Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim cok üzüldüm hikayeni okuyunca. Rabbim bidaha böyle bir aciyla sinamasin hicbirimizi. Bir cogumuz tekrar hamile kalmak istior, rabbim insallah tez zamanda nasip eder, hayirlisiyla evlatlarimizi bizlere bagislar. Bende 4ay önce sezeryan sonrasi bebegimi kaybettim, aynen merak ediorum bu durumu yayayipda tekrar dogum yapan anneleri. Simdiye kadar hep güzel seyler duydum/okudum. Bir sorun yasayanla karsilasmadim henüz. Doktorum bana sıkı kontrol altına istedigin zaman hamile kalabilirsin demişti. Sezeryandan sonra 4sene bekleyen fakat yinede sorun yasayanlar varmış. Bir kac ay sonra tekrar hamile kalıp hiç bir sıkıntı yaşamayanda çok kadın oluomus. Bu yüzden önlemimizi aldıkdan sonra allaha bol bol dua etmekden hayırlısını dilemekden baska caremiz olmadıgını düsünüorum.

Canim ben kizimi

Galiba bende tekrar yawrumu kaybediyorum eger persembe gunu de kalp atisini duymazsa doktor galiba minigim beni birakip gidecek Dua edin bize ne olur minigimin o ufacak kalbi duyulsun..

Galiba bende tekrar yawrumu kaybediyorum eger persembe gunu de kalp atisini duymazsa doktor galiba minigim beni birakip gidecek Dua edin bize ne olur minigimin o ufacak kalbi duyulsun..
Canımm Allah yar ve yardımcın olsun Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın inş.ben ne zamandır bakmıyordum gruba sanırım sen benden sonra doğum yapmıştım.ne zaman hamile kaldın isteyerek miydi

Canımm Allah yar ve yardımcın olsun Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın inş.ben ne zamandır bakmıyordum gruba sanırım sen benden sonra doğum yapmıştım.ne zaman hamile kaldın isteyerek miydi
Aminnnn hepimizinde insallah Allah raxi olsun senden. Ben 20 agustos da dogum yapmistim 30 eylul Kizimi kaybettim kasim.ayinda hamile kaldim isteyerek kaldim

Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın canım. Güzel düşün. Perşembe günü iyi haberlerini alacaz allahın izniyle

Aminnnn hepimizinde insallah Allah raxi olsun senden. Ben 20 agustos da dogum yapmistim 30 eylul Kizimi kaybettim kasim.ayinda hamile kaldim isteyerek kaldim
Ben de 1 temmuzda doğum yapmıştım bebeğimi hiç görmeden kaybettim.acımız çok büyük Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor .canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun

Yuce Allah yar ve yardimciniz olsun insallah dualarimiz seninle umarim hakinizda her seyin hayirlisi olur ama duam hayirlisi bebeginin hayata ve sana tutunmasidir. Allah saglicakla kucagina almagi nasip eder insallah. Guzel dusun konus yavrunla ona nasil ihtiyacin oldugunu onu nasil sevdigini anlat. Eminim o da yalvaracaktir Allaha annemle kalayim diycektir. Iyi beslen bol bol dinle ve lutfen kafana hic bir seyi takma Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle

Canm dualarim seninle Allah yardimcin olsun bebegini sana bagslasin insallah dinlen guzel dusun guzel olsun canim pihtilasma sorunun varmiydi herhangi bisey kullaniyormusun

Mrhb deniz ben kasım 10 onunda 34 haftalık bebegımı kybettım hersey o kadar yolundaydı kısa bir gun ansızın bebegımın kalbi durdu sebebı yok dr 3 ay korun dedı subat 10 kontrolum var sonrası korunmayı bırkcgm cok korkuyorum

Son düzenleme:
Bılmıyorum allahın takdırı mı nazar mı ınanın ne dycgmı bılmıyrum herkesın gozuy karnımdaydı. Tıbıka yptrcgm bu hamılelıgımdw nazar duası hamılyken tasıyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…