok öncesinde benzer hikaye yok pıhtılaşma var ama bu genler neden olmaz dediler ve hastaneye girdiğim anda olmuş gizli kanamalı dekolmandı dr lar çok şanslısın normal sancı sanıp gelmesen seni de kaybedebilirdik dediler
bende sezeryandan 4buçuk ay sonra hamile kaldım kızımı kaybettim ama şimdi oğlumuzu bekliyoruz inşallah sağlıklı uzun ömürlü
Pıhtılaşma testlerini zaten tıp fakültesinde yaptırdım. Başka Dr yaptı ama kendi Dr um istemişti hangi testleri yaptıracağımı. 5. Aydan sonra Dr um korunmayı bırakabilirsin demişti. Bıraktıktan sonra da 5. Ayda kaldım. Toplamda 10 ay geçmiş oldu. Şimdilik bi sıkıntı, Ağrı, sızı vs. Yaşamadım çok şükür. Şimdiki bebeğim kız:)Aynı şeyleri yaşatmaz inşallah Rabbim bizlere. Sen de sağlıcakla bebeğini alırsın canım inşallah kucağına. Pıhtılaşma sonuçlarını genetik doktoruna da gösterdin mi yoksa sadece kadın doğum doktorun mu inceledi? Peki ne kadar süre sonra hamile kaldın ve şu anki bebeğinin cinsiyeti ne? Biraz fazla soru sordum :)
Allah rahmet eylesin. Allah sana da sabır versin. Gönlüne ferahlık versin inşallah.30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere
18. haftadayız cnmİnşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Ne kadar var kısmetse doğuma?
Bunu okudum da agladim30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere
canım başın sağolsun. kalbimizle inanacağız bundan sonra herşey güzel olacak diye. meleklerimizde bizi cennette bekleyecekler inşallah. ben 2016 güzel olacak buna inanıyorum.hepimiz doğuma yakın ya da doğduktan çok kısa bi süre önce kaybettik, çok çok çok acı. ama neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz biz.30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere
Pıhtılaşma testlerini zaten tıp fakültesinde yaptırdım. Başka Dr yaptı ama kendi Dr um istemişti hangi testleri yaptıracağımı. 5. Aydan sonra Dr um korunmayı bırakabilirsin demişti. Bıraktıktan sonra da 5. Ayda kaldım. Toplamda 10 ay geçmiş oldu. Şimdilik bi sıkıntı, Ağrı, sızı vs. Yaşamadım çok şükür. Şimdiki bebeğim kız:)
Allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bide ben Dr umdan çok memnundum zaten Dr hatası da yok. Ama 21. Haftadan sonra aynı Zaman'da bi periantoloğa da gitmeye başladım. 28. Hafta da bi daha çağırdı. Kritik dönemeçlerde bende görmek isterim dedi.
Insallah Allahim bu acilari ne bize ne de evlat bekleyen kimseye gostermesin bir daha.Uc ayim doluyor ve korkularim olsa da gelecege umutla bakmaya basliyorum artik.Ben insallah dort ayimin dolmasini bekliyorum dogumdan sonra vitaminlerimi almaya devam ettim beslenmeme de dikkat ediyorum ve kan tahlili yaptirdim degerlerim suan iyi sukurler olsun.Yeni bir bebek dusuncesi bile yetiyor mutlu olmama tek ilacimiz kucaklarimizin saglikli bebeklerle dolmasi.Rabbim hepimize burdan guzel haberler vermemizi nasib etsin insallahBunu okudum da agladimrabbim bizlere bi daha nasip eder umudunu kesmelyelim rabbim yine vericek ben hala çok umutluyum
Güzel haberler verirsin bize inşallah:)Demek minik bir kızın olacak :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) Darısı bizim başımıza da inşallah. Yarın tam 4 ay olacak ve ben artık bırakmayı düşünüyorum korunmayı. Cumartesi doktoruma gideceğim kontrol için, bakalım ne diyecek...
başın sağolsun.Allahım bir daha bu acıyı hiç birimize yaşatmasınMerhaba melek anneleri oncelikle her birinize tek tek sabir diliyorum Allahimdan.bende bir melek annesiyim.melegimi kaybettikten sonra caresizce bu aciyla nasil baş edecegimi dusunurken buldum sizleri.acilariniz acim mutluluklariniz umudum oldu.En aci zamanlarimda sizlerden guc aldim yanlizligima ortak oldunuz.Her zaman dualarimdasiniz Rabbim bos kalan kucaklarimizi hayirlisiyla doldursun insallah.15 inde uc ayi dolacak melegimin.Gunler gectikce keskeleri nedenleri nicinleri biraktim Allahima teslim oldum.Rabbim bana bir kader cizdi ve ben onu yasiyorum demek tek care. hep sukrediyorum ama bir gercek varki bu aciyi dindiremiyorum kizimi cok ama cok ozluyorum
İnşallah canım :)Güzel haberler verirsin bize inşallah:)
Amin hicbirimize insallahbaşın sağolsun.Allahım bir daha bu acıyı hiç birimize yaşatmasın
30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Sonc
canım rabbim verdi ve yine rabbim aldı elimizden.sadece meleklerimize dua ediyoruz.onlar orda çok mutlu .bizim kendimizi toparlamamız gerekir.bir gün inşallah meleklerimize kavuşacağız.ve ozaman onlara sarılıp öpeceğiz.şimdi onlar orada kardeşleri ile çok mutlu ve huzurlular.ağlamak ne onu bile bilmiyorlar.zaman kendimize gelme zamanı.meleklerimize kardeş isteme zamanı.inşallah Allahın izni ile buda olacak .üzülmek yok lütfen30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?