Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Haklısın canım ama bazen çok kötü oluyorum.dua ediyorum bol bol.allahım bize meleklerimizin güzelliğinde yeniden evlatlar nasip etsin.önrüde kaderide güzel olsun insallah evlatlarımızın

Haklısın canım ama bazen çok kötü oluyorum.dua ediyorum bol bol.allahım bize meleklerimizin güzelliğinde yeniden evlatlar nasip etsin.önrüde kaderide güzel olsun insallah evlatlarımızın
Amin canım inşallah. Hepimizin içi yanıyor ama sizin ki daha bir başka farkındayım. Siz evlatlarinizi sağ iken de gördünüz. Göz göze bakıştınız, minik ellerini tutup aglamasini gulucuklerini gördünüz. Bazen hangisi daha iyi karar veremiyorum. Ben mesela oğlumla bunları yapmanın hayalini nasıl kurmuştum. Ama olmadı, kısa bile olsa hiç birini gerçekleştiremedim Sadece o cennet kokusunu cigerlerime çekip güzel yüzünü opebildim o kadar. Sıcaklığını bile hissedemedim. Belki daha zor olurdu ayrılması kopması ama ben yine de kısa da olsa oğlumla bunları yaşamak isterdim. Herşeyi atlattım da oğlumu morgda o soğuk yerde görüp soğuk bedenini öpmek... o travmayı atlatamadim hala...

ben de ilk ve son morgda gördüm. buz gibiydi buzzz .canım benim..

Bende ilk ve son morgdan çıkartıp getirdiler Yawrumu ozaman gördüm ama morg bile yawrumun güzelliğini alamadı paril paril parliyordu yawrumun yüzü nasıl dogduysa öyleydi melegim

ben de ilk ve son morgda gördüm. buz gibiydi buzzz .canım benim..

Bende ilk ve son morgdan çıkartıp getirdiler Yawrumu ozaman gördüm ama morg bile yawrumun güzelliğini alamadı paril paril parliyordu yawrumun yüzü nasıl dogduysa öyleydi melegim

Ben de ilk ve son kez orada görmüştüm meleğimi İnşallah cennette doya doya sevip koklayacağız yavrularımızı...

Hepsi zor hertürlüsü zor arkadaşım.azda olsa zaman geçirsende doyamıyorsun,hiç zaman geçiremesen de doyamıyorsun.evlat bu 60yaşına da gelse doyulmaz .onların cennet kokusuna doyulur mu hiç .allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize çok zor.öyle bir Yürek yangını ki bu anlatmasam da anlıyorsunuz hissediyorsunuz

Allahım bir daha evlat acısı yaşatmasın inşallah. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar verir inşallah hepimizee. Hepinize dua ediyorum

Allahım bir daha evlat acısı yaşatmasın inşallah. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar verir inşallah hepimizee. Hepinize dua ediyorum

Kulun başkası için ettiği dua daha kolay kabul olurmuş. Bu sebeple hepimiz birbirimiz için bol bol dua edelim arkadaşlar. Rabbim bir daha aynı acıyla sinamasin bizi. Bizim de yüzümüzü sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebeklerle güldürsün inşallah... ve hepimiz de sinavimizi geçip ahirette sonsuza kadar bebeklerimizle cennette mutlu yaşarız... Hiç birimizin bebeğinin boynu bükük kalmaz inşallah...

Hep ediyorum cnm hepiniz dualarimdasiniz amin inşallah

Aynen oyle her turlusu zor Allah bu aciyi tatmis tum kullarina sabur versin heosinin yuzunu hem bu dunyada hem ahiret hayatinda guldursun. Ben hep kuvezde hayal ediyorum bazen hastanede bieakipra gelmisiz saniyorum bana gostermediler zaten iyi degildim annen son hali kalsin aklinda dedi ama yikamaya girenler cok guzeldi melek oldugu her halinden velkiydi dedi

Bugun benimle hamile olan arkadasim dogum yapacak Rabbim onlara saglik sihhat versin tabiki bizim yasadigimiz acilari yasatmasin kimsey Allahim.Ama bugun icim daha bir farkli aciyor yasadiklarim tazelendi sanki heran film seridi gibi gozumun onune geliyor.benim dogum yaptigim hastanede gitmesem onun yaninda olmak istiyorum gitsem o hastaneyi baygin gezdigim o koridorlari gormeye tahammulum yok.Sakin gelme dedi arkadasim o zaman bize dua et ne olur dedim.Allahim yardim et bizlere senden baska caremiz yok

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Benim de en yakın arkadaşımla aramda 3 gün vardı. Kız doğum yaptı, arayamadım bile sadece mesaj atabildim. 4.5 ay oldu doğum yapalı daha yeni Cumartesi gideceğim bebek görmeye. Benim için o kadar zor olacak ki anlatamam... Ama bunu yapmak zorundayım. Beraber büyüyeceklerdi bebeklerimiz kardeş gibi ama olmadı... Benim minik oğlum melek oldu Rabbim böyle istedi ve böyle oldu. Benimle aynı yıl hamile kalan yakınımdaki 6 kişi sağlıkla, sıhhatle bebeklerine kavuştular, bir ben alamadım oğlumu kucağıma. İsyan etmiyorum, dediğin gibi onların da kötü olmasını kesinlikle istemem. Sadece benim içim çok yanıyor... Siz anlıyorsunuz ne demek istediğimi, en iyi siz melek anneleri anlıyor zaten beni...

Cnm gitme isine karismak gibi olmasin insanlar anlatisla karsilasin bilmiyorum ama kendini dusun

Cnm gitme isine karismak gibi olmasin insanlar anlatisla karsilasin bilmiyorum ama kendini dusun
Kizlar ben nisanda korunmayi birakiyorum dr oyle dedi var mi nisanda birakan cok korkiyorum kizlar cok zor gececek biliyorum ama bir bebegim olsun cok istiyrum pzt isede baslycgm iste de zor gececek bu sefer kimseye de soylemeycgm dusun dusun uykularim kacti

Bence de gitme cnm ben de o yasadiklarimi omrum boyunca unutamam allh kimseye yasatmasin o hastaneden cikarken 414 nolu odadan and ictim ben bu odadan bu hastahaneden sagliki bir bebekle cikacagim diye yassimi tuttum kizlar 40 im cikti kendi kendime dedimki uzulmek hicbir ise yaramiyor ates gercekten kizlar dustugu yeri yakiyor herkes kendi hayatina dondu. Uc bucuk ay oldu kizimi kaybedeli testlerimden bisey cikmadi kendime de iyi bktim dr rahmim cabuk toparlnmis dedi nisanda birakcgm korinmayi hicbir sey imkansiz degil kizlar elinizden gelenin en iyisini yapin gerisi allahin takdiri

Canım ben psikolojik destek alıyorum. Psikoloğum son seansım olduğunu ve arkadaşımın bebeğini seanstan önce görürsem daha iyi olacağını söyledi. O nedenle gitmem gerek. Eğer bebeği görmek bende yara açarsa bir kaç seans daha devam ederiz sanırım. Eğer çok yıpratmazsa bu travmayı atlattım demektir. Çünkü psikoloğa uç noktamın o bebeği görmek, kuçağıma alıp sevmek olduğunu söyledim ve gerçekten de öyle. Yoksa arkadaşım sağ olsun çok anlayışlı. "Beni hiç düşünme, ben seni biliyorum. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen, ne zaman iyi hissedersen o zaman gel" dedi. Yani aslına bakarsan kendim için gidiyorum

İlk bir kaç gün zor geçiyor ama ondan sonra senin için daha iyi oluyor canım. Aklın dağılıyor. Ben evde çıldıracak gibi olmuştum o nedenle daha loğusayken işe başlamıştım. Aklını başka şeylerle oyalamak iyi geliyor insana...
Yeni bir bebek düşüncesi, yeni bir umut... İyi geliyor insana. Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bebeklerle güldürsün yüzlerimizi inşallah... Bize en iyi gelecek şey bu sanırım. Her gece rüyamda bebek görüyorum. Emziriyorum, uyutuyorum, gülücüklerini izliyorum. Ama hiç bir bebek oğlum değil. Hep başka bebekler görüyorum ve gördüğüm bebekler oğlum değil, ikinci evladım. Çünkü onları öpüp koklarken bile oğlum aklıma geliyordu rüyalarımda...
Offf çok özledim ben oğlumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…