Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

günaydın canım. izleme bence öyle videolar. psikolojin daha da bozulabilir. zaten iyi değiliz.. seni üzebilecek şeylerden sakın.
napayım içimden geliyor
öncelikle başinsaolsun... rabbim sabirlar versin.. bende 6,5 ay önce yüksek tansiyon yüzünden oğlumu kaybettim 6,5 ay çok zor dayaniyorum yeniden bebek istiyorum.. doktorlar bi sene bekle diyo kimisi başla diyo.. çok degiştim.. eskisi gibi de degilim.. yinede umudumu kaybetmedim şimdi regl oldum bitince başliycam hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla kucagimiza almaya nasip etsin inş.. rabbim bi daha aciyi sinamasin amin...

başın sağolsun......anlıyorum...ama zaman herşeyin ilacıdr...strese çok girme....cocukların olunca hafifleyecek acın...bizim komşu vardı o da aynı bizim gibi kaybetmişdi ilk çocuğunu ama ondan sonra 1 oğlu 2 kızı oldu....şuan çok mutlu yani....unutmamış ama hafiflemiş acısı...Allah sevdiği kulunu imtahan edermiş...Peygamberimiz de s.a.v ilk çoçuğu ölmüşdü....o da Allahın kulu ve elçisi.......Rabbim sana da bana da en kısa anne olmayı nasip etsin inşallah...amin...

inşallah kısa zamanda anne olmayı düşünüyorum....arkadaşlar....Allahın izniyle

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım. Yaşadığımız sınav gerçekten çok büyük ama Mevlam mükafatını verecek inşallah hepimize. Doğru diyorsun Rabbim sevdiği kulunu en büyük acılarla sınarmış. Çok şükür... Hayırlısıyla inşallah Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bebeklere hamile kalmamızı nasip eder...

Günaydın canım. Eziyet etme kendine ne olur. Yapma öyle şeyler. Kendine acı çektirmekten başka bir işe yaramaz. Artık pozitif düşünmeye ve stresten uzak durmaya çalışmalısın. Bak yeni bir bebek sahibi olmayı istiyorsun. Bu şekilde ona nasıl iyi bakabilirsin? Lütfen yapma canım...

3 gün önce ben de oğlumu gördüm :) 3 yaşlarındaydı ve o da benim babama benziyordu. Zaten melek oğlum çok benziyordu dedesine. Sadece gözleri farklıydı, onlar da badem gibi kocamandı. Sapsarı saçları vardı oğlumun. Uzundu bir de saçları, o badem gözlerine bana gülümsüyordu. Çok güzel bir rüyaydı. Dediğin gibi o kadar güzeldi ki oğlum anlatamam.. Bu rüyayı görmek bana çok iyi geldi ama. Oğlum demek ki mutlu ve iyi :)

Kızlar ben bu arada Cumartesi günü adet oldum Tam 5 gün gecikti... Sanırım kimyasal gebelik geçirdim... Neyse kısmet... Bakalım Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize... Keşke hepimiz birden bu ay hamile kalsak, ne güzel olur değil mi? :)

ayni rüyayı bende gördüm.. aynisiydi... gözleri farklı maviydi gözleri oğlumun... demekki ayni hisleri paylaşiyoruz biz.

bende cumartesi günü adet oldum.. cuma günü gördüm oğlumu.. 3 gün önce demişsin ayniyiz biz seninle.
üzülme rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.. ben daha başlamadim.. başliycam inş..

bende cumartesi günü adet oldum.. cuma günü gördüm oğlumu.. 3 gün önce demişsin ayniyiz biz seninle.
üzülme rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.. ben daha başlamadim.. başliycam inş..
Ben de cuma akşamı gördüm canım. O kadar mutlu oldum ki... uzuluyordum meleğim rüyalarıma gelmiyor diye çok şükür sonunda meleğimi güzel gördüm. Mutlu mutlu oradan oraya koşuyordu. Çok şükür Rabbime :)

tabi ki mutlu annesi. mutsuz olması düşünülemez bilee.. ALLAH onlara çok güzel bakıyor, hiç merak etmeyin.

tabi ki mutlu annesi. mutsuz olması düşünülemez bilee.. ALLAH onlara çok güzel bakıyor, hiç merak etmeyin.
benim huzurum rahat çok şükür.. en azindan uzun süre rüyama gelemedi çok ağladığım için.. 1-2 aydir ağlamadim.. çünkü rüyamda oğlumu görmek istiyordum... rabbimede dualar ediyorum rüyama gelsin diye... çok şükür görebildim..
oğlumu ilk gördüğümde taniyamadim bana uzun uzun bakti... çok uzundu.. gel oğlum sarılayim diyemedim.. etkisi içinde kalmişimm.. bu benim oğlum mu dedim.. diycektim nerdeydin diye diyemedim... çok güzeldii dedesine benziyordu fakat sarıydı babasi gibi... kafasi felan ayni babasi ama dedesine benziyordu yuvarlak yüzü vardi yanaklari kırmızıydı mavi gözleri vardi çok güzeldi... aklıma geliyo oğlumu bi daha görmek istedim göremedim. ertesi gün sora rüyamda doğum yapmışım kuzenlerimle hep beraber.. ilk ben doğurmuşum onlari göremedim çok güzeldi kucagima aldim tombiş bi bebekti. hayırlısı olsun inş.

inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...

Aynı günlerde aynı tür rüyalar görmemiz ne kadar ilginç. Cuma günüydü yanılmıyorsam bende bi kız bi oglan çocuk gördüm ( benim ikizlerim kızdı ama ) kocaman olmuşlardı erkek büyük kız daha küçüktü bi başkası büyütmüş ben yeni görüyordum . o kadar güzel bi duyguyduki gerçekten anlatılmaz yaşanır. Rabbim en kısa zamanda kucagimizi doldurur inşallah.

Başın sağolsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın böylece bi acı. En hayırlı zamanda da kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun insallah

inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...
bu bir habercisiydi senin ilk oğlun sorasinda bi kızın olucak rüya tabirlere anlattığına göre.. rabbim o rüyalarimizi gerçekleşirsin amin inşallah.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş. biz oğlumuzu gördük yaseminle. ayni anda görmüşüz ben cuma sabah gördüm. 5 gibi civarindaydi.

İnşallah canım. Rabbim en tez ve hayırlı zamanda doldurur inşallah kucaklarımızı. Eminim yeni bebeklerimiz hepimizin yaralarına ilaç olacaklar. Rabbim bizlerin de kucaklarını boş bırakmaz da bu dünyada da sevip, büyütebileceğimiz evlatlarımızı nasip eder...

Aynen canım ben de sabaha karşı gördüm meleğimi. O kadar mutlu uyandım ki... :) Meleğim tekrar girer rüyalarıma inşallah. Benim melek oğlum, kokusuna hasret kaldığım kuzum... Çok özledim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…