Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu arada roka diyeti nasıl birşey gayet guzel Başlangıç için.hemen vermişsin .bende hafta basından beri diyet yapıyorum hala tartılmadım bakalım ne kadar vericem.5 kilo versem 1ayda yetecek
rokayı sadece öğlenleri yiyorum limonlu yapıyorum. yaninada acili olduğu için yanina ayran ekledim. akşamlarida yemegimle beraber yiyorum bende nisanda başliycam hayırlısıyla şu elimdekileri halledeyim bide kilo vereyim ondan sora inşallah:) hayırlısı olsun.

Kahverengi kısımda meme ucunun altında çıktı Canım sol meme de , sağ meme de yağlı hilusu lenf nodu yazmış inşallah geçer adet düzenimi de kaydediyorum 13 ekimde doğurdum lohusalığın da ilk adetim
20 kasım da oldu 3 gün sürdü sonra kesti akıntılar devam etti sonra ki adet düzenim de
16 Aralık akşam üstü oldu en son da
15 ocak 04:20 oldum bugün bitti

Bende rejim yapmayı düşünüyorum hamileliğimde 76 ile hamile kalmıştım 63 e düştüm 3 ayda sonra 69 ile doğurdum şimdi 70 kiloyum 1.75 boyum ama hamilelik için biraz daha versem iyi olur düşüncesindeyim , hamile olmayı düşündüğümüz için aslında daha sağlıklı düzenli bir rejim yapmamız lazım ki depolarımız dolsun tekrardan

Ben meleğime hamile kaldığımda 57 kloydum.74le doğuma girdim. Şu an 62yim.bi 5kilo versem çok iyi olucak.boyum 165. Aslında bende Oruç tutmak istiyorum borçlarım için.geçen sene hamileyken tutamadım onları tutmam Lazım.artık Rabbimin karşısına emirlerine uymadan çıkmak istemiyorum . Hem Allah için hemde meleğime gercek Dünya'da çok beklemeden kavuşmak için

az kalmış canım. sağlıcala kavuş inşallah. kendin vuruyorsun dimi iğneyi. morarma vs oldu mu .
Ben vuramıyorum eşim vuruyor. Arada morarıyor ama alışıyorsun Zaman'la. Başlarda biraz zor geliyordu ama.

İnşallah cümlemiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza hayırlısıyla.

eda_insaat canim nasilsiniz ? Umarim sende kizinda iyisinizdir. Allah ikinizede saglikli hayirli ve uzun omurler nasip etsin. Insallah biz melek annelerininde tez vakite hayidliziyla kucagini doldursun bu dunyada da
Amin cnm merak etmeyin çok iyiyiz fazla giremiyorum nete lütfen yanlış anlamayin inşallah toparlaninca daha çok yazcam allahım hepimize evlat sevgisini tatdirsin inşallah amin

Ben hep clexan 0,6 kan sulandırıcı hemde coraspin kullanıyorum. Şuan 25. Hafta bitti çok şükür kanama vs. Olmadı. Hatta 8. Aydan itibaren günde sabah akşam olmak üzere iki doz clexan 0,4 vurulmaya başlicam.
Canm neden iki defa vurulcaksin pihtilasman nedir merk ettim az kalmis canim masallah saglikla sihatle yavruna kavus insallah

İyi akşamlar Gulcin sen 0 6 vuruluyosunya bi sebeb soledimi doktor hani kan akımları faln nasıl bende 0 4 kullanıyorum arti aspirin damari min birinde direnç var 12 haftada yüz 0 6 kullaniyimmi ddm oda gerek yok dd bakalım inş kavusrz sağ salim

Canm neden iki defa vurulcaksin pihtilasman nedir merk ettim az kalmis canim masallah saglikla sihatle yavruna kavus insallah
İnşallah cümlemiz kavuşalım yavrularımıza. Tedbir amaçlı hem Dr um hemde periantolog aynı şeyi söyledi. İlk hamileliğimde son haftalara doğru gelişimi yavaşlamıştı oğlumun. Bu hamileliğimde aynı sorunu yaşamayalım diye.

Canim uzuldum insallah cabucak gecer eski sagligina kavusursun hormon duzenliyici ilac biseyler verdimi?adetlerinin duzenli gelmesi iyi birsey canm bnmde duzene cabuk grmisti bnm bir hfta suruyr uzun geliyr bide hormonlrm duzenlensn dye bitki cayi iciyrm aslan pencesi bde civan percemini belki faydasi olur dye iciyorum. dilerim hepimiz eski sagliklarimiza kavusuruz biran once mucizelerimzle karsilasiriz:)

İnşallah kavuşuruz. Tıp fakültesinde yapıldı benim testler 12 ayrı test yapılıyormuş oradaki Dr bana 4 tanesini yapmış o yüzden tam olarak bilmiyoruz. Ama oğlumu kaybetmeden son 15 gün gelişimi gerilemeye başlamıştı ilacın dozajını Dr um ayarladı. Sende Dr una güven mutlaka sıkı takip yapar duruma göre dozajı arttırır.

Ben vuramıyorum eşim vuruyor. Arada morarıyor ama alışıyorsun Zaman'la. Başlarda biraz zor geliyordu ama.

İnşallah cümlemiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza hayırlısıyla.
bende maalesef insülin kullanıyorum.banada çok zor gelmişti.kollarımdan yapamadım çıkarırken çizdirdim bacaklarıma geçtim.allah sağsağlim kavuştursunda artık.

Canım peki senin hangi değerlerinde problem çıktı hatırlıyor musun? Homozigot mu yoksa heterozigot mu değerlerin? Doktor bana da ağır kan pıhtılaşması var dedi ama oğlum 36.haftaya kadar yaşadı. Oğlumda da gelişim geriliği yoktu hiç, yani ultrasonda öğle görünüyordu. Ama hareketleri azalmıştı Son iki hafta. Son haftalar olduğu için doktor normal demişti. Sende de hareketlerinde azalma olmuş muydu?

Heyerozigotdu. Bende 36+4 de kaybettim. Kaybetmeden 15 gün önce hareketleri az diye gittim Dr a orda da baya hareketli beni özlemiş deri Dr hatta. Ama gelişimi 1 hafta geriye düşmüştü ama 15 günden fazla geriye düşerse tehlikeli olduğu için çok dikkate almadık. Elimde bende minyonuz zaten.

Aynı şeyleri yasamisiz canım maalesef. Ben de bebeğimi kaybetmeden 4 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye gittim. Hiç bir problem çıkmadı. Fetal gerilik bile çıkmadı... Herşey normal son haftalarda azalır hareketler dedi ve 4 gün sonrası için de kontrole çağırdı. Kontrolde de zaten kaybettiğimi öğrendim hen de daha çok yeniymis 12 saat falan olmuş dediler.... Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla da alacaksın ben inanıyorum.
Sen de güzel düşün iyi düşün tüm iyi düşüncelerin de bebeğine geçsin :) O da bırakmasın annesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…