• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım 2.bebeğide kaybettikten sonra
6 ay korunduk
sonra 6 ay dolunca dedeim eşime başka bir doktora gidelim bir gösterelim test sonuçlarını
ona gittiğim gün yumurtlamıştım
kadın dediki
ben allah değilim belki bu yumurtalarından hamile kalırsın dedi
ama bazı testlerin tekrarlancak dedi
adet olunca buay 3. gün gel dedi
benimde sekmez hiç
bende çıkarken doktordan 3. günü hesapladım randevu aldım
ogün gittik tekrardan
kadın kontrol etti dedi hamilesin
ama ben derimki kimseye sölemeyin
bazen nazarda oluyo
testlerinde temiz çıkmış ama ben gene kan sulandırıcı coraspirin ve günlük göbekten iğne vurulmanı istiyom dedi
coraspirini 4. aya kadar kullandım
ama hep kanamam oldu
iğneyi artık kendim vurabiliyom
ona hala devam ediyom
Ben de şuan coraspin kullanıyorum. Hamile kalınca ben de vurulacakmışım iğne. Onlar iyi olsun da biz her gün iğne vuruluruz problem değil... Yeter ki sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarımız olsun. Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın bizlere. Senin de bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

A
Senin hikayenle benzer canım. Benim de gebeliğim boyunca hiç bir problemim yoktu. Oğlum da o kadar hareketliydi ki anlatamam. 34,haftadan sonra hareketleri azaldı, doktora söyledim normal son haftalarda azalır dedi. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce de hareketlerini hissetmiyorum diye acile gitmiştim. NST'ye soktu, ultrasonla baktı bir problem yok deyip 3 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu :( 36.haftada kaybettim meleğimi. Görünürde herhangi bir problem yoktu, herşey normaldi. Oğluma genetik test de yaptırdık, temiz çıktı. Sonra doktorum benden bir dizi test istedi ve test sonuçlarına göre ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Bebeğimin bu haftaya gelmesi bile mucizeymiş. Şimdi kan sulandırıcı hap kullanıyorum ve tüm hayatım boyunca da kullanmaya devam edeceğim, kısmet olur da hamile kalırsam her gün iğne vurulacakmışım.

Dediğin gibi ben de dua taşıyorum üzerimde ve hamile kaldığımda da kimseye söylememeyi düşünüyorum. Annem de nazardan kaybettiğimi düşünüyor. Bebeğimi kaybetmeden 2 hafta önce kardeşimin düğünü vardı, herkes çok güzel oldun, melekler gibi olmuşsun diye diye bitirememişlerdi. Annem de nazar deydi sana diyor... Ben de ikinci bir kayba dayanamayacağımı düşündüğüm için elimden gelen her önlemi almaya çalışıyorum işte kendimce...

Rabbim aynı acıları bir daha bizlere yaşatmasın. Kimseyi evladıyla sınamasın. Çok zor, çok... :(

Senin hikayenle benzer canım. Benim de gebeliğim boyunca hiç bir problemim yoktu. Oğlum da o kadar hareketliydi ki anlatamam. 34,haftadan sonra hareketleri azaldı, doktora söyledim normal son haftalarda azalır dedi. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce de hareketlerini hissetmiyorum diye acile gitmiştim. NST'ye soktu, ultrasonla baktı bir problem yok deyip 3 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu :( 36.haftada kaybettim meleğimi. Görünürde herhangi bir problem yoktu, herşey normaldi. Oğluma genetik test de yaptırdık, temiz çıktı. Sonra doktorum benden bir dizi test istedi ve test sonuçlarına göre ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Bebeğimin bu haftaya gelmesi bile mucizeymiş. Şimdi kan sulandırıcı hap kullanıyorum ve tüm hayatım boyunca da kullanmaya devam edeceğim, kısmet olur da hamile kalırsam her gün iğne vurulacakmışım.

Dediğin gibi ben de dua taşıyorum üzerimde ve hamile kaldığımda da kimseye söylememeyi düşünüyorum. Annem de nazardan kaybettiğimi düşünüyor. Bebeğimi kaybetmeden 2 hafta önce kardeşimin düğünü vardı, herkes çok güzel oldun, melekler gibi olmuşsun diye diye bitirememişlerdi. Annem de nazar deydi sana diyor... Ben de ikinci bir kayba dayanamayacağımı düşündüğüm için elimden gelen her önlemi almaya çalışıyorum işte kendimce...

Rabbim aynı acıları bir daha bizlere yaşatmasın. Kimseyi evladıyla sınamasın. Çok zor, çok... :(
ayni problem gercekten bugun bir dizi test yptrdim yarinda pihtilasma genetikte st istememis dr yptirayim mi. Cok zor daha acimiz var bir de bu testler bir de sonuc bekle hastalik hastasi oldum inan smear testi de yptrdim troid iste yarinda pihtasma aklimdan klbime bobregime baktirayim dyorumo derece kafayi yedim

ayni problem gercekten bugun bir dizi test yptrdim yarinda pihtilasma genetikte st istememis dr yptirayim mi. Cok zor daha acimiz var bir de bu testler bir de sonuc bekle hastalik hastasi oldum inan smear testi de yptrdim troid iste yarinda pihtasma aklimdan klbime bobregime baktirayim dyorumo derece kafayi yedim
Bir de cnm ben ozel hastaneye gidiyrum drum bu hamileliginde iki doktarla caliscgz dedi diger dr arastirma hastanesinde riskli gebelik uzmaniymis sen de boyle biseylrr yap

Sen ne zaman kaybettin

merhabalar bende 37. haftamda bebeğimi kaybettim bebeğin eşi erken ayrılmış (dekolman plasenta) boğaz ağrısı ıle acıle gittim hersey normaldı ıkı saat sonra anı kanamam oldu sezeryanla aldılar 4 ay oldu testlerimi yaptırdık pıhtılasma falan yok genetiğede gonderdık sonuc 3 ay sonra alcaz bu hafta doktoruma gidicem inşalla bır an once hamıle kalmama izin verir.sanırım bende ılaç kullanıcam hamılelık boyunca
Gecmis olsun cnm ne zmn kaybettin

Sen ne zaman kaybettin
Ben 8 Eylül'de kaybettim meleğimi. 5 ay oldu... Evet biz artık riskli grupta olduğumuz için iki doktor kontrol edecek bebeklerimizi. Perinatologa riskli zamanlarda yani 12,20 ve 32. haftalarda gidecekmişiz. Ben de özel hastaneye gidiyorum ama bulduğum perinatolog da özelde. Normalde çok pahalı ücretleri ama benim bulduğum doktor hem çok ünlü bir doktor hem de fiyatı diğerlerine göre çok uygun. Gerçi daha gitmedim kendisine de bakalım...

Anladmcnm ben de bugunpihtilasma testi yptrdm yarinsonuu alacgm burda bir aya falan sonuc cikiyor diyorlardi bigunde alcgm ben

Merhaba arkadaslar bende bundan bir ay önce kendi doktoruma gitmiştim kontrole bilmeyenler için 40.haftamda doğumuma bir gün kala kaybettım bebegimi ani bebek ölümü dendi kalbi durmuş yawrumun kendi doktorumdan test falan istedim hani pıhtılaşma genetik falan gerek yok diye 2 ay sonra düşünebilirsin dedi içime sinmedi başka bi doktora daha gittim onada dedim pıhtılaşma vs. test için oda gerek yok dio pıhtılaşma olsa bu haftaya kadar gelmezdi çünkü diyo herseyin normalmiş diyo diğer doktorum ise 9 ay boyunca takibimi yapan doktorum bilemedim kafam çok karışık :( ALLAHA sıgındım artık rabbim nasıl isterse oyle olur

Başın sağolsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın. Umarım güzel haberler verirsin bize. 4.aydan sonra benim doktorum korunmayı bırakabilceğimizi söylemişti. Umarım senin doktorun da sana güzel haberler verir. İnan yeniden umut etmek bile çok iyi geliyor insan...
inşallah bende beklıyorum tekrar hamıle kalmayı cok ıstıyorum baskasının ccuğuna bakamıyorum bıle içim kopuyo

canım başın sağolsun Rabbim cennetinde kavuştursun.. ben de 40. haftanın içinde dekolmanla kaybettim oğlumu ben de hiçbir belirti de olmadı malesef ne sancı ne kanama.. genetik testler patoloji vs herşey yapıldı ama yok hiç bişey çıkmadı. Rabbimin takdiri böyleymiş 7 aydan fazla oldu ama hala ilk günkü gibi yavrumun hasreti sevgisi elhamdülillah yine de cennetle müjdeliyor Rabbim sana da çokça sabırlar..
amin canım saolasın allah hepimize sabırlar versın hasret cok tabıkı gözümün onunden hıc gıtmıyo o gece yasadıklarım birde kanamadan dolayı bobrek yetmezlığı gelıştı sezeryandan sonra çok kaldım hastanede daha yenı kendıme gelıyorum acımı yasayamadan hastalıkla uğrasıyorum

BAŞIN SAĞOLSUN CNM bende 33. haftada dekolman yaşadım benimde bi sebep bulamadılar tansiyon yok şeker yok ama bende pıhtılaşma çıktı ona rağmen bu genlerdeki pıhtılaşma bebekle alakalı değil dediler şimdi aspirin ve kan sulandırıcı kullanıyorum psikolojik olarak kendimi güvende hissedeyim diye ben 4,5 ay sonra hamile kaldım şimdi 23. haftadayım inşallah bu sefer sağlıklı sihatli uzun ömürlü kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder rabbim
çok sevındım insallah bu sefer bı sıkıntı yaşamassın allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın

Merhaba arkadaslar bende bundan bir ay önce kendi doktoruma gitmiştim kontrole bilmeyenler için 40.haftamda doğumuma bir gün kala kaybettım bebegimi ani bebek ölümü dendi kalbi durmuş yawrumun kendi doktorumdan test falan istedim hani pıhtılaşma genetik falan gerek yok diye 2 ay sonra düşünebilirsin dedi içime sinmedi başka bi doktora daha gittim onada dedim pıhtılaşma vs. test için oda gerek yok dio pıhtılaşma olsa bu haftaya kadar gelmezdi çünkü diyo herseyin normalmiş diyo diğer doktorum ise 9 ay boyunca takibimi yapan doktorum bilemedim kafam çok karışık :KK43: ALLAHA sıgındım artık rabbim nasıl isterse oyle olur
Canım Allah sabır versin.bende ani bebek ölümü nedeniyle kaybettim Bitanecik Oğlumu. Benim doktorumda pıhtılaşma genetik vs hiç bir şeye gerek olmadığını söyledi.ayın 15inde 3.ayım dolucak doğum yapalı. Sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. 3doktorla iletişim halindeyim 2si 3 ay yeterli diyor.biri 6ay bekle diyor ama beklemeyi düşünmüyorum . Rabbim bize yeninden anne Olmayı nasip etsin .dualarım hepimiz için

Canım Allah sabır versin.bende ani bebek ölümü nedeniyle kaybettim Bitanecik Oğlumu. Benim doktorumda pıhtılaşma genetik vs hiç bir şeye gerek olmadığını söyledi.ayın 15inde 3.ayım dolucak doğum yapalı. Sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. 3doktorla iletişim halindeyim 2si 3 ay yeterli diyor.biri 6ay bekle diyor ama beklemeyi düşünmüyorum . Rabbim bize yeninden anne Olmayı nasip etsin .dualarım hepimiz için

Amin cnm cumlemize ınşallah diğer doktor da haziranda bırak dedi biraz daha dikislerin toparlasindedi yasimin avantajını kullanarak tabiki bende hayirlisi artik diyorum plan yapmiyorum ama dahada bırakmadık korunmayı

cnm gecmis olsun benimkide 34 haftada kalbi durdu hersey cok iyiydi benim dr yptir icin rahatlasin dedi biseyde cikmadi testlerde zaten ama riskli gruptayoz kizlar bennisanda korunmayi birkcgm drum iki uzmnla hamileligini takip edecgz dedi digeri de riskli gebelik uzmani

cnm gecmis olsun benimkide 34 haftada kalbi durdu hersey cok iyiydi benim dr yptir icin rahatlasin dedi biseyde cikmadi testlerde zaten ama riskli gruptayoz kizlar bennisanda korunmayi birkcgm drum iki uzmnla hamileligini takip edecgz dedi digeri de riskli gebelik uzmani
Cnm bir kac gun arayla kaybetmisjm sanirim meleklerimizi ben de 11 kasimda kybettim

Dr sasirmis sanirum herkesin bunyesine gore bana 6 ay dedi korunnisanda birkcgm. Xaten hamile kal diyene kadar 6 ay olur

Cnm bir kac gun arayla kaybetmisjm sanirim meleklerimizi ben de 11 kasimda kybettim
Saol canım.zaman çabucak geçsin insallah. Ben de 20kasımda kaybettim tarihler yakın arkadaşlar

Back
X