Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Biliyorum ki her sey yuce Allahin takdiri ama tedbir almamiz lazim bende ogluma dokunulsun istememistim ama yogun bakim doktoru ikna etmis ailemi daha gencler ilk cocuklariymis genetik bi sorun varsa bulunur anne baba ijinci cocuga tedbir alir dwyince ailem razi olmus otopsiye sonuclarida genetik hic bi sey cikmadi sadece akciger enfeksiyonu burda ki bir cok kisi pihtilasma testlerini yaptirmis ben yapsam mi yapmasam mi fiye dusunuyodum bu gun senin yazini gorunce hemen randevu aldim kocaeli universtesine hocanin ozeline gudicem oglumun raporlarinida goturcem. 5 ayum dokucak yakinda o sonuclar cikana kadar da kirunup kilo vericem insallah onlardan da bi sey cikmaz Allahin izniyle bu defa saglikli omurlu evlatlarimiz olur. Keske dememek icin ne geliyorsa elimden yapicam

benim rahim yumurtalıklarim 1 haftada toparlandi çok şükür. doktor bile sasirmişti.

kan pıhtılaşması olsa mutlaka bebek anne karnındayken mi melek olur? yani hamilelik boyunca detaylı ultrason yada tahlillerde falan çıkan bir durummu arkadaşlar.bu konuda bilgi sahibi değilimde yaptırmam lazımmı acaba benimde

benim rahim yumurtalıklarim 1 haftada toparlandi çok şükür. doktor bile sasirmişti.
maşallah çok iyi bu. ben 20.gün kontrole gittiğimde gayet iyi toparlanmıs demişti doktorum banada.hatta ilk konuştuğumuzda 6ay bekle derim demişti. bir sonra kontrole gittiğimde 3ay sonra gelde bakalım bi konusalım dedi

Bende bilmiyorum ama sadece pihtilasma degil doktordan genetik test istiycem ya da ne gerekliyse icimi rahatlatmasi icin yapilsim hamilelikte korku yasiycagiz zaten ama en azindan gerekli tedbirleri almis olalim. Ben universitenin ozel randevulari cok yuksek saniyodum 122 tl imis benim randevu aldigim dokor. En azindan testlerimi ucretsiz yapicam ve hemen yarina randevu aldim. Allah buyuk o istese evlatlarimiz elbette hayatta olurdu takdir onun ama biz tedbirimizi alarak bi nevi endimizi rahatlatalim

haklısın tedbir almakta fayda var.sanırım üniversite hastaneleri yapıyor genetik testi.bende yaptırayım olmazsa.en azından içimiz rahat eder

haklısın tedbir almakta fayda var.sanırım üniversite hastaneleri yapıyor genetik testi.bende yaptırayım olmazsa.en azından içimiz rahat eder
Aynen ben yarin doktorun soylediklerini paylasirim. Genelde universiteden numara almak zordur gunler bazen aylar sonrasina randevu bulunuyor. Ozelden alinca erresi gun gidebiliyormusuz meger hemen randevu bulmam cok iyi oldu

Kizlar slm dun doktora gitmm doktor dopler baktı çok erken aslında ama tedbir amaçlı damarlarda n birinde direnç var hani çok yüksek deil ama var Bu ilerleyen haftalarda geçebilir de dd inş ilerleme z ve geçer benden bebegimdenn esirgemeyinnn nolur dualarınizii

açamadım bi türlü videoyu

canım senin pıhtılaşma sorunun olduğunu sanmam. çünkü sen doğum yaptın. biz yapamadık . karnımızda kaybettik.

Canım sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? Seni telaşlandırmak gibi olmasın ama benim de 20.haftada oğlumu besleyen damarlardan birinde hafif direnç var demişti doktor. Ama önemli değil, tuzsuz ye demişti. Aslında pıhtılaşma varmış bende ve muhtemelen ilk belirtilerinden birisiydi ama doktor az direnç olduğu için umursamadı sanırım. Şimdi pıhtılaşma çıkınca her şey daha anlamlı oluyor, tüm parçalar oturuyor. 34.haftada bebeğimin hareketleri azalmaya başlamıştı bunu doktorla da paylaştım ama normal dedi. 35.haftanın sonlarında bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum diye acile gittim, NST ve ultrason sonuçları iyi olunca bir şey yok deyip, gönderdiler. 4 gün sonra da bebeğimi kaybettim. Meğer bebeğim yeterince beslenemediği için hareketsizlenmiş, meğer pıhtılaşma olduğu için dooplerde direnç çıkmış...

Diyeceğim o ki canım eğer pıhtılaşma testi yaptırmadıysan acil olarak yaptır ve bence 1-2 hafta sonra doopler'e tekrar girip kan akışını kontrol ettir. Ben bunları daha önce bilseydim (ilk gebeliğimdi, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyordum) hareketleri azalınca direk tekrar doopler istetirdim doktorumdan. Ne olur siz temkinli olun her ihtimale karşı... Dualarımdasınız...

bi arkadaşımın yakını da bebeğini 36.haftasında kaybetmişti, onda da pıhtılaşma varmış, ve hergün iğne oluyormuş, ama yine de kaybetmiş bebeğini, biz ALLAHA dua edicez, tedbirimizi tabiki alalım ama, olmayınca olmuyor sanırım işte ALLAH ömür verseydi hertürlü doğardı bebeklerimiz.

Aynen öyle canım. Rabbim ne derse o olacak. Rabbim bize ne yazdıysa o olacak ötesi yok. Biz alabileceğimiz tüm önlemleri alalım, gerisini Yaradana bırakalım... O ol derse olur, olması için dua edelim Rabbime bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…