Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benimde yakınarkadaşımla aramızda 4 ay vardır. o doğurdu doğumuna gittim .hamile hamile gezindim durdum. bende kucağıma alcam böyle dedim. öptüm sevdim bebeğini. gel görkii ben alamadım kucağıma.

belki bebek geliyordur. hadi bakalımm haberlerini bekliyoruz canımcım

benimde yakınarkadaşımla aramızda 4 ay vardır. o doğurdu doğumuna gittim .hamile hamile gezindim durdum. bende kucağıma alcam böyle dedim. öptüm sevdim bebeğini. gel görkii ben alamadım kucağıma.
Rabbim çok büyük canım. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Biz de öpüp koklayacağız evlatlarımızı, biz de bağrımıza basıp, emzireceğiz kuzularımızı... Sabır, sadece sabır...

canım bende aynı durumdaydım senle. işe hiç gitmek istememiştim. ama kimse hiçbişey sormadı inan. o ilk gün beklediğim gibi kötü geçmedi. evet ağladımmı ağladım o ayrı. ama dayanamayacağım gibi değildi .biz evlatlarımızı toprağa koyduk be canım. işe başlamak ne kii..

cnm normalde mi sütün geliyor. yoksa sıkınca filanmı geldi.

belki bebek geliyordur. hadi bakalımm haberlerini bekliyoruz canımcım
Yok canım sanmıyorum. Midem Pazar gününden beri çok bulanıyordu, Salı günü akşam test yaptırayım dedim, gittim yaptırdım. Ama BAT'ne daha 7 gün vardı. 0,2 çıktı Beta HCG. İnternetten araştırdım, kanda hamileliğin belirlenebilmesi için en erken adetten 2 gün önce falan olması gerekiyormuş ama yine de ümidim yok. Pazartesi günü adet olmam gerekiyor. Olmazsam tekrar test yaptırırım ama ümidim yok dediğim gibi...
Mide bulantım da kan ilacımdan kaynaklanıyormuş. Onu bıraktım Çarşamba günü, dün azcık bulantım vardı, bugün hiç yok. Sanırım kan ilacı dokunuyor mideme...

ahh canımmm. ahhhh. okurken bile kahroldumm. evlat acısıı .ahhh ahhhh.

cnm normalde mi sütün geliyor. yoksa sıkınca filanmı geldi.
Ucunu sıkınca geliyor. Zaten sana söylemiştim hatırlarsan Prolaktin hormonum yüksek çıktı diye. Loğusalıktan sonra düşmüştü, normal değerlere gelmişti ama şimdi yine çıkmış. İlaç kullanmaya başladım... O yüzden hamile de kalamam büyük ihtimalle. Bu ay boş geçecek sanırım...

evet kan ilacı mide bulantısı yapıyor çoğu kimsdede. ben sürekli kullandığımdan bana yapmıyor. onsuz yaşayamıyorum ben çünkü:)

olsun cnmm . sağlıkla kucağıma alabileceğimiz büyütebileceğimiz evlatlara hamile kalalım inşallah. hepimizin gördüğü üzere iş hamile kalmakla bitmiyor. bi de onu sağlıkla doğurabilmek var. doğurupta büyütebilmek var. ALLA Hnasip eder inşallahh hepimize.

Rabbim çok büyük canım. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Biz de öpüp koklayacağız evlatlarımızı, biz de bağrımıza basıp, emzireceğiz kuzularımızı... Sabır, sadece sabır...
annemlerin orda bi komşu var. kız benden 4-5 gün ilerideydi gün olarak. ben 40. haftamda kaybettim. o da sanırım 41. haftasındaydı bekliyordu doğumu. benim haberi alınca gitmiş sezeryan olmuş hemen. ordan geçerken yüreğim sızlıyor. şimdi kış ayındayız. yazın balkonda dışarda olcakk nasıl bakcamm yüzüne. başkada daha görmediğim bi sürü benle aynı zaman çocukları var.. hamilede kalsak inşallah sağlıkla kucağımıza da alsak sadece su serpecek acılarımıza maalesef. artık kimse konuyu açmıyor bile ben konuşmadan. konuşsamda kapatıyorlar hemen. tamam geçti diye. ne geçti acabaa anlamadımm ama..

Demeye çalıştıkları şu canım. Artık geçmişe takılı kalmadan yaşamaya baslamalisin ve yaşadığın bu travmayı geçmişte birakmalisin. Zaman olarak evet geçti gitti ama bizi bizden alıp da gitti. Bizi anlamalarini bekleyemezsin ki onlardan. Örnek olarak en yakının eşin ve annen. Onlar bile anlayamıyorlar ki seni başkasının anlamasını bekleyemezsin. Bizi aynı acıyı tatmis annelerden başkası anlayamaz canım.
Haklılar, geçmişte takılı kalmamaliyiz ama olmuyor işte. Hiç bir günümüz geçmeyecek evlatlarimizi düşünmeden. Hiç bir günümüz geçmeyecek acısını içimizde hissetmeyecegimiz. Sadece alisip, hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek zorundayız.
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Tam anlamda mutlu olamayacağız ve gülüşlerimiz hep eksik olacak ama bu şekilde yaşamayı ogrenmeliyiz ve öğrenmek zorundayız...

Hamileligi dusunmeye baslayinca da ayri bir sorun yas
Benimde daha BAT 12 gun var simdiden basladim test yapmaya suan belli olmayacagini biliyorum ama test yapmadan da edemiyorum.

Hamileligi dusunmeye baslayinca da ayri bir sorun yas

Benimde daha BAT 12 gun var simdiden basladim test yapmaya suan belli olmayacagini biliyorum ama test yapmadan da edemiyorum.
Sen ne zaman bıraktın canım korunmayı? Rabbim çok aratmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim. Bu defa o kadar uzun sürmez inşallah. Öyle diyorum da Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlara hamile kalmamızı nasip etsin.
İlk başta dört gözle bekliyordum korunmayı bırakmayı. Şimdi beklediğim zaman geldi ama bu defa da yeni bir bebek istememeye başladım. Dün eşime sarılıp ağladım ben yeni bir bebek istemiyorum, ben oğlumu istiyorum diye... Sizde de aynı duygu var mı kızlar? zelal41 , N nihangenc , Nehirimmmm , Gulcin-84 , toprakim- ve korunmayı bırakan diğer arkadaşlarım...

korkuyoruz çümkü canımcıımmm. ya yine birşey olursa diye. ilk darbe ile hemen hamile kalmak istedik birçoğumuz. sonra kendimize bakmamız gerektiğini farkettik, testlerimizi yaptırdık, birçoğumuz için süremiz doldu. ama korkular bitmedii.. yeni bebek istiyorsun bence, zaten yerini doldurmayacak. acımıza su serpicek sadece.. ama inşallah rabbim aratmadan verir hepimize.

Yok canım korkuyla ilgisi yok bunun. Korkmuyorum kesinlikle... Dediğim gibi ben oğlumu istiyorum. Başka bebek istemiyorum. Hafta sonu eşime de söyledim ben bebek istemiyorum, bebek yapmayalım diye. Bebeksiz de bir ömür yaşayabiliriz dedim ama o çok istiyor. Önceden hep ben derdim ona çocuk yapalım çocuk yapalım diye ama o hep ertelerdi. oğlumdan sonra ben istemiyorum o çok istiyor...

Sanki başka bir bebek oğlumu unutturacakmış gibi geliyor bana ve ben kesinlikle oğlumu unutmak istemiyorum... Sanırım problemin özü bu...

canım merak etme oğlunu unutamazsın zaten...istesen de unutamazsın.

Kiar bisey soracagim benim gibi hicbir sebep yokken hersey yolunda gdrkn bebeginin kalbi duran varsa yazsn kizlar teste yptrdim ben de bisey cikmdi otopsi istemedim ya sebepsiz hersey iyiyken bebek kalbdururmu drlarda neden gostrmyr nisanda korunmayi birkyrum ama nedenide yok trkrar olursa cok korkuyrum

Kiar bisey soracagim benim gibi hicbir sebep yokken hersey yolunda gdrkn bebeginin kalbi duran varsa yazsn kizlar teste yptrdim ben de bisey cikmdi otopsi istemedim ya sebepsiz hersey iyiyken bebek kalbdururmu drlarda neden gostrmyr nisanda korunmayi birkyrum ama nedenide yok trkrar olursa cok korkuyrum

Canım öyle söyleme sakın.eninim tüm arkadaşlar sen gibi ben gibi kaybettiği evladını geri ister Rabbimden.ama bu istek yalan Dünya'da mümkün değil artık.ebediyette onlarla olucaz sadece bir süre uzak kalıyoruz okadar.elhamdülilah hepimiz inanıyoruz öldükten sonra dirilmeye.onlar ebedi evlatlarımız bizim...yapmamız gereken dua edip uzun Ömürlü evlat sahibi olmak.rabbim bize uzun Ömürlü hayırlı evlatlar versin ki biz onları cennete Layık Kullar olarak yetiştirelim büyütelim onlarlada beraber olalım orada...eger yeni evlat istemiyorum bebeğimi geri istiyorum dersek yanlıs yaparız.rabbim bunu dua olarak alırsa nasip etmez bir daha.unutmak istemiyorsan al unutma der tabiri caizse.tabiki unutmycaZ unutamıycaz ama yeniden istiycez Allah'tan.hayırlı uzun Ömürlü merhametli rabbini bilen katından temiz nesiller ver Allah'ım diye dua edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…