Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sonucun ne çıktı canım. aldın mı. ben de yarın almaya gideceğim. çok merak ediyorum. bişi çıksa mı iyi, çıkmasa mı iyi onu da bilemedim açıkcası
Canm ins bisey cikmaz ama bir sorun varsa da pihtilasma gibi bunu ogrenmek iyi olur onlem alarak hamile kalirsin ins hersey cok iyi olur

Canim nasil bezeler cikti gogsunde icindemi vardi her kadinda olmazmi goguslerinde noktacik gbi putur gibi bsylermi yoksa farklimi senin ki?benimde sutum geldi doktorum ilac vermisti ama cok uzun kullanmadim hormon ilaciydi sutum kesilince icmedim adetimde gelmeye baslamisti ins sorun cikmaz sonradan hormonsal

Elime bişeyler geliyordu kontrol de 5x 3 mm düzgün bilmem ne bişey çıkmıştı 3 ay sonra tekrar gel Dedi

inşallah canım. bende de pıhtılaşma çıktı, ama orta düzeyde dedi. bi ilaç vermedi. hamile kalırsan gel, kan sulandırıcı veririz dedi.

bugün sabah işe giderken hazirlanirken oğlumun zarfi gördüm içinde resimler felan vardi..
aldım elime baktım ağlamaya başladim. tutamadim. oğlum anneciğin seni çok özledi dedim
sonra 5 dk ağladim geç kalmişim işe.

hepimiz çok özlüyoruz meleklerimizi. ahirette kavuşacağız inşallah. ya hiç kavuşamasaydıkk

kızlar ben birşey merak ettim, doktora da sormayı unuttum açıkcası. bende de pıhtılaşma çıktı. doktor gebelikte kan sulandırıcı veririz dedi, peki bu kan sulandırıcılar kanamaya filan sebep vermez değil mi. kanama ve düşüğe.

Yok canım sebep olmaz şöyle ki asıl kan koyu olunca düşükler oluyor. O ilaçlarla bizim kanımız aslında olması gereken yoğunluğa gelecek gibi düşün. Çok ağır pihtilasmalarda bebek 8-9 haftalikken kaybediliyor bu sebepten... Hatta öyle hastalar var ki en yüksek dozda sulandırıcıları kullanmalarına rağmen düşüyor bebekleri. Çok şükür bizim ki o boyutta değil...

Elime bişeyler geliyordu kontrol de 5x 3 mm düzgün bilmem ne bişey çıkmıştı 3 ay sonra tekrar gel Dedi
Anladim canim demek ki farkli yerlerde geldi eline cnku normalde de bsyler var gibi ya sis gbi bazi yerleri damarlar var gibi bos degl sncta ici gogusun ondan sormustum belki normal dogum diye cok sut geldiginden olmustur ins gecer cabucak duzelir hormonlarin duzenli adet gryrmsn canim

Evet canm bende hep bundan korkuyorum simdi de ecopirin kullaniyrm adetim cogaldi kan alsalar cok kaniyor kolum eskiden cok koyuydu hemen duruyrdu kan...hamileyken de dyrm kan siviligi kanama yaparmi dye dusundum hep ama kullananlarida kk cok okudum bsy olmams ins hersey guzel olucak

inşallah canım. bende de pıhtılaşma çıktı, ama orta düzeyde dedi. bi ilaç vermedi. hamile kalırsan gel, kan sulandırıcı veririz dedi.
Anladim canim gecmis olsun ins hersey cok guzel olur hepimiz icin ben simdiden ilac kullanyrm kan sulandiriciyi iki ay onceden icmelisin dedi doktorum bu ay ciksin doktora gitmek istiyorum ins hersey duzgun gidiyordur

Ben hep clexan 0,6 kan sulandırıcı hemde coraspin kullanıyorum. Şuan 25. Hafta bitti çok şükür kanama vs. Olmadı. Hatta 8. Aydan itibaren günde sabah akşam olmak üzere iki doz clexan 0,4 vurulmaya başlicam.

ben kilo vermeye çalışıyorum kızlar.. roka diyetine başladim. 18,01 pzt günü başladim. kilo verdikten sora hamile kalmak istiyorum marta kadar hedefim 70 dahada düşebilir..
şimdi küçük bir hedef koydum kendime 86,1 le başladim.. şimdi 84,1 oldu 2 kilo verdim üç gün içinde.. bu ayın sonu ( 10 gün içinde) hedefim 80 kilo olmak.. inşallah güzel bir hedefime ulaşacagim.

Arkadaşlar belki bu örnek moral olur diye yazıyorum .okumus olabilirsiniz ama söyleyim. Kenan Sofuoğlu'nun Mart 2015te oğlu olmuştu.temmuzda kaybetmişti o da Bebeğini.esi suan 6bucuk aylık hamileymiş.yani doğumdan 4ay sonra kalmıs demekki yeniden. Inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına

evet bende okudum kenan sofuoğlu 4,5 aylık minik hamzasini kaybetmişti. hastaydi doğuştan. çok zordu eşi yabanciydi.. yeniden hamile olduğu bilmiyordum. senden öğrendim inşallah kucaklarina alirlar.

evet bende okudum kenan sofuoğlu 4,5 aylık minik hamzasini kaybetmişti. hastaydi doğuştan. çok zordu eşi yabanciydi.. yeniden hamile olduğu bilmiyordum. senden öğrendim inşallah kucaklarina alirlar.
Amin inşallah. Yani 4ayda hamile kalmıs bazı şeyleri deşmek değil de Allah'a bırakmak Lazım ne zaman nasip ederse o zaman olur.bakalım Şubat ayının sonunda bende dememeye başlayacağım insallah

Bu arada roka diyeti nasıl birşey gayet guzel Başlangıç için.hemen vermişsin .bende hafta basından beri diyet yapıyorum hala tartılmadım bakalım ne kadar vericem.5 kilo versem 1ayda yetecek

Anladim canim gecmis olsun ins hersey cok guzel olur hepimiz icin ben simdiden ilac kullanyrm kan sulandiriciyi iki ay onceden icmelisin dedi doktorum bu ay ciksin doktora gitmek istiyorum ins hersey duzgun gidiyordur
sende son zamanda kaybetmemişmiydin canım. şimdiden başlayamaya gerek varmıki. her doktor farklı birşey söylüyor. yoruldum gerçekten.

Ben hep clexan 0,6 kan sulandırıcı hemde coraspin kullanıyorum. Şuan 25. Hafta bitti çok şükür kanama vs. Olmadı. Hatta 8. Aydan itibaren günde sabah akşam olmak üzere iki doz clexan 0,4 vurulmaya başlicam.
az kalmış canım. sağlıcala kavuş inşallah. kendin vuruyorsun dimi iğneyi. morarma vs oldu mu .

Bu arada roka diyeti nasıl birşey gayet guzel Başlangıç için.hemen vermişsin .bende hafta basından beri diyet yapıyorum hala tartılmadım bakalım ne kadar vericem.5 kilo versem 1ayda yetecek
benim 2 kilom kaldı eski kiloma. ama göbeğin maşallahı var:) yerli yerinde duruyor. ben diyet yapmıyorum artık. oruç tutuyorum. bi sürü borcumuz var. hamilelikten ötürü. onları tutuyorum ara ara. o da bi diyet sayılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…