cnm ssvd için en az 2 yıl geçmesi gerekiyor. bilgin olsun. araştırırsın sen de zaten.benimde 6 ay oldu. doktor bi sonraki adetinden sonra başlayabilirsin dedi. bakalım kısmet . ALLAH kucağımıza alıp sağlıkla büyütebileceğimiz bebelere hamile kalmayı nasip etsin ..Tesekkur ededim.Ewet doğal yolla olmuştu. 3 gün önce tekrar gittim doktora dikislerimi fln gosteriyim hemde bi tekrar sorayim diye . 2 ay daha bekle dedi sonrada 1-2 ayda hamile kalmak için geçer zamanı gelmiş olur dedi.ben ikincisini normal doğum istiyorum dediğim için belki de bekleniyor bilmiyorumki
Ewet ilk gebeligimdi. 1yil yeterli olurmu bilmem ama en az okadar beklemelisin demişti doğumdan sonraki kontrolumde. Geçen de hamileliğin sırasında rahminde ki incelemeye bakacaz dedi.Oy kuzularım benim yaa... Nickinden tahmin etmiştim aslında ikiz olduklarını da belki iki isim koymuştur bebeğine dedim sonra. Benim de tek yumurta ikizi erkek kardeşlerim var. İlk gebeliğin miydi peki? 1 yıl yeterli oluyor mu ki normal doğum yapmak için? Arkadaşlardan 4ay sonra hamile kalıp, gayet sağlıklı gebelik geçirenler var. Ama onların doğumları da yine sezaryen. Benim doktorum da bu ay bana izin vermişti (4 ay olmuştu benim de) ama olmadı bu ayKısmet...
Ewet 23ocakta öğrenmiştim 4 haftaliktiAmin canım...Biz de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışız. Geçen sene bu zamanlarda hamile olduğunu öğrenmiştin değil mi? Yarın benim tam bir yıl olacak. Oğluma hamile olduğumu 30 Ocak'ta öğrenmiştim. Sevinçten içim içime sığmamıştı. Nereden bilebilirdim ki oğlumu kaybedeceğimi, kucağımın boş kalacağınıBilseydim de yine isterdim oğlumu. Onunla geçirdiğim tek bir an bile her şeye değerdi...
Amin canım. Bende araştırdım da ewet 2 yıl diyor. Ama bazı doktorlar da hiç yapmiyomus. O yüzden diyorum ya buradaki yaşanmış hikâyeler önemli diyecnm ssvd için en az 2 yıl geçmesi gerekiyor. bilgin olsun. araştırırsın sen de zaten.benimde 6 ay oldu. doktor bi sonraki adetinden sonra başlayabilirsin dedi. bakalım kısmet . ALLAH kucağımıza alıp sağlıkla büyütebileceğimiz bebelere hamile kalmayı nasip etsin ..
Bugün cumaydi hepimiz için dua ettim. Olur inşallah psikolojinin rahat bırak beslenmene dikkat etOy kuzularım benim yaa... Nickinden tahmin etmiştim aslında ikiz olduklarını da belki iki isim koymuştur bebeğine dedim sonra. Benim de tek yumurta ikizi erkek kardeşlerim var. İlk gebeliğin miydi peki? 1 yıl yeterli oluyor mu ki normal doğum yapmak için? Arkadaşlardan 4ay sonra hamile kalıp, gayet sağlıklı gebelik geçirenler var. Ama onların doğumları da yine sezaryen. Benim doktorum da bu ay bana izin vermişti (4 ay olmuştu benim de) ama olmadı bu ayKısmet...
Dogumunuz sezaryen mıydı acaba ?merhaba arkadaşlar.bugün Allahın izni ile tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.oğlumu kaybedidişimin 82.gününde.doğumun üzerinden 3 ay 1gün geçti.bilmeyen arkadaşlar için yazayım 42 yaşındayım.yani riskli bir yaştayım.ama vazgeçmiyorum.oğluma kardeş istiyorum.tüm dualarım bunun için.bugün adetin malum 2,ci günü ve doktor kontrolüm vardı.2 torba dolusu ilaçları aldım ve geldim .gonapeptly,gonal f,menagon,azitro,gynoflor ilsçlsrımıza kaldığımız yerden başlıyoruz.hepinizden dua istiyorum ,gönülden edeceğiniz dualr benim için çok önemli.bugün tahlillerimide yaptık.e2:17.65 diğerlerinin hangisini yazayım bilmiyorum testlerimizi yaptık.çarşambaya tekrar doktoruma gideceğim:Allahım hepimizin işini rast getirsin ve sağlıklı ömürlü tabiikide hayırlı evlatlarımıza bizleri kavuştursun.meleklerimize kardeşlerini yollasın..sizlerle yaptığımız işlemleri paylaşacağım.herkese iyi akşamlar..
evet.erken doğum nedeni ile sezeryandı.zaten tüp bebekler genelde sezeryan oluyorDogumunuz sezaryen mıydı acaba ?
Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. En hayırlı ve kısa zamanda kucaklarimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...merhaba arkadaşlar.bugün Allahın izni ile tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.oğlumu kaybedidişimin 82.gününde.doğumun üzerinden 3 ay 1gün geçti.bilmeyen arkadaşlar için yazayım 42 yaşındayım.yani riskli bir yaştayım.ama vazgeçmiyorum.oğluma kardeş istiyorum.tüm dualarım bunun için.bugün adetin malum 2,ci günü ve doktor kontrolüm vardı.2 torba dolusu ilaçları aldım ve geldim .gonapeptly,gonal f,menagon,azitro,gynoflor ilsçlsrımıza kaldığımız yerden başlıyoruz.hepinizden dua istiyorum ,gönülden edeceğiniz dualr benim için çok önemli.bugün tahlillerimide yaptık.e2:17.65 diğerlerinin hangisini yazayım bilmiyorum testlerimizi yaptık.çarşambaya tekrar doktoruma gideceğim:Allahım hepimizin işini rast getirsin ve sağlıklı ömürlü tabiikide hayırlı evlatlarımıza bizleri kavuştursun.meleklerimize kardeşlerini yollasın..sizlerle yaptığımız işlemleri paylaşacağım.herkese iyi akşamlar..
Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. En hayırlı ve kısa zamanda kucaklarimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...merhaba arkadaşlar.bugün Allahın izni ile tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.oğlumu kaybedidişimin 82.gününde.doğumun üzerinden 3 ay 1gün geçti.bilmeyen arkadaşlar için yazayım 42 yaşındayım.yani riskli bir yaştayım.ama vazgeçmiyorum.oğluma kardeş istiyorum.tüm dualarım bunun için.bugün adetin malum 2,ci günü ve doktor kontrolüm vardı.2 torba dolusu ilaçları aldım ve geldim .gonapeptly,gonal f,menagon,azitro,gynoflor ilsçlsrımıza kaldığımız yerden başlıyoruz.hepinizden dua istiyorum ,gönülden edeceğiniz dualr benim için çok önemli.bugün tahlillerimide yaptık.e2:17.65 diğerlerinin hangisini yazayım bilmiyorum testlerimizi yaptık.çarşambaya tekrar doktoruma gideceğim:Allahım hepimizin işini rast getirsin ve sağlıklı ömürlü tabiikide hayırlı evlatlarımıza bizleri kavuştursun.meleklerimize kardeşlerini yollasın..sizlerle yaptığımız işlemleri paylaşacağım.herkese iyi akşamlar..
tsk ederim yasemin dualarım sizinlede...Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Dualarım seninle. En hayırlı ve kısa zamanda kucaklarimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun Rabbim...
Başın sağolsun canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsinevet.erken doğum nedeni ile sezeryandı.zaten tüp bebekler genelde sezeryan oluyor
Allah sabır versinBenimki ikiz gebelikte. Tek yumurta ikizleriydi. İkizden ikize transfüzyon (kan çalma olayı) vardı. 29 haftalıkken sezeryanla aldılar. Zeynep im 750 gr di Elif im 1450 gr di. Küçük bebegimden büyük berbegime kan akışı oluyormuş. Bu yüzden büyük bebeğinin kalbi çok büyümüştü ( kendine gelen fazla kanida pompalayabilmek için ) bu sebepten kalp yetmezliği olmuş doğumdan 12 saat sonra kaybettik. Küçük bebegimden ise az kan gittiği için sadece hayatı organları gelişmiş ( ciğer kalp beyin gibi) diğer organlarına fazla kan gitmediği için onlar gelişememiş ( böbrek bağırsak karaciğer) konuda doğumdan 3 gün sonra kaybettik.
Bir kere bile kucagima alamadım koklayamadim kara toprağa verdim ikisininde.cenazelerini öpebildim ancak kuvezdelerdi hep günde 1 saat girebildi birini . diğerini zaten bir kerecik yarı narkozlu halimle bulanık gözlerle gorebilmistim.
Tekrar hamilelik düşündüğüm için forumlarda gezmeye başladım gerçek hayat hikâyeleri daha yol gösterici. Benim doktorun 1 yıl bekle diyor ama buralarda okuduklarını gore 2 ay sonra hamile kalanlar bile varmış. Ama sonuç ne bilmiyoruz.
Sezeryanla sonra tekrar hamile kalıp doğum yapanlar bizi unutmayın sizin tecrübeleriniz yaşadıklarınız bizim için çok önemli yol gösterici.
Arkadaşım Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin.meleklerinle cennette bir Ömür mutlu olacaksın insallah. Allah bizlere bir daha yaşatmasın bu acıları .Benimki ikiz gebelikte. Tek yumurta ikizleriydi. İkizden ikize transfüzyon (kan çalma olayı) vardı. 29 haftalıkken sezeryanla aldılar. Zeynep im 750 gr di Elif im 1450 gr di. Küçük bebegimden büyük berbegime kan akışı oluyormuş. Bu yüzden büyük bebeğinin kalbi çok büyümüştü ( kendine gelen fazla kanida pompalayabilmek için ) bu sebepten kalp yetmezliği olmuş doğumdan 12 saat sonra kaybettik. Küçük bebegimden ise az kan gittiği için sadece hayatı organları gelişmiş ( ciğer kalp beyin gibi) diğer organlarına fazla kan gitmediği için onlar gelişememiş ( böbrek bağırsak karaciğer) konuda doğumdan 3 gün sonra kaybettik.
Bir kere bile kucagima alamadım koklayamadim kara toprağa verdim ikisininde.cenazelerini öpebildim ancak kuvezdelerdi hep günde 1 saat girebildi birini . diğerini zaten bir kerecik yarı narkozlu halimle bulanık gözlerle gorebilmistim.
Tekrar hamilelik düşündüğüm için forumlarda gezmeye başladım gerçek hayat hikâyeleri daha yol gösterici. Benim doktorun 1 yıl bekle diyor ama buralarda okuduklarını gore 2 ay sonra hamile kalanlar bile varmış. Ama sonuç ne bilmiyoruz.
Sezeryanla sonra tekrar hamile kalıp doğum yapanlar bizi unutmayın sizin tecrübeleriniz yaşadıklarınız bizim için çok önemli yol gösterici.
Canım tüm dualarım seninle.allahım insallah en en en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edicek inanıyorum.zorlu bi süreç bizi bekliyor belki ama birbirimize dualarla destek olucaz.rabbimde nasip edicek insallah.hepimize dua ettim yine.güzel haberlerini alıcaZ insallahmerhaba arkadaşlar.bugün Allahın izni ile tüp bebek tedavisine başlamış bulunmaktayım.oğlumu kaybedidişimin 82.gününde.doğumun üzerinden 3 ay 1gün geçti.bilmeyen arkadaşlar için yazayım 42 yaşındayım.yani riskli bir yaştayım.ama vazgeçmiyorum.oğluma kardeş istiyorum.tüm dualarım bunun için.bugün adetin malum 2,ci günü ve doktor kontrolüm vardı.2 torba dolusu ilaçları aldım ve geldim .gonapeptly,gonal f,menagon,azitro,gynoflor ilsçlsrımıza kaldığımız yerden başlıyoruz.hepinizden dua istiyorum ,gönülden edeceğiniz dualr benim için çok önemli.bugün tahlillerimide yaptık.e2:17.65 diğerlerinin hangisini yazayım bilmiyorum testlerimizi yaptık.çarşambaya tekrar doktoruma gideceğim:Allahım hepimizin işini rast getirsin ve sağlıklı ömürlü tabiikide hayırlı evlatlarımıza bizleri kavuştursun.meleklerimize kardeşlerini yollasın..sizlerle yaptığımız işlemleri paylaşacağım.herkese iyi akşamlar..
Vesvesen olmasın canım 10 ay iyi bi zaman. Hayirlisiyla saglicakla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Darisida bizim başımıza inşallahAllah sabır versintekrarından sakınsın. Ben sezeryan doğumdan sonra 5. Ayda Dr kontrolüyle korunmayı bıraktım. 10. Ayda hamile kaldım. Şuan 26. Haftam bitti. Bazen çok iyiyim bazen şeytan vesvese sokuyor içime. Nasıl geçecek bugünler bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Amin canım. Hepimize inşallahArkadaşım Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin.meleklerinle cennette bir Ömür mutlu olacaksın insallah. Allah bizlere bir daha yaşatmasın bu acıları .
İlerleyen haftalarda da bizi bilgilendirirmisin . ben küçük bi yerde görev yapıyorum. Kadın dogumcu var ama ani bi durumda müdahale edecek ekipman yok. Zaten o da gitmeyi dusunuyor.o yüzden korkuyorum biraz. Nasıl ilerliyecegi hakkında biraz bilgim olursa ona gore önlem alabiliriz.Allah sabır versintekrarından sakınsın. Ben sezeryan doğumdan sonra 5. Ayda Dr kontrolüyle korunmayı bıraktım. 10. Ayda hamile kaldım. Şuan 26. Haftam bitti. Bazen çok iyiyim bazen şeytan vesvese sokuyor içime. Nasıl geçecek bugünler bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Basin sag olsun cnm. Allah bidaha yasatmasin insallahMerhaba melek anneleri. Ben aranıza yeni katıldı. Son zamanlarda sizin paylaştıklarını sı takip ediyordum. Her hikâyede kendimi buldum. Hepinize sabır diliyorum ve en kısa zamanda Rabbim bize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?