Başın sağolsun canım bu dünya hayatında.ama ahiretin için ne büyük Lütuf bu.benimde doğumum normal olmuştu bu hafta sonu doktoruma gittim hem kontrol hem bikaç sey sormak Amacıyla. 39.haftada doğum yapmama regmen bana 3ayını tamamla sonra deneyebilirsin.rahim zaten 3ayda tamamen iyileşiyor dedi.2ay yeni bitti ben doğum yapalı.allahım izin verirse Şubat gibi düşünüyorum denemeyi.bnm bebeğiminde ölüm sebebi yoktu.rabbimin takdiri.o yüce merhamet sahibi bizlere merhamet etmez mi hiç...öyle sevgili kullarıymışız ki bizi gercek dünyamızda da evlatsız bırakmak istemedi .inşallah en kısa zamanda bu Dünya'da da uzun uzun tadarız evlat sevgisiMerhaba hanımlar , 13 ekimde doğum yaptım bende 28+2 41 cm 1760 gram doğdu bebeğim anne karnında ölmüştü lohusalığın normal lohusalık gibi 40 günden fazla sürdü
20 kasım - 16 aralık ve 15 ocak adet olma tarihlerim bu adetimden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum tüm tahliller falan ne gerekiyorsa ona göre eksiklerim varsa onları düzeltip tekrar hamile kalmayı düşünüyorum . Doktorlar biri 2 yıl biri 3 ay biri 6 ay bekle Dedi net bişey diyen olmadı hemen mi istiyorsun diye kızan da oldu hatta yırtığım dikişim olmadı normal doğum yaptım açılmam 2 cm iken gittiğimden sadece iç kısımı ebe eliyle genişletti başka hiçbir sorun olmadı doğumda da . Ölüm sebebi de bulunmamıştı . Sizler de bana düşüncelerinizi neler yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim
yüreğimi yaktın yasemin. off offfff. sabır ya rabbim. benim oğluşum da 5.5 aylık olacaktı .Oğlummm, can özüm, ciğer parem... Bugün daha çok yanıyor içim nedense. Bugün bir başka özledi annen seni nedense. 4.5 ay geçti ama yangınım hiç geçmedi meleğim. Şimdi 4 aylık olacaktın, bana agucuklar yapmaya başlamıştın bile. Gülücükler dagatacaktin etrafına... Olmadı annem olmadı... Ben sana sarılıp oksamak yerine mezar taşını sevip oksuyorum. Geçmeyecek bu acı, dinmeyecek bu yangın biliyorum. Yaşadıkça yanacak içim, kanayacak yüreğim. Sana kavuşmanın hasretiyle uyanacagim her sabaha. Seni çok seviyorum melek oğlum... Annen hep en çok seni sevecek ilk göz ağrım...
benimdeyüreğimi yaktın yasemin. off offfff. sabır ya rabbim. benim oğluşum da 5.5 aylık olacaktı .
Canim benm genetik testim 1 ay da cikti neden senin bu kadar uzun dediler kiacaba genetik test yaptırmasak da olur mu aynı şeyleri tekrar yaşamayız inşallah ama insan korkuyor genetik testlerin sonucu da 3 aydan fazla zaman alıyor
sonucun ne çıktı canım. aldın mı. ben de yarın almaya gideceğim. çok merak ediyorum. bişi çıksa mı iyi, çıkmasa mı iyi onu da bilemedim açıkcasıCanim benm genetik testim 1 ay da cikti neden senin bu kadar uzun dediler ki
Benim plesantadan patoloji almışlardı iki ay oldu sonucu çıkmadı dört ayı bulur dediler bende bekliyorum onu genetik testlere hiç başlamadım patolojinin sonucu çıkmadan da genetik testlere başlamıyorlar cok uzun değil mi patolojinin süresiCanim benm genetik testim 1 ay da cikti neden senin bu kadar uzun dediler ki[/QUOTE
canım benim oğlum güray ımda 3 aylık olacaktı.....ağlamıyalım artık ne olur....sabırr sadece sabırrrOğlummm, can özüm, ciğer parem... Bugün daha çok yanıyor içim nedense. Bugün bir başka özledi annen seni nedense. 4.5 ay geçti ama yangınım hiç geçmedi meleğim. Şimdi 4 aylık olacaktın, bana agucuklar yapmaya başlamıştın bile. Gülücükler dagatacaktin etrafına... Olmadı annem olmadı... Ben sana sarılıp oksamak yerine mezar taşını sevip oksuyorum. Geçmeyecek bu acı, dinmeyecek bu yangın biliyorum. Yaşadıkça yanacak içim, kanayacak yüreğim. Sana kavuşmanın hasretiyle uyanacagim her sabaha. Seni çok seviyorum melek oğlum... Annen hep en çok seni sevecek ilk göz ağrım...
Bazen böyle zayıf oluyorum. Bir başka taşıyor içim, sabrım tükeniyor... Çok özlüyorum oğlumu çok... Sadece büyük bir sevgi ve hasret duyuyorum oğluma. Kesinlikle onun için üzülmüyorum çünkü o olabilecek en güzel yerde. Sadece hasretine dayanamıyorum...canım benim oğlum güray ımda 3 aylık olacaktı.....ağlamıyalım artık ne olur....sabırr sadece sabırrr
Canim benimkini ugurbbk ekliorumEsra12.10 benimki. Sende söyle eklerim ;-)
Başın saolsun canim cok uzuldum normal dogum yapmissin cok fazla beklemene gerek yok diye biliyorum bende sezeryan dogum yaptim 6 ay bekledikten sonra dusunuyorum ama doktorunla gorus genetik testlerini de yaptir icinde hic keske sunu yaptirsaydim kalmasin butun onlemlerini alip tekrar dusunebilirsinMerhaba hanımlar , 13 ekimde doğum yaptım bende 28+2 41 cm 1760 gram doğdu bebeğim anne karnında ölmüştü lohusalığın normal lohusalık gibi 40 günden fazla sürdü
20 kasım - 16 aralık ve 15 ocak adet olma tarihlerim bu adetimden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum tüm tahliller falan ne gerekiyorsa ona göre eksiklerim varsa onları düzeltip tekrar hamile kalmayı düşünüyorum . Doktorlar biri 2 yıl biri 3 ay biri 6 ay bekle Dedi net bişey diyen olmadı hemen mi istiyorsun diye kızan da oldu hatta yırtığım dikişim olmadı normal doğum yaptım açılmam 2 cm iken gittiğimden sadece iç kısımı ebe eliyle genişletti başka hiçbir sorun olmadı doğumda da . Ölüm sebebi de bulunmamıştı . Sizler de bana düşüncelerinizi neler yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim
Çıktı canm pihtilasmam var malesef uc aydir bu yuzden ilac kullaniyrm lupus antikorda iki pozitflik ckmsti smdi bire düştü bu son ayim dktr bakicak tekrr kan tahlillerim temiz cikarsa artik bebek dusunebilirsinz demisti ins hersey yoluna girer hepimizin yuzu gulersonucun ne çıktı canım. aldın mı. ben de yarın almaya gideceğim. çok merak ediyorum. bişi çıksa mı iyi, çıkmasa mı iyi onu da bilemedim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?