inşallah RABBİMİZE iyi bir kul oluruz da bebeklerimizle kavuşuruz cennette, sarılıp öpüp koklarız, orda son yok çünkü, hep sevicez hep kucağımızda kalacaklarrr, elemsiz milyonlarca yıl çocuk sevme şerefine nail olacağız. şükür çok şükür, dünyalık böyle büyük bir acının da tesellisi çok güzel şükürki..yoksa zaten inanmayan bir insanın katlanabileceği bir acı değil bizimkisi...Evet 3gece evinde uyudu meleğim.evin heryerinde kokusu kaldı sanki.benm oğlumda çok güzeldi.görenler bu nasıl yeni Doğan 1 2aylık gibi.çok güzel bi bebek dediler.nazara geldi bence yavrularımız ama nazar da kaderde yazar .kaderden ötesi yok . Cennette sadece bizler ve bizim gbi anneler evlat sevebilecek.şukurler olsun Rabbime.
cennette öpücez annesi inşallahh. hemde hiç büyümeyecekler. hep öpüceksinn, hep gülücek inşallah.Bence Rabbim kendi için yaratmış yavrularımızı. Benim oğlumu gören herkes de aynısını söylüyor. Hiç yeni doğan gibi değildi, çok güzel bir bebekti diyor her gören. Oğlumu yıkayanlar da anlata anlata bitiremiyor ceylan gibi bacakları vardı, upuzun, elleri ayakları şöyle güzeldi, şurası böyleydi falan diye... Ben sadece yüzünü görebildim yavrumun, o minik ellerine hiç dokunamadım, o güzel ayaklarını hiç koklayıp öpemedim. Oysa hayal ederdim hep altını her aldığımda ya da üstünü her değiştirdiğimde o ayaklarını koklaya koklaya öpecektim, ben öperken de oğlum kıkır kıkır gülecekti banaOlmadı, tüm hayallerimiz, tüm planlarımız yarım kaldı...
Gercekten de öyle. Ben inancsiz insanlar bu acıya nasıl katlaniyor acaba diye düşünüyorum. İnanç olmadan katlanmak imkansız gerçekten. Çok şükür inançlıyız ve meleklerimizle gerçek dünyada kavuşacağız inşallah. Bunun hayali beni ayakta tutan.inşallah RABBİMİZE iyi bir kul oluruz da bebeklerimizle kavuşuruz cennette, sarılıp öpüp koklarız, orda son yok çünkü, hep sevicez hep kucağımızda kalacaklarrr, elemsiz milyonlarca yıl çocuk sevme şerefine nail olacağız. şükür çok şükür, dünyalık böyle büyük bir acının da tesellisi çok güzel şükürki..yoksa zaten inanmayan bir insanın katlanabileceği bir acı değil bizimkisi...
cennette öpücez annesi inşallahh. hemde hiç büyümeyecekler. hep öpüceksinn, hep gülücek inşallah.
Gercekten de öyle. Ben inancsiz insanlar bu acıya nasıl katlaniyor acaba diye düşünüyorum. İnanç olmadan katlanmak imkansız gerçekten. Çok şükür inançlıyız ve meleklerimizle gerçek dünyada kavuşacağız inşallah. Bunun hayali beni ayakta tutan.
İnşallah canım inşallah. Rabbime iyi bir kul olabiliriz de bizi meleklerimize kavusturur inşallah...
ben de kuzumu tekrar görmenin hayali ile yaşıyorum
bende çok isterdim canım benim....Keşke bir araya gelip sohbet etme birbirimizin yaralarını sarma inkanımız olsa.hepiniZi tanımak isterdim melek anneleri
4 ay cnmnekadar sonra hamile kaldınız
Evet cnm zor günler yaşadık allahım bidaha yaşatmasını inşallah ben diğer kızımı unutmadim hep aklımda keske goreydim deyip duruyorum ama gorupde dayanmak çok zor allahım bu yavrularmiza omur versin analı babalı büyütsün hayirlisindan insallahÇok sağol cnm bnm amin insallah. umarım biz de o günleri görürüz.senin o an ki halini hayal ettim bir an tuylerim diken diken oldu hem mutluluk hem korkusenin hamile kaldığın zamanı dün gibi hatırlıyorum biliyor musun :) ben doğum anını hiç düşünmek istemiyorum aynı hastanede olacak Allah nasip ederse heralde aglamaktan canım çıkar Yeni bebegimi kucağıma alsam da yine.kizim aklımda olur gibime geliyor. Çok büyük tramvalar yaşadık kizlar inşallah rabbim bundan sonrasını Hakkımızda hayırlı eylesin.
Amin cnm inşallahh bizede nasip etsin inşallah Allah. Sen genel aneztezimi oldun epidurel mi. Doğum anına nasıl girdin ben düşündükçe kafayı yiyorum. Ya gene bişi olırsa diye. Çok büyük bikorku ve stresEvet cnm zor günler yaşadık allahım bidaha yaşatmasını inşallah ben diğer kızımı unutmadim hep aklımda keske goreydim deyip duruyorum ama gorupde dayanmak çok zor allahım bu yavrularmiza omur versin analı babalı büyütsün hayirlisindan insallah
Merhaba melek anneleri. Ben aranıza yeni katıldı. Son zamanlarda sizin paylaştıklarını sı takip ediyordum. Her hikâyede kendimi buldum. Hepinize sabır diliyorum ve en kısa zamanda Rabbim bize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim. 6 ay olduCanım senin de başın sağolsunRabbim sabırlar versin. Ne kadar oldu melegini kaybedeli? Yeni isim görünce içim yanıyor [/QUO
seyeryan mi normalmi dogum yaptin ben sezeryan dogum yaptim asilama ile olmustu dort sene sonra ama onuda rabbim benden cok sevdi koklamadan aldi yanina kalp doktoruma kalsa bosver cocugu diyor ama ben onlara inat en kisa zamanda tekrar allah nasip ederse düşünüyorum4 ay cnm
Peki ne kadarlikken kaybettin? Nedeni belli oldu mu canım? Ben 36 haftalıkken kaybettimTeşekkür ederim. 6 ay oldu
Benimki ikiz gebelikte. Tek yumurta ikizleriydi. İkizden ikize transfüzyon (kan çalma olayı) vardı. 29 haftalıkken sezeryanla aldılar. Zeynep im 750 gr di Elif im 1450 gr di. Küçük bebegimden büyük berbegime kan akışı oluyormuş. Bu yüzden büyük bebeğinin kalbi çok büyümüştü ( kendine gelen fazla kanida pompalayabilmek için ) bu sebepten kalp yetmezliği olmuş doğumdan 12 saat sonra kaybettik. Küçük bebegimden ise az kan gittiği için sadece hayatı organları gelişmiş ( ciğer kalp beyin gibi) diğer organlarına fazla kan gitmediği için onlar gelişememiş ( böbrek bağırsak karaciğer) konuda doğumdan 3 gün sonra kaybettik.Peki ne kadarlikken kaybettin? Nedeni belli oldu mu canım? Ben 36 haftalıkken kaybettimgenetik testlerde pıhtılaşma hastası olduğum çıktı ve bebeğimi de bu sebepten kaybetmişim
başın sağolsun canımm. doğal yolla mı ikiz olmuştu peki. 6 ay geçmiş üstünden. 6 ay yeterli diyor çoğu doktorki dediğin gibi 3-4 ay sonra hamile kalan da çok var.Benimki ikiz gebelikte. Tek yumurta ikizleriydi. İkizden ikize transfüzyon (kan çalma olayı) vardı. 29 haftalıkken sezeryanla aldılar. Zeynep im 750 gr di Elif im 1450 gr di. Küçük bebegimden büyük berbegime kan akışı oluyormuş. Bu yüzden büyük bebeğinin kalbi çok büyümüştü ( kendine gelen fazla kanida pompalayabilmek için ) bu sebepten kalp yetmezliği olmuş doğumdan 12 saat sonra kaybettik. Küçük bebegimden ise az kan gittiği için sadece hayatı organları gelişmiş ( ciğer kalp beyin gibi) diğer organlarına fazla kan gitmediği için onlar gelişememiş ( böbrek bağırsak karaciğer) konuda doğumdan 3 gün sonra kaybettik.
Bir kere bile kucagima alamadım koklayamadim kara toprağa verdim ikisininde.cenazelerini öpebildim ancak kuvezdelerdi hep günde 1 saat girebildi birini . diğerini zaten bir kerecik yarı narkozlu halimle bulanık gözlerle gorebilmistim.
Tekrar hamilelik düşündüğüm için forumlarda gezmeye başladım gerçek hayat hikâyeleri daha yol gösterici. Benim doktorun 1 yıl bekle diyor ama buralarda okuduklarını gore 2 ay sonra hamile kalanlar bile varmış. Ama sonuç ne bilmiyoruz.
Sezeryanla sonra tekrar hamile kalıp doğum yapanlar bizi unutmayın sizin tecrübeleriniz yaşadıklarınız bizim için çok önemli yol gösterici.
Tesekkur ededim.başın sağolsun canımm. doğal yolla mı ikiz olmuştu peki. 6 ay geçmiş üstünden. 6 ay yeterli diyor çoğu doktorki dediğin gibi 3-4 ay sonra hamile kalan da çok var.
Canım öncelikle başın sağolsun. Aynı dönem hamile kaldığımız bi arkadasimda da pıhtılaşma vardı. İlk çocuğunda hiçbir sorun yaşamamış oysaki şimdi 7-8 yaşlarında tam bilmiyorum ama sonraki hamileliklerinde 2 kere dusuk yaptı pıhtılaşma yüzünden sonra iğne vurundu ve yattı hep şimdi 4 aylı saglikli bi kızı var. Rabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler.Peki ne kadarlikken kaybettin? Nedeni belli oldu mu canım? Ben 36 haftalıkken kaybettimgenetik testlerde pıhtılaşma hastası olduğum çıktı ve bebeğimi de bu sebepten kaybetmişim
Benimki ikiz gebelikte. Tek yumurta ikizleriydi. İkizden ikize transfüzyon (kan çalma olayı) vardı. 29 haftalıkken sezeryanla aldılar. Zeynep im 750 gr di Elif im 1450 gr di. Küçük bebegimden büyük berbegime kan akışı oluyormuş. Bu yüzden büyük bebeğinin kalbi çok büyümüştü ( kendine gelen fazla kanida pompalayabilmek için ) bu sebepten kalp yetmezliği olmuş doğumdan 12 saat sonra kaybettik. Küçük bebegimden ise az kan gittiği için sadece hayatı organları gelişmiş ( ciğer kalp beyin gibi) diğer organlarına fazla kan gitmediği için onlar gelişememiş ( böbrek bağırsak karaciğer) konuda doğumdan 3 gün sonra kaybettik.
Bir kere bile kucagima alamadım koklayamadim kara toprağa verdim ikisininde.cenazelerini öpebildim ancak kuvezdelerdi hep günde 1 saat girebildi birini . diğerini zaten bir kerecik yarı narkozlu halimle bulanık gözlerle gorebilmistim.
Tekrar hamilelik düşündüğüm için forumlarda gezmeye başladım gerçek hayat hikâyeleri daha yol gösterici. Benim doktorun 1 yıl bekle diyor ama buralarda okuduklarını gore 2 ay sonra hamile kalanlar bile varmış. Ama sonuç ne bilmiyoruz.
Sezeryanla sonra tekrar hamile kalıp doğum yapanlar bizi unutmayın sizin tecrübeleriniz yaşadıklarınız bizim için çok önemli yol gösterici.
Amin canım...Biz de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışız. Geçen sene bu zamanlarda hamile olduğunu öğrenmiştin değil mi? Yarın benim tam bir yıl olacak. Oğluma hamile olduğumu 30 Ocak'ta öğrenmiştim. Sevinçten içim içime sığmamıştı. Nereden bilebilirdim ki oğlumu kaybedeceğimi, kucağımın boş kalacağınıCanım öncelikle başın sağolsun. Aynı dönem hamile kaldığımız bi arkadasimda da pıhtılaşma vardı. İlk çocuğunda hiçbir sorun yaşamamış oysaki şimdi 7-8 yaşlarında tam bilmiyorum ama sonraki hamileliklerinde 2 kere dusuk yaptı pıhtılaşma yüzünden sonra iğne vurundu ve yattı hep şimdi 4 aylı saglikli bi kızı var. Rabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?