Senin hikayenle benzer canım. Benim de gebeliğim boyunca hiç bir problemim yoktu. Oğlum da o kadar hareketliydi ki anlatamam. 34,haftadan sonra hareketleri azaldı, doktora söyledim normal son haftalarda azalır dedi. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce de hareketlerini hissetmiyorum diye acile gitmiştim. NST'ye soktu, ultrasonla baktı bir problem yok deyip 3 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu

36.haftada kaybettim meleğimi. Görünürde herhangi bir problem yoktu, herşey normaldi. Oğluma genetik test de yaptırdık, temiz çıktı. Sonra doktorum benden bir dizi test istedi ve test sonuçlarına göre ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Bebeğimin bu haftaya gelmesi bile mucizeymiş. Şimdi kan sulandırıcı hap kullanıyorum ve tüm hayatım boyunca da kullanmaya devam edeceğim, kısmet olur da hamile kalırsam her gün iğne vurulacakmışım.
Dediğin gibi ben de dua taşıyorum üzerimde ve hamile kaldığımda da kimseye söylememeyi düşünüyorum. Annem de nazardan kaybettiğimi düşünüyor. Bebeğimi kaybetmeden 2 hafta önce kardeşimin düğünü vardı, herkes çok güzel oldun, melekler gibi olmuşsun diye diye bitirememişlerdi. Annem de nazar deydi sana diyor... Ben de ikinci bir kayba dayanamayacağımı düşündüğüm için elimden gelen her önlemi almaya çalışıyorum işte kendimce...
Rabbim aynı acıları bir daha bizlere yaşatmasın. Kimseyi evladıyla sınamasın. Çok zor, çok...