• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu ay başladık canım. Ama olmadı sanırım. Bugün BAT daha gelmedi ama gelecek gibi :KK43:
pes etme olur canim. ben ilk oğluma hamile kalana kadar 2 ayım almişti. ekimde evlendim kasım sonu başlamiştik 2 ay tutmadi 23 şubatta hamile olduğumu öğrenmişim. bu ikinci bebegime kaç ay sora kalicam bilemiyorum orasini rabbim bilir. ben herşeyi rabbime biraktim korunuyoruz şu an... martta başlamayı düşünüyoruz. nisanda başliycaktik tutmazsa ne olur diye düşündüm erkene alindim.

pes etme olur canim. ben ilk oğluma hamile kalana kadar 2 ayım almişti. ekimde evlendim kasım sonu başlamiştik 2 ay tutmadi 23 şubatta hamile olduğumu öğrenmişim. bu ikinci bebegime kaç ay sora kalicam bilemiyorum orasini rabbim bilir. ben herşeyi rabbime biraktim korunuyoruz şu an... martta başlamayı düşünüyoruz. nisanda başliycaktik tutmazsa ne olur diye düşündüm erkene alindim.
Zaten sen benden daha önce kaybetmiştin meleğini. Benim doktorum geçen ay izin vermişti o yüzden sen de Mart'ta başlasan bişi olmaz sanırım. Geçen ay yumurtlama dönemimi geçtikten sonra başlamıştık o yüzden geçen ay olmadı, bu ay da olmadı sanırım. Oğluma da 8 ayda kavuşabilmiştim. Benim prolaktin hormonum fazla çıkmıştı bayaa bu ay ondan olmadı sanırım. İlaç kullanmaya başladım o yüzden ama korunmama gerek yokmuş. Adetin gecikirse bırakırsın ilacı dedi doktorum. Bakalım bu mucizeme ne zaman kavuşacağım...

Zaten sen benden daha önce kaybetmiştin meleğini. Benim doktorum geçen ay izin vermişti o yüzden sen de Mart'ta başlasan bişi olmaz sanırım. Geçen ay yumurtlama dönemimi geçtikten sonra başlamıştık o yüzden geçen ay olmadı, bu ay da olmadı sanırım. Oğluma da 8 ayda kavuşabilmiştim. Benim prolaktin hormonum fazla çıkmıştı bayaa bu ay ondan olmadı sanırım. İlaç kullanmaya başladım o yüzden ama korunmama gerek yokmuş. Adetin gecikirse bırakırsın ilacı dedi doktorum. Bakalım bu mucizeme ne zaman kavuşacağım...
rabbim ol dese olur. herşeyi rabbime birak stres yapma..hamile kalir kalmaz herşeyi kontrol altina alinacagim. yediklerimi içtiklerimi dikkat edicem. inş.

inşallah RABBİM tüm acılı annelere bekletmeden hamile kalmayı, sonrasıonda da sağlıkla uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder.

inşallah RABBİM tüm acılı annelere bekletmeden hamile kalmayı, sonrasıonda da sağlıkla uzun ömürlü evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder.
bu arada annem eğer hamile olursan işten çık diyor.. senin çok dikkat etmen gerekir diyor. halbuki benim son anda oldu zaten. bi de izindeydim zatenn bebeğimi kaybettiğimde.. bilmiyorum. aslında hamile olursam kimseye söylemek te istemiyorum, ama işyerinde söylemem gerekiyor mecburenn.

bu arada annem eğer hamile olursan işten çık diyor.. senin çok dikkat etmen gerekir diyor. halbuki benim son anda oldu zaten. bi de izindeydim zatenn bebeğimi kaybettiğimde.. bilmiyorum. aslında hamile olursam kimseye söylemek te istemiyorum, ama işyerinde söylemem gerekiyor mecburenn.
özel şirkette mi çalışıyosun?

Yani canım sen karar ver bence. İçin nasıl daha rahat edecekse öyle yap. Çalışırken mi daha rahat olursun, yoksa evde mi daha olursun senin bileceğin iş. Ben çalışmaktan yanayım ama. Evde tek başıma sürekli kurup kurup dururum. Ama son haftalarda erken çıkacağım izine. Oğlumda 37.haftamı beklemiştim ama 2.bebeğimde kısmetse daha erken çıkmak istiyorum hareketlerini daha iyi takip edebilmek için...

Yani canım sen karar ver bence. İçin nasıl daha rahat edecekse öyle yap. Çalışırken mi daha rahat olursun, yoksa evde mi daha olursun senin bileceğin iş. Ben çalışmaktan yanayım ama. Evde tek başıma sürekli kurup kurup dururum. Ama son haftalarda erken çıkacağım izine. Oğlumda 37.haftamı beklemiştim ama 2.bebeğimde kısmetse daha erken çıkmak istiyorum hareketlerini daha iyi takip edebilmek için...
evde oturmakta stres aslında. çünkü sizi bilmiyorum ama ben hiç bi hazırlık yapmayı düşünmem sanırım.... bende esra erol gibi mi yapsam diyorum. işten çıkıp akşam sezeryana girmek :) .. ben 34. haftamda çıkmıştım izne. 40. haftamda da kaybettim işte. benim hamileliğim sıkıntılı geçmişti ondan korkuyorum. şimdi extra bi stresimiz olucak zaten. ama işten de çıkarsam sonra nolucakk.. maddi anlamda yani. bi daha iş bulmak çok zor ..

Bence de canım. Senin normal doğumdu bir de... Bize sezaryene rağmen izin vermeye başladılar... Korunmayı bırakan bir sürü kişi olduk, çok şükür :) Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda mucizelerimizi bize verir inşallah...
inşallah hepimiz için hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder rabbim.

Canim ben de bekliyorum daha yedi gun var pek bir belirti de yok ama yinede heyecanlaniyorum gunlerde gecmiyor sanki.senin son durum nedir
Daha olmadım. Eğer bugün de olmazsa yarin sabah evde gebelik testi yapacağım. Bakalım kısmet... testte çıksa da sanırım kalp atışlarını duyana kadar siz ve eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Ama hiç bir hamilelik belirtisi yok. Oğlumda hemen gögüslerim şişmişti. Sanırım sadece adet gecikmesi oldu. Çünkü kasiklarimda 2 gündür adet ağrısı var. Gelir sanıyorum. Pek ümitli değilim yani canım...

Daha olmadım. Eğer bugün de olmazsa yarin sabah evde gebelik testi yapacağım. Bakalım kısmet... testte çıksa da sanırım kalp atışlarını duyana kadar siz ve eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Ama hiç bir hamilelik belirtisi yok. Oğlumda hemen gögüslerim şişmişti. Sanırım sadece adet gecikmesi oldu. Çünkü kasiklarimda 2 gündür adet ağrısı var. Gelir sanıyorum. Pek ümitli değilim yani canım...
hayırlısı ne ise o olsun tatlımm..benimde geçen ay gecikti mesela.normalde hiç gecikmezdi. korunuyorduk yine de acaba mı dedim ilk başta. bence hiç düşünmeyin kızlar, hepimiz o kadar koruduk kolladık ama olmadı nasipse olur durduramazsın, nasip değilse istediğin kadar uğraş olduramazsın diye bi söz var, onu düşünüyorum hepp.. benim bi arkadaşım var hamile fosur fosur sigara içiyo, inanın kızamıyorum bile ,içme dedim bikaç kere. sonra düşündüm ben neler yaptım o kadar korudum kolladım, dikkat ettim ama olmadı işte:( umursamayanlara hiç bişey olmuyo sankii. öyle geliyor bana.

hayırlısı ne ise o olsun tatlımm..benimde geçen ay gecikti mesela.normalde hiç gecikmezdi. korunuyorduk yine de acaba mı dedim ilk başta. bence hiç düşünmeyin kızlar, hepimiz o kadar koruduk kolladık ama olmadı nasipse olur durduramazsın, nasip değilse istediğin kadar uğraş olduramazsın diye bi söz var, onu düşünüyorum hepp.. benim bi arkadaşım var hamile fosur fosur sigara içiyo, inanın kızamıyorum bile ,içme dedim bikaç kere. sonra düşündüm ben neler yaptım o kadar korudum kolladım, dikkat ettim ama olmadı işte:KK43: umursamayanlara hiç bişey olmuyo sankii. öyle geliyor bana.
üzülme. o bebege zararli aslinda.. benim kuzeniin eşi hamileyken çok sigara içiyordu.. çocuk dudaksiz dogmuş.. ameliyat etmişler daha bebekken.. annesini ememedi. göstermiyordu çocuğu biz gittiğimde daha uyuyor dediler.. ameliyat olduktan sora gösterdilerdi.

hayırlısı ne ise o olsun tatlımm..benimde geçen ay gecikti mesela.normalde hiç gecikmezdi. korunuyorduk yine de acaba mı dedim ilk başta. bence hiç düşünmeyin kızlar, hepimiz o kadar koruduk kolladık ama olmadı nasipse olur durduramazsın, nasip değilse istediğin kadar uğraş olduramazsın diye bi söz var, onu düşünüyorum hepp.. benim bi arkadaşım var hamile fosur fosur sigara içiyo, inanın kızamıyorum bile ,içme dedim bikaç kere. sonra düşündüm ben neler yaptım o kadar korudum kolladım, dikkat ettim ama olmadı işte:KK43: umursamayanlara hiç bişey olmuyo sankii. öyle geliyor bana.

Öyle canım. Rabbim ne yazdıysa o olacak. Senin kaç gün gecikmişti? Benim de hiç gecikmez. Ya erken gelir 1-2 gün ya da tam 28.gün gelir. Bir kere sadece kimyasal gebelik geçirdiğimde 3 gün gecikmişti, sonra adet olmuştum o kadar. Belki yine aynısı olacaktır...

M Mucize123 canım buradaki tüm arkadaşlarla aynı kaderi paylaşıyoruz. Hepimiz maalesef bebeğini kaybeden acılı anneleriz. Burada hem birbirimize destek oluyoruz hem de yol gösteriyoruz birbirimize...

Insallah yarin hayirli haberlerini aliriz canim ;)

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm

Back
X