Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşamışız. Son 15 gün bende hareketlerinin azaldığını hissettim Dr a gittik gayet iyi dedi. Hatta çok hareketlendi Dr da beni özlemiş dedi. 2 hafta sonra sancıyla gittim hastaneye çok eminim yolda hissettim oğlumu ama hastaneye gittiğimizde sancım kesildi birden. Meğer kalbi durmuş oğlumun. Nst de alamadı hemşire sesini ultrasona aldılar maalesef gitmişti oğlum. Acil sezaryense girdim sonra belki geri gelir kalp masajıyla diye sonrasında plesantadan örnek alındı patolojiye yollandı ufak tefek pıhtılaşma görüldü. Tam olarak kesin sebep bulunamadı. Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım. O test sonuçlarına göre de hafif derece pıhtılaşma çıktı. Şimdi iğne kullanıyorum. Coraspin alıyorum. Şimdilik herşey yolunda çok şükür 23 haftayı doldurduk.
Bende senin gibi terapiye gittim falan ama tabiki bize en iyi gelen şey tekrar hamile kalmam oldu.
Buradaki bütün arkadaşlar inşallah en yakın Zamanda aramadan tekrar hamileliği yaşar ve hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurlar.

Aynı şeyleri yaşatmaz inşallah Rabbim bizlere. Sen de sağlıcakla bebeğini alırsın canım inşallah kucağına. Pıhtılaşma sonuçlarını genetik doktoruna da gösterdin mi yoksa sadece kadın doğum doktorun mu inceledi? Peki ne kadar süre sonra hamile kaldın ve şu anki bebeğinin cinsiyeti ne? Biraz fazla soru sordum :)

30+4. haftada suyum geldi ve hastaneye yattim uc gun sizinti seklinde devam etti.31. Haftada artik bebek susuz kalinca apar topar sezeryana girdim.Bebek gayet iyi cigerleri gelismis sadece bir kac hafta kuvezde kalacak dedi doktor.Hemen toparlandim ilk gun ayaklandim sutumu sagmaya basladim.Hemsireler sezeryan olanlara ornek seni gostericez diyordu sanki hic ameliyat yaram yoktu.O an tek dusundugum bebegimdi guclu olmaliydim.Iki gun sonra taburcu olmak icin hazirlandim bebegimi gorup giderim diye dusunurken yogun bakim doktoru yanina cagirdi.Gece melegimin iki kez degerleri dibe vurmus birincide normale donmus ama ikincide malesef.Kalp damarlarinin ters girisli oldugunu tahmin ediyorum dedi doktor.Son kez gordum melegimi meger bizim yanina gelmemizi bekliyormus.Disari ciktiktan on dakika sonra olum haberini aldik.O an iste dunya karardi benim icin bir daha aydinlanmamak uzere

sebep dekolman ama dekolman olması için bi sebep bulamadı dr lar kilo aşırı yok şeker yok tansiyon yok sigara alkol yok öncesinde benzer hikaye yok pıhtılaşma var ama bu genler neden olmaz dediler ve hastaneye girdiğim anda olmuş gizli kanamalı dekolmandı dr lar çok şanslısın normal sancı sanıp gelmesen seni de kaybedebilirdik dediler
bende sezeryandan 4buçuk ay sonra hamile kaldım kızımı kaybettim ama şimdi oğlumuzu bekliyoruz inşallah sağlıklı uzun ömürlü

Öyle düşünme canım. Doğacak olan yavrularımızla aydınlanacak inşallah dünyamız. Çok zor, çok acı evet ama geçecek bu günler inşallah. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek. Ben 2016'dan ümitliyim. Hepimiz için, buradaki tüm melek anneleri için güzel bir yıl olacak.
Çok zor yaşadıklarımız, evlatlarımızı kucağımıza almaya hazırlanırken kaybettik meleklerimizi. Ama geçecek bu günler de inşallah... Hep beraber atlatacağız inşallah...

İnşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Ne kadar var kısmetse doğuma?

Pıhtılaşma testlerini zaten tıp fakültesinde yaptırdım. Başka Dr yaptı ama kendi Dr um istemişti hangi testleri yaptıracağımı. 5. Aydan sonra Dr um korunmayı bırakabilirsin demişti. Bıraktıktan sonra da 5. Ayda kaldım. Toplamda 10 ay geçmiş oldu. Şimdilik bi sıkıntı, Ağrı, sızı vs. Yaşamadım çok şükür. Şimdiki bebeğim kız:)

Allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bide ben Dr umdan çok memnundum zaten Dr hatası da yok. Ama 21. Haftadan sonra aynı Zaman'da bi periantoloğa da gitmeye başladım. 28. Hafta da bi daha çağırdı. Kritik dönemeçlerde bende görmek isterim dedi.

Allah rahmet eylesin. Allah sana da sabır versin. Gönlüne ferahlık versin inşallah.

Bunu okudum da agladim rabbim bizlere bi daha nasip eder umudunu kesmelyelim rabbim yine vericek ben hala çok umutluyum

canım başın sağolsun. kalbimizle inanacağız bundan sonra herşey güzel olacak diye. meleklerimizde bizi cennette bekleyecekler inşallah. ben 2016 güzel olacak buna inanıyorum.hepimiz doğuma yakın ya da doğduktan çok kısa bi süre önce kaybettik, çok çok çok acı. ama neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz biz.

Demek minik bir kızın olacak :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) Darısı bizim başımıza da inşallah. Yarın tam 4 ay olacak ve ben artık bırakmayı düşünüyorum korunmayı. Cumartesi doktoruma gideceğim kontrol için, bakalım ne diyecek...

Bunu okudum da agladim rabbim bizlere bi daha nasip eder umudunu kesmelyelim rabbim yine vericek ben hala çok umutluyum
Insallah Allahim bu acilari ne bize ne de evlat bekleyen kimseye gostermesin bir daha.Uc ayim doluyor ve korkularim olsa da gelecege umutla bakmaya basliyorum artik.Ben insallah dort ayimin dolmasini bekliyorum dogumdan sonra vitaminlerimi almaya devam ettim beslenmeme de dikkat ediyorum ve kan tahlili yaptirdim degerlerim suan iyi sukurler olsun.Yeni bir bebek dusuncesi bile yetiyor mutlu olmama tek ilacimiz kucaklarimizin saglikli bebeklerle dolmasi.Rabbim hepimize burdan guzel haberler vermemizi nasib etsin insallah

Güzel haberler verirsin bize inşallah:)

başın sağolsun.Allahım bir daha bu acıyı hiç birimize yaşatmasın

canım rabbim verdi ve yine rabbim aldı elimizden.sadece meleklerimize dua ediyoruz.onlar orda çok mutlu .bizim kendimizi toparlamamız gerekir.bir gün inşallah meleklerimize kavuşacağız.ve ozaman onlara sarılıp öpeceğiz.şimdi onlar orada kardeşleri ile çok mutlu ve huzurlular.ağlamak ne onu bile bilmiyorlar.zaman kendimize gelme zamanı.meleklerimize kardeş isteme zamanı.inşallah Allahın izni ile buda olacak .üzülmek yok lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…