- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
İşte bak canım aynı duygular içindeyiz. Dediğin gibi ben bu kadar çok isterken bedenim nasıl olur da oğluma düşman olur. Genelde böyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de böyle taşıyorum işte. Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama hep dediğim gibi yine diyorum vardır bunda da Rabbimin bir bildiği. Ben ondan hep herşeyin en hayırlısını istedim. Demek ki buymuş en hayırlısı diyorum...Canim hangimiz isteriz, hangimiz byle olsun istedik ki benm de senin gibi cok kotu anlarim oldu ama kendimi toplamaya calisiyorum dagilip gitmekten cok korkuyorum bazen aklimi kaybetmekten bile korktugum oldu...kendimi cok sucladim..nasil vucudum bebegimi istemiyor diye dusundum ben deli gibi isterken nasil byle oluyor dye cok sordum cok dusundum hep kendimi sucladim kabul edemedm bu durumu..doktorlr senn vcdndn koruyark ilerliycez hamilelignde dediklerinde ble agladim..deliricek gbi oldum ama elimden hicbirsey gelmedi Rabbim byle istemiş engelleyemedk ki kader iste kavusamadn ayrilik varmis kaderimiz de..ah ah bebeğimin o guzel yuzunu hic unutamam detayli ultrasonda oyle guzeldi ki oyle tatli esniyordu ki dayanamiyrdum biran once dogsun seveyim artk kucagima almak istyrm dyrdum..ama hic kavusamadm ona hic goremedm bile dokunamadm o guzel yumusack tenine hep merk edicem oglumu hep..hangimiz istedik bu sonu hangimiz byle biseyi bilerek yapariz cnm o yuzdn hic kendini suclama elinden gelicek herseyi yapmissin zaten cnm
Sabah kalktigimda aksam yatmadan bwnde mutkaka giriyorum yazamasamda okuyorum ilk gunlerimizi bu forum sayesinde atlattik. Bizi anlayan bizim gibi dusunenlerle paylastik sonra onlarin guzel haberlerini almaya basladik bir birmoralim bozuk olduğunda, konuşacak kimse bulamadığımda, kızıma hasret duyduğumda kendimi buraya atıyorum. ne yazıldığı önemli değil, burda olmanız iyi geliyor.. hepinize duacıyım.
Inan ultrasondaku hallerinden cok daha guzel oluyolar benimki hep yuzunu saklardi bi resiminde var sadece yuzu gorunen ama dogdugu hali profil resmim zaten oyle guzeldiki yeni doganlarda biraz cirkinlik sislik olur ilk dogdugunda bile sasirdik o kadar sacliydi kiCanim hangimiz isteriz, hangimiz byle olsun istedik ki benm de senin gibi cok kotu anlarim oldu ama kendimi toplamaya calisiyorum dagilip gitmekten cok korkuyorum bazen aklimi kaybetmekten bile korktugum oldu...kendimi cok sucladim..nasil vucudum bebegimi istemiyor diye dusundum ben deli gibi isterken nasil byle oluyor dye cok sordum cok dusundum hep kendimi sucladim kabul edemedm bu durumu..doktorlr senn vcdndn koruyark ilerliycez hamilelignde dediklerinde ble agladim..deliricek gbi oldum ama elimden hicbirsey gelmedi Rabbim byle istemiş engelleyemedk ki kader iste kavusamadn ayrilik varmis kaderimiz de..ah ah bebeğimin o guzel yuzunu hic unutamam detayli ultrasonda oyle guzeldi ki oyle tatli esniyordu ki dayanamiyrdum biran once dogsun seveyim artk kucagima almak istyrm dyrdum..ama hic kavusamadm ona hic goremedm bile dokunamadm o guzel yumusack tenine hep merk edicem oglumu hep..hangimiz istedik bu sonu hangimiz byle biseyi bilerek yapariz cnm o yuzdn hic kendini suclama elinden gelicek herseyi yapmissin zaten cnm
Evet canim hep boyle dusunmeliyiz elimizden baska bisey gelmiyor malesef kaderimiz de buymus Rabbim boyle istemis.Rabbim ins birdaha bu aciyi hicbirimize yasatmasin...İşte bak canım aynı duygular içindeyiz. Dediğin gibi ben bu kadar çok isterken bedenim nasıl olur da oğluma düşman olur. Genelde böyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama bazen de böyle taşıyorum işte. Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama hep dediğim gibi yine diyorum vardır bunda da Rabbimin bir bildiği. Ben ondan hep herşeyin en hayırlısını istedim. Demek ki buymuş en hayırlısı diyorum...
Ben oglumu hic goremedim kimbilir nasil guzeldi cennet kokulum kiyamadigim.. oda simsiyah sacliymis senn oglun gibiymis bide bana benziyormus.. zaten ultrasonda da hep kendime benzetmistim hele burnu cok benzyrdu onun ki daha da minikti guzeldi..ne hayallerim vardi onunla anne ogul hep takim giyinicektik, herseyi ogreticektim ,kucagima alistircaktim hep beni istesin istiyordum bencillik ama onu cok istiyordum beni sevmesini cok istiyordum herseyim olucakti herseyi birlikte yapicaktik ben izmirliyim hep diyordum artik yol arkadasmda olucak oglum onunla yolculuk daha keyifli daha kisa gecicek diyordum... diyordum da...hicbiri olmadi yuzune bile hasretim onun.. bazen nefes alamiyorum onu istyrm hemde cok. bu aci cok agr geliyor tasiyamiyorumm zorlaniyrmmm evlat acisi cok zormus cokkk rabbim kimseye yasatmasin cnm..senin melegin de cok cok guzel rabbim ozenerek yaratmis meleklerimiz huzurla uyusun...Inan ultrasondaku hallerinden cok daha guzel oluyolar benimki hep yuzunu saklardi bi resiminde var sadece yuzu gorunen ama dogdugu hali profil resmim zaten oyle guzeldiki yeni doganlarda biraz cirkinlik sislik olur ilk dogdugunda bile sasirdik o kadar sacliydi kiAllah kendine yaratmusti kuvezde cok saha guzelkesmisti
doğum yapar yapmaz sütüm geldi . oysa benim sütüm oğluma hamileyken başladi. geliyordu hafiften.. doğumdan soradan damlayarak gelmeye başladi.. süt kesilsin diye hap verdi içmeseydimmCanim git tabiki de doktora ama korkma hemen Allah korusun benim de sag gogsumde damar gbi bide minik minik bezelye gbi seyler geliyrdu genel cerraha gttm icim rahat etsin dedim kanallarda hla sut vr kesilmems sutum prolaktin hormonumdn kaynakli oldugunu syledi ve arada sizliyor peki hamile kalmami engellermi genel cerrah bsy olmuycgni syledi ilacta vermedi kendiliginden gecick dedi
evet hipertansiyondan kaybettim oğlumu.. 7,5 ay olducanım sende mi kaybettin bebeğini ne zaman oldu seninki
düşünmemeye çalışacağız kızlar. düşündükçe dibe batıyoruz çünkü gerçekten. düşndükçe bu acının aslında hiçbir zaman sönmediğini anlıyoruz. düşündükçe boğuluyoruz, düşündükçe aklımızı kaybedecek gibi oluyoruz... aklımızı başka işlere verelim. keşke geri gelseler keşke keşke keşke ama yok maalesef...Ben oglumu hic goremedim kimbilir nasil guzeldi cennet kokulum kiyamadigim.. oda simsiyah sacliymis senn oglun gibiymis bide bana benziyormus.. zaten ultrasonda da hep kendime benzetmistim hele burnu cok benzyrdu onun ki daha da minikti guzeldi..ne hayallerim vardi onunla anne ogul hep takim giyinicektik, herseyi ogreticektim ,kucagima alistircaktim hep beni istesin istiyordum bencillik ama onu cok istiyordum beni sevmesini cok istiyordum herseyim olucakti herseyi birlikte yapicaktik ben izmirliyim hep diyordum artik yol arkadasmda olucak oglum onunla yolculuk daha keyifli daha kisa gecicek diyordum... diyordum da...hicbiri olmadi yuzune bile hasretim onun.. bazen nefes alamiyorum onu istyrm hemde cok. bu aci cok agr geliyor tasiyamiyorumm zorlaniyrmmm evlat acisi cok zormus cokkk rabbim kimseye yasatmasin cnm..senin melegin de cok cok guzel rabbim ozenerek yaratmis meleklerimiz huzurla uyusun...
Ben oglumu hic goremedim kimbilir nasil guzeldi cennet kokulum kiyamadigim.. oda simsiyah sacliymis senn oglun gibiymis bide bana benziyormus.. zaten ultrasonda da hep kendime benzetmistim hele burnu cok benzyrdu onun ki daha da minikti guzeldi..ne hayallerim vardi onunla anne ogul hep takim giyinicektik, herseyi ogreticektim ,kucagima alistircaktim hep beni istesin istiyordum bencillik ama onu cok istiyordum beni sevmesini cok istiyordum herseyim olucakti herseyi birlikte yapicaktik ben izmirliyim hep diyordum artik yol arkadasmda olucak oglum onunla yolculuk daha keyifli daha kisa gecicek diyordum... diyordum da...hicbiri olmadi yuzune bile hasretim onun.. bazen nefes alamiyorum onu istyrm hemde cok. bu aci cok agr geliyor tasiyamiyorumm zorlaniyrmmm evlat acisi cok zormus cokkk rabbim kimseye yasatmasin cnm..senin melegin de cok cok guzel rabbim ozenerek yaratmis meleklerimiz huzurla uyusun...
Amin canim uykum kaciyor benimde aklimda hep oglum Allah sabir versin bize yeniden anne olsakta onlar yuregimizim gizli yarasi olucak
Insallah sende bende burdaki tum melek anneleride bir gun tadicaz yeniden anne olmayi Allah onlarim bahtlarini guzel yazsim saglikli hayirli ve omurlu olsunlar insallaj
aynen öyle canım. bu acıyla yaşamaya çalışmak bizim yapacağımız... herkes zaten unuttu. hatta sende artık unut diyor herkes. unutulacak birşey miş gibi... ateş düştüğü yeri yakmış, kavurmuş, bitirmiş.. kimsenin haberi yokki.Ahhh canım kaderimiz aynı olduğu gibi memleketlerimiz de aynı, ben de İzmirliyim. Aynı şeyleri ben de düşünüyordum. Babasına "benim oğlum o" diyordum. Hatta bazen "Sana ihtiyacım kalmadı artık, oğlumla ben biz bize yeteriz" diye şaka yapıyordum. Ben babasına benzemesini çok istemiştim ama minik oğlum bana benzemiş :) Sadece gözleri dayılarına benzemiş, kocaman badem gözlüydü dayıları gibi beyaz kuzum. O soğuk bedenini morgda gördüm, öpüp kokladım. Bir annenin başına gelebilecek en acı durum sanıyorum bizim yaşadıklarımız... Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Psikolojik destek aldım, hatta psikoloğum iyi olduğum için bitirdi terapiyi ama oğlum aklıma geldiğinde hala nefes alamıyorum. Eksiğiz çünkü ve onlarsız hep eksik kalacağız. Kardeşleri gelse de dolduramayacak meleklerimizin yerlerini. Biz ölene kadar devam edecek bu yangın, bu acı. Sadece her geçen gün alışacağız bu yürek sızısıyla yaşamaya o kadar...
günaydın kızlarr. şimdi biz birçoğumuz korunmayı bıraktık ama buna gerçekten hazırmıyız kızlarr.. ben inanılmaz korkuyorum ve yine kötü birşey olursa naparım diye çıldıracak gibi oluyorum. psikologa da başladım bu arada, şuan bi fayda göremedim ama henüz yeni ondandır... haftaya yakın arkadaşımın oğlunun 1. yaş günü var. dün dedim eşime gitmek istemiyorum çünkü benim oğlumla arasında 4 ay var. demekki sen hala hazır değilsin böyle düşünüyorsun dedi. o zaman hiç bebek görmeyelim, doğanları hiç ziyaret etmeyelim senin mantığınla dedi. tabi eşlerimiz bizim gibi olayları yaşamadıkları için onlar daha farklı yaklaşıyorlar ama.. bilmiyorumm. yeni bi bebek yaralarımıza su serpecek iye düşünüyoruz ama kötü türlüsünü düşününce acaba hazır değilmiyiz diyorum
aynen öyle canım. bu acıyla yaşamaya çalışmak bizim yapacağımız... herkes zaten unuttu. hatta sende artık unut diyor herkes. unutulacak birşey miş gibi... ateş düştüğü yeri yakmış, kavurmuş, bitirmiş.. kimsenin haberi yokki.
ya yine bişey olursa. buna hazırmısın .. ondan korkuyorum.Öyle düşünme canım benim. İyi gelecek, inan. Yeni bir bebek bize en iyi gelecek şey. Ona hamile kaldığında da bu düşüncelerden kurtulacaksın emin ol çünkü onu strese sokup üzmemeye çalışacaksın. Sadece şu olacak, bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar belki de hiç bir hazırlık yapmayacağız... İyi düşün, pozitif ol ki her şey güzel olsun canım...
ya yine bişey olursa. buna hazırmısın .. ondan korkuyorum.
annem rüyasında oğlumu görmiş, ben yaşıyorum annane merak etme sen demiş. öff kahroldum bittimBuna hiç bir zaman hazır olamazsın. Hazırım diyen de kendini kandırır. Hiç bir şey elimizde değil ki... Sen yarın sana bir şey olmayacağının garantisini verebilir misin, hayır. O sebeple bu düşünceleri kafandan atmaya çalış ve pozitif düşün canım. Tekrar aynı şeyi yaşamayacağımızın garantisini kimse veremez. Mesela benim hiç evladım yok, bu korkuyla o zaman hiç evlat sahibi olamam ki... Biz elimizden gelen önlemi almaya çalışacağız ve gerisini Rabbime bırakacağız. Çözüm korunarak gebe kalmanı engellemek değil ki canım... Korunarak hamile kalırsın, hiç farkına bile varmadan 4 aylık oluverir (gebeyken de regli olabiliyorsun) ve sen belki de 7-8. ayda yine kaybedersin. Hiç bir zaman kaderin önüne geçemezsin canım, unutma...
Sen iyi olacaksın ki göreceksin. Sen iyi olmadan o da iyi olamıyor ve o yüzden onu öyle görmeni istemiyor canım. Yani ben kendimi böyle düşünüp telkin ediyorum... İyi olmamı da sağlıyor böyle düşünmek...annem rüyasında oğlumu görmiş, ben yaşıyorum annane merak etme sen demiş. öff kahroldum bittimherkes oğlumu rüyasında görüyor da bi ben göremiyorum. 1 kere gördüm sadece bu zamana kadar..
Boyle dusunme canim luftenn...toparlanmamz lzm hepimizindoğum yapar yapmaz sütüm geldi . oysa benim sütüm oğluma hamileyken başladi. geliyordu hafiften.. doğumdan soradan damlayarak gelmeye başladi.. süt kesilsin diye hap verdi içmeseydimmgelseydi bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?