napayım içimden geliyorgünaydın canım. izleme bence öyle videolar. psikolojin daha da bozulabilir. zaten iyi değiliz.. seni üzebilecek şeylerden sakın.
öncelikle başinsaolsun... rabbim sabirlar versin.. bende 6,5 ay önce yüksek tansiyon yüzünden oğlumu kaybettim 6,5 ay çok zor dayaniyorum yeniden bebek istiyorum.. doktorlar bi sene bekle diyo kimisi başla diyo.. çok degiştim.. eskisi gibi de degilim.. yinede umudumu kaybetmedim şimdi regl oldum bitince başliycam hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla kucagimiza almaya nasip etsin inş.. rabbim bi daha aciyi sinamasin amin...günaydın kardeşim......Allah sabır versin öncelikle....acını anlıyorum bende aynı doğuma az vardı oğlumu kaybettim....1,5 sene önce..inşallah bizde düşünüyoruz....nasip Allahdan......Allah herşeyin daha iyisini bilendir....inşallah birgünde sen de bende bu siteye yazarız bebişimiz oldu diye....Herşeye ol deyen bir tek ilahi varlık Allahdır....aldığı gibi daha iyi hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....umudunu kaybetme.....
inşallah kısa zamanda anne olmayı düşünüyorum....arkadaşlar....Allahın izniyleAllah razı olsun...doğru diyorsun..Allah bizden aldığı gibi vermesini de bilir...inşallah o biri dünyada şefaatçımz olur..
öncelikle başın sağolsun canım. inşallah ALLAH hepimize yeniden anne olmayı nasip eder. sağlıkla, uzun ömürlü.inşallah kısa zamanda anne olmayı düşünüyorum....arkadaşlar....Allahın izniyle
başın sağolsun......anlıyorum...ama zaman herşeyin ilacıdr...strese çok girme....cocukların olunca hafifleyecek acın...bizim komşu vardı o da aynı bizim gibi kaybetmişdi ilk çocuğunu ama ondan sonra 1 oğlu 2 kızı oldu....şuan çok mutlu yani....unutmamış ama hafiflemiş acısı...Allah sevdiği kulunu imtahan edermiş...Peygamberimiz de s.a.v ilk çoçuğu ölmüşdü....o da Allahın kulu ve elçisi.......Rabbim sana da bana da en kısa anne olmayı nasip etsin inşallah...amin...napayım içimden geliyor
öncelikle başinsaolsun... rabbim sabirlar versin.. bende 6,5 ay önce yüksek tansiyon yüzünden oğlumu kaybettim 6,5 ay çok zor dayaniyorum yeniden bebek istiyorum.. doktorlar bi sene bekle diyo kimisi başla diyo.. çok degiştim.. eskisi gibi de degilim.. yinede umudumu kaybetmedim şimdi regl oldum bitince başliycam hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla kucagimiza almaya nasip etsin inş.. rabbim bi daha aciyi sinamasin amin...
Başın saolsun canim Rabbim bir daha hicbirimize yasatmasin bu aciyi cok zor cok...insallah hayirlisiyla kisa zamanda bebeklerin olur kucagina alirsin canim[/Q
inşallah.....büyük umutla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü....
inşallah kısa zamanda anne olmayı düşünüyorum....arkadaşlar....Allahın izniyle
günaydin melek anneleri..
bebek çalışmalara başlamadyı düşündüğümden beri bebekli rüyalar görmeye başladim..
geçen çok şükür oğlumu gördüm..1- 2 yaşinda bir bebek.. çok güzeldii babamin çocukluk fotosu vardi ayni ona benziyodu.
sonrasinda doğum yaptığımı ve bebegimi kucagima aldığımı gördüm. müjdeli habermi bilemiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun ki başliycam eşim korkuyorum diyor..
youtubede doğum yapan bebekleri izliyorum çok güzeller... ağlıyorum izledikçe... oğlumdan sora doğan bebeklerdir onlar. içim acidi hemde çok
ayni rüyayı bende gördüm.. aynisiydi... gözleri farklı maviydi gözleri oğlumun... demekki ayni hisleri paylaşiyoruz biz.Günaydın canım. Eziyet etme kendine ne olur. Yapma öyle şeyler. Kendine acı çektirmekten başka bir işe yaramaz. Artık pozitif düşünmeye ve stresten uzak durmaya çalışmalısın. Bak yeni bir bebek sahibi olmayı istiyorsun. Bu şekilde ona nasıl iyi bakabilirsin? Lütfen yapma canım...
3 gün önce ben de oğlumu gördüm :) 3 yaşlarındaydı ve o da benim babama benziyordu. Zaten melek oğlum çok benziyordu dedesine. Sadece gözleri farklıydı, onlar da badem gibi kocamandı. Sapsarı saçları vardı oğlumun. Uzundu bir de saçları, o badem gözlerine bana gülümsüyordu. Çok güzel bir rüyaydı. Dediğin gibi o kadar güzeldi ki oğlum anlatamam.. Bu rüyayı görmek bana çok iyi geldi ama. Oğlum demek ki mutlu ve iyi :)
bende cumartesi günü adet oldum.. cuma günü gördüm oğlumu.. 3 gün önce demişsin ayniyiz biz seninle.Kızlar ben bu arada Cumartesi günü adet oldumTam 5 gün gecikti... Sanırım kimyasal gebelik geçirdim... Neyse kısmet... Bakalım Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize... Keşke hepimiz birden bu ay hamile kalsak, ne güzel olur değil mi? :)
Ben de cuma akşamı gördüm canım. O kadar mutlu oldum ki... uzuluyordum meleğim rüyalarıma gelmiyor diye çok şükür sonunda meleğimi güzel gördüm. Mutlu mutlu oradan oraya koşuyordu. Çok şükür Rabbime :)bende cumartesi günü adet oldum.. cuma günü gördüm oğlumu.. 3 gün önce demişsin ayniyiz biz seninle.
üzülme rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.. ben daha başlamadim.. başliycam inş..
tabi ki mutlu annesi. mutsuz olması düşünülemez bilee.. ALLAH onlara çok güzel bakıyor, hiç merak etmeyin.Günaydın canım. Eziyet etme kendine ne olur. Yapma öyle şeyler. Kendine acı çektirmekten başka bir işe yaramaz. Artık pozitif düşünmeye ve stresten uzak durmaya çalışmalısın. Bak yeni bir bebek sahibi olmayı istiyorsun. Bu şekilde ona nasıl iyi bakabilirsin? Lütfen yapma canım...
3 gün önce ben de oğlumu gördüm :) 3 yaşlarındaydı ve o da benim babama benziyordu. Zaten melek oğlum çok benziyordu dedesine. Sadece gözleri farklıydı, onlar da badem gibi kocamandı. Sapsarı saçları vardı oğlumun. Uzundu bir de saçları, o badem gözlerine bana gülümsüyordu. Çok güzel bir rüyaydı. Dediğin gibi o kadar güzeldi ki oğlum anlatamam.. Bu rüyayı görmek bana çok iyi geldi ama. Oğlum demek ki mutlu ve iyi :)
benim huzurum rahat çok şükür.. en azindan uzun süre rüyama gelemedi çok ağladığım için.. 1-2 aydir ağlamadim.. çünkü rüyamda oğlumu görmek istiyordum... rabbimede dualar ediyorum rüyama gelsin diye... çok şükür görebildim..tabi ki mutlu annesi. mutsuz olması düşünülemez bilee.. ALLAH onlara çok güzel bakıyor, hiç merak etmeyin.
inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...Kızlar ben bu arada Cumartesi günü adet oldumTam 5 gün gecikti... Sanırım kimyasal gebelik geçirdim... Neyse kısmet... Bakalım Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize... Keşke hepimiz birden bu ay hamile kalsak, ne güzel olur değil mi? :)
Aynı günlerde aynı tür rüyalar görmemiz ne kadar ilginç. Cuma günüydü yanılmıyorsam bende bi kız bi oglan çocuk gördüm ( benim ikizlerim kızdı ama ) kocaman olmuşlardı erkek büyük kız daha küçüktü bi başkası büyütmüş ben yeni görüyordum . o kadar güzel bi duyguyduki gerçekten anlatılmaz yaşanır. Rabbim en kısa zamanda kucagimizi doldurur inşallah.Günaydın canım. Eziyet etme kendine ne olur. Yapma öyle şeyler. Kendine acı çektirmekten başka bir işe yaramaz. Artık pozitif düşünmeye ve stresten uzak durmaya çalışmalısın. Bak yeni bir bebek sahibi olmayı istiyorsun. Bu şekilde ona nasıl iyi bakabilirsin? Lütfen yapma canım...
Başın sağolsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın böylece bi acı. En hayırlı zamanda da kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun insallahbende 1,5 sene önce 39 haftalık olacakdı doğuma az kalmışdı kordon dolanması nedeniyle kaybettim bebeğimi...karnımda plasentadan ayrılmışdı bu arada.çok acı bir gündü.....doktorlar 2 sene bekle dedi....1,5 sene geçdi...tekrar düşünüyorum....Rabbim nasip ederse ..inşallah...Allah vermediyse bebeğimizi demekki daha hayırlı evlatlar nasip edecekdir inşallah....
inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...
bu bir habercisiydi senin ilk oğlun sorasinda bi kızın olucak rüya tabirlere anlattığına göre.. rabbim o rüyalarimizi gerçekleşirsin amin inşallah.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş. biz oğlumuzu gördük yaseminle. ayni anda görmüşüz ben cuma sabah gördüm. 5 gibi civarindaydi.Aynı günlerde aynı tür rüyalar görmemiz ne kadar ilginç. Cuma günüydü yanılmıyorsam bende bi kız bi oglan çocuk gördüm ( benim ikizlerim kızdı ama ) kocaman olmuşlardı erkek büyük kız daha küçüktü bi başkası büyütmüş ben yeni görüyordum . o kadar güzel bi duyguyduki gerçekten anlatılmaz yaşanır. Rabbim en kısa zamanda kucagimizi doldurur inşallah.
tabi ki mutlu annesi. mutsuz olması düşünülemez bilee.. ALLAH onlara çok güzel bakıyor, hiç merak etmeyin.
Aynı günlerde aynı tür rüyalar görmemiz ne kadar ilginç. Cuma günüydü yanılmıyorsam bende bi kız bi oglan çocuk gördüm ( benim ikizlerim kızdı ama ) kocaman olmuşlardı erkek büyük kız daha küçüktü bi başkası büyütmüş ben yeni görüyordum . o kadar güzel bi duyguyduki gerçekten anlatılmaz yaşanır. Rabbim en kısa zamanda kucagimizi doldurur inşallah.
bu bir habercisiydi senin ilk oğlun sorasinda bi kızın olucak rüya tabirlere anlattığına göre.. rabbim o rüyalarimizi gerçekleşirsin amin inşallah.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş. biz oğlumuzu gördük yaseminle. ayni anda görmüşüz ben cuma sabah gördüm. 5 gibi civarindaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?