• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben pıhtılaşma testini yaptırdım. Pıhtılaşmadan kaybetmiş olabilirim oğlumu. Yaşla ortaya çıkan türü olabilir mişim. Şubatın ilk haftası gideceğim. Bana en az 5 kilo verip gelirsen iyi olu demişti. Tam gaz diyet ve spor yapıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kilo vermeye odaklanmamıştım.

Cnmkan pihtilasma testini nereye veriyorsunuz ne diye ve nekadar zaman sonra çıkıyor sonucu

Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) biz iyiyiz çok şükür 23. Haftadayız şuan gün sayıyoruz. Eskişehir'de Prof. Dr. Turgay Şener var belki duymuşsundur. Periantolog aynı Zaman'da. Detaylı ultrason için gittim ona 2 hafta önce içim daha da rahatladı. Hayırlısıyla sağ salim kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum:). Dualarımdasın inşallah herşey yolunda gider daha fazla beklemezsin çalışmalara başlamak için.
Süper bir haber bu cogu gitti azı kaldı desene :) büyümüş masallah senin moralin iyi olsun da o da mutlu olur bende dua ediyorum sana sagsalim inşallah çok öpüyorum

Arkadaşlar ben iki evlat acisi yaşamış bi anne olarak söylüyorum ne olur otopsi genetik test ne gerekiyorsa yaptırın. Bi daha olmaz demeyin. Ben kısımdan 6 ay sonra hamile kaldım oğlum 40 haftalık doğdu ve 3 gün yaşadı kizima kiyamadim ama oğlumu tabiri caizse paramparça yaptılar. İnşallah bi sonuç bulunur.

rabbim kucaginiza almaya nasip etsiin. Allah yardim eder dua et bol bol.
dün meryem süresini okudum rahatladim. feth meryem ve inşirah süresini oku. çok iyi gelir rabbim ol derse oluverir umudunu kesme.

canım ameliyat illa olması mı gerekiyor. olmazsa olmuyormu. birçok kişi fıtıklarla yaşıyor çünkü. bel boyun sırt fıtığı.

Canım geçmiş olsun eşin için.kötü Düşünme Rabbim nasip eder içini ferah tut sen dualarımız seninle

Tesekkür ederim kızlar. İnşallah herşey yolunda gider.
Nihancim bu normal fitiklar gibi eklem fıtığı değil yani. Kasık fıtığı karın zarinin yirtilip bağırsakların o yirtiktan çıkarak şişlik oluşturması ve ne kadar ileri tarihe atılırsa risk o kadar artıyor maalesef :( Hakkımızda hayırlısı...

Arkadaşlar ben iki evlat acisi yaşamış bi anne olarak söylüyorum ne olur otopsi genetik test ne gerekiyorsa yaptırın. Bi daha olmaz demeyin. Ben kısımdan 6 ay sonra hamile kaldım oğlum 40 haftalık doğdu ve 3 gün yaşadı kizima kiyamadim ama oğlumu tabiri caizse paramparça yaptılar. İnşallah bi sonuç bulunur.
Y yanyana canım hatırlıyorum seni. Yaşadığın şey tarif bile edilemez. Peki sonuç ne zaman çıkacakmış bir zaman verdiler mi? Bir de ben sana özel mesaj atamıyorum sen bana atabilir misin rica etsem? Özelden bir kaç şey soracağım sana mümkünse...

Tesekkür ederim kızlar. İnşallah herşey yolunda gider.
Nihancim bu normal fitiklar gibi eklem fıtığı değil yani. Kasık fıtığı karın zarinin yirtilip bağırsakların o yirtiktan çıkarak şişlik oluşturması ve ne kadar ileri tarihe atılırsa risk o kadar artıyor maalesef :KK43: Hakkımızda hayırlısı...
Hayırlısı olsun yasemin istersen şimdiden başla calışmalara belki de uzar bilemezsin..her zorluğun içinde mutlaka kolaylığı vardir...

Canlarım size naçizane tavsiyem korunma süresini çok uzatmayın çok ara vermeyin.. 6 ay sonra bıraktım korunmayı ve bu ay hüsranla sonuçlandı yani hemen hamile kalabilen kişiler bile uzun aradan sonra sanırım tembelleşiyor. Yani gerekli testleri tahlilleri ve tedbirleri yaptıktan sonra tevekkül edin ve bırakın korunmayı. Hemen hamiile kalınmıyor zaten o süreçte ilaç takviyelerinizi alın doğal ve dengeli beslenin. Bedeninizi ve ruhunuzu yeni bi bebeğe hazırlayın. Ve şu videoyu izleyin özellikle sonları içim nasıl ferahladı nasıl ağladım ve gülümsedim anlatamam.. Allaha emanet olun :KK36:
https://www.youtube.com/watch?v=FDu9CfL2Pw8

Canlarım size naçizane tavsiyem korunma süresini çok uzatmayın çok ara vermeyin.. 6 ay sonra bıraktım korunmayı ve bu ay hüsranla sonuçlandı yani hemen hamile kalabilen kişiler bile uzun aradan sonra sanırım tembelleşiyor. Yani gerekli testleri tahlilleri ve tedbirleri yaptıktan sonra tevekkül edin ve bırakın korunmayı. Hemen hamiile kalınmıyor zaten o süreçte ilaç takviyelerinizi alın doğal ve dengeli beslenin. Bedeninizi ve ruhunuzu yeni bi bebeğe hazırlayın. Ve şu videoyu izleyin özellikle sonları içim nasıl ferahladı nasıl ağladım ve gülümsedim anlatamam.. Allaha emanet olun :KK36:
bunu demesi bile çok güzel peki neden doktorlar 6 ay yada 1 sene 2 sene diyo??
sezaryenle olduğum için dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. 5 ay oldu mart yada nisanda başliycam çalışmalara.

bunu demesi bile çok güzel peki neden doktorlar 6 ay yada 1 sene 2 sene diyo??
sezaryenle olduğum için dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. 5 ay oldu mart yada nisanda başliycam çalışmalara.

canım o kadar çok doktora gittim ki ben bu süreçte devlet olsun özel olsun devlette en az 1 yıl diyolar 2 yıl diyen de var ama özel de 3 ay 6 ay diyolar bence devlet daha realist düşünüyo duygusal yaklaşmıyo kural gibi bişey koyuyolar devletin her kurumunda öyle değil mi zaten yasak yasak 3 sezeryandan fazla yasak aslında yasak olduğundan değil de amaçları korkutmak insanları. ne kadar uzun süre geçerse anne o kadar çok toparlanır iyileşir ve bi dahakine daha sağlıklı bi doğum olur düşüncesindeler. ama bizim neler yaşadığımızı doktorların anlamasını beklemiyorum zaten. büyük çoğunluğu duygusuz insanlar. özeldekiler de ısrarla istediğimizi görünce süreyi kısaltıyor. hele ki ileri bi yaştaysan geçerli bi sebep.

arkadaşlar grip de bebegini kaybediyormuş kendinize dikkat edin.. annem söledi bana.birisi gripten kaybetmiş bebegini. kendi de ölmüş. domuz gribi olmasin dedim anneme. her an gripten sebep olabiliyo dedi. bilemiyorum ama yinede dikkat edin.

canım o kadar çok doktora gittim ki ben bu süreçte devlet olsun özel olsun devlette en az 1 yıl diyolar 2 yıl diyen de var ama özel de 3 ay 6 ay diyolar bence devlet daha realist düşünüyo duygusal yaklaşmıyo kural gibi bişey koyuyolar devletin her kurumunda öyle değil mi zaten yasak yasak 3 sezeryandan fazla yasak aslında yasak olduğundan değil de amaçları korkutmak insanları. ne kadar uzun süre geçerse anne o kadar çok toparlanır iyileşir ve bi dahakine daha sağlıklı bi doğum olur düşüncesindeler. ama bizim neler yaşadığımızı doktorların anlamasını beklemiyorum zaten. büyük çoğunluğu duygusuz insanlar. özeldekiler de ısrarla istediğimizi görünce süreyi kısaltıyor. hele ki ileri bi yaştaysan geçerli bi sebep.
benim 5 ay oldu. 2-3 ay sora başlamak istiyorum artık. yine kaybedebilirim diye korku var bence ne yapıcami bilmiyorum. bebeklere bakiyorum bide küçük çocuklara.. içim çok aciyor ya.. birisinin bebegini sevdim kokladim. öle içten sevdim ki.. ne bilim içimden gelen bişey bu:(

benim 5 ay oldu. 2-3 ay sora başlamak istiyorum artık. yine kaybedebilirim diye korku var bence ne yapıcami bilmiyorum. bebeklere bakiyorum bide küçük çocuklara.. içim çok aciyor ya.. birisinin bebegini sevdim kokladim. öle içten sevdim ki.. ne bilim içimden gelen bişey bu:KK43:

bide bana sor o korkuyu :( dekolmandan kaybettim bebeğimi. neden dekolman olduğu da hala belli değil ve ben yine aynısı olursa diye çok korkuyorum. ama eşimin bebeklere nasıl baktığını gördüm dile getirmese de canının nasıl acıdığını biliyorum daha fazla bekleyerek ona bu haksızlığı yapmamalıyım diye düşündüm kendime cesaret vermeye çalışıyorum hep

benim hamilelik öncesi kiloma dönmeme 6kilo kaldı. hiç bi şekilde veremedim iki aydır
canımm çok güzel bir sohbetti. dinlerken mutluluktan ağladım. çok teşekkür ederim. ben Allaha bıraktım herşeyi .o bizim için en iyisini bilir bu dünyada da kucağımızı boş bırakmaz inanıyorum ben rabbime.hem biz rabbimin seçilmiş kullarıyız cennette de evlat sevgisi yaşayacağız.herkese nasip olmaz bu. rabbimin büyüklüğü akıllara dünyaya evrene sığmaz. o ol derse olur.2ay oldu ben doğum yapalı.Allahın izniyle şubat ayında başlarım denemeye.hiç kötü şeyler düşünmeyin ve çok vakit kaybetmeyin bencede. hamile kalıp karnımız büyüyene kadar zaten vakit geçicek.sezeryanda olsa normalde olsa doğumlarımız dikiş konusunda bence sıkıntı olmaz. preeklempsi yaşayan bir yakınımın iki bebeği arasında 12ay var ve sezeryan. ikizleri olan bir tanıdığım ikizler 3aylıkken hamile kaldı bir evladı daha oldu. kuzenim çocuğu 4aylıkken hamilke kaldı evlatları maaşallah sağlıklı.bunlar hep örnek.

bide bana sor o korkuyu :KK43: dekolmandan kaybettim bebeğimi. neden dekolman olduğu da hala belli değil ve ben yine aynısı olursa diye çok korkuyorum. ama eşimin bebeklere nasıl baktığını gördüm dile getirmese de canının nasıl acıdığını biliyorum daha fazla bekleyerek ona bu haksızlığı yapmamalıyım diye düşündüm kendime cesaret vermeye çalışıyorum hep
kızlar zaten bilsekkii herşey güzel olacak hemen harekete geçeriz, ama işte o korku yokmu o korku. bizi frenleten o işte. aslında olacaksa olacağın önüne geçilmiyor. kendimizi suçlayacak bi sebep yok aslında. eminim hepimiz hala ara ara kendimizi suçluıyoruz, ben yapıyorum çünkü. ama mantıklı ve dini düşününce ölüm allahtan, saati saniyesi değiştirilemiyor. ALLAHIM hiç birimize başta evlat acısı yaşatmasın

evet devlet doktorları çok ruhsuz. bana çat diye 2 sene dedi. 2 sene mii diyince en azından 1 olsun dedi.

evet devlet doktorları çok ruhsuz. bana çat diye 2 sene dedi. 2 sene mii diyince en azından 1 olsun dedi.
banada dedi annemede dedim annem hala 2 sene diyoo dinlemiyorum ya. kimseyi dinlemiyorum ben. eşim de 6 ay dedi zaten. en uygun 6 ay

banada dedi annemede dedim annem hala 2 sene diyoo dinlemiyorum ya. kimseyi dinlemiyorum ben. eşim de 6 ay dedi zaten. en uygun 6 ay
herkese kolay konuşmak.yaşadığımızı biz biliriz.yeni evlatlarımızda olsa sönmiycek ateşi yüreğimizin ama en azından yaralarımızı sarıcak.doktorlara kalsa hep bir prosedür.düşük yapıp 1sene bekleyip yeniden düşük yapan bile var. ee nerde kaldı 1 sene. internette rahim 4 ile 6hafta arasında gebelik öncesi boyuta iner yazıyor.işte 2 3 ayda dinlendirdikten sonra tamamdır:)

Back
X