gögüs hastalıklara gittim genel cerraha yöneldi. doktor yoktu gitmedim. vazgeçtim sorada.Boyle dusunme canim luftenn...toparlanmamz lzm hepimizinbnmde sutum dgmdan snra gelmisti kadin dgmcu dostinex vermsti iki hap var ztn icinde onu ictim sadece akmasi durmustu ama hep sizliyrdu ggsm megersem icinde hala sut kalmis...sen doktora gttnmi canim ?
Evet canim yasadigimiz kaderde ayni memlektlerde ayniymis keske kaderimiz bir olmasayms...keske bebeklerimiz kucaklarimiz da olsaymis hayallerimiz gercek olsaymis...ah cnm ahh yazdklarini okurken cok icim szladi anne icin evladini o sekilde gormek cok zor cok dayanilmaz... senin icin eminim cok cok zor olmustur..ben hep merak edicem sen de hep o ani hatirliycaksin hepsi de cok zor canm boyle eksik yaşamayı ogrenmek zorundayiz...Rabbim byle istedi..Hepimiz icin hep dua ediyorum mutlu olalim toparlanalm Rabbim guc kuvvet versin diyorum ins bundan sonra kaderlerimiz guzel olsun burdan mutlu haberlerimizi paylaşalım senenin sonunda hepimiz ya hamile ya dogum yapmis olalim saglikla bebeklerimiz olsun yaralarimizi sarsinlar insallah..Amin..Ahhh canım kaderimiz aynı olduğu gibi memleketlerimiz de aynı, ben de İzmirliyim. Aynı şeyleri ben de düşünüyordum. Babasına "benim oğlum o" diyordum. Hatta bazen "Sana ihtiyacım kalmadı artık, oğlumla ben biz bize yeteriz" diye şaka yapıyordum. Ben babasına benzemesini çok istemiştim ama minik oğlum bana benzemiş :) Sadece gözleri dayılarına benzemiş, kocaman badem gözlüydü dayıları gibi beyaz kuzum. O soğuk bedenini morgda gördüm, öpüp kokladım. Bir annenin başına gelebilecek en acı durum sanıyorum bizim yaşadıklarımız... Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Psikolojik destek aldım, hatta psikoloğum iyi olduğum için bitirdi terapiyi ama oğlum aklıma geldiğinde hala nefes alamıyorum. Eksiğiz çünkü ve onlarsız hep eksik kalacağız. Kardeşleri gelse de dolduramayacak meleklerimizin yerlerini. Biz ölene kadar devam edecek bu yangın, bu acı. Sadece her geçen gün alışacağız bu yürek sızısıyla yaşamaya o kadar...
Git canim bende genel cerraha gtmistim benim ggsumde noktacik gbi bsyler hissettim bde damar gbi sislik dger ggsmde olmayinca korktm gttm prolaktinden kaynakli dedi sut var dedi kanalda gecer kendilignden dedi hic olmazsa icim rahat etti..sen de git mutlaka bebek denemelerine baslamadan.gögüs hastalıklara gittim genel cerraha yöneldi. doktor yoktu gitmedim. vazgeçtim sorada.
Canm bende inan cok korkuyorum bir ay sonraya birakicam korunmayi hatta bu ayin sonu ymrtlama tarihim belki bu ay snunda da deniycem blmiyrm ama korkarak hep vazgeçerek olmaz ki biz hic anne olmuycaz mi yaşım oldu 27 89luyum benim hic cocugum yok evladim olsa hersey cok farkli olucak gbi hissediyrm...suan cok gucsuz cok kirilganim belki bebegim olsa beni toparlar bende daha dik daha guclu dururum diyorum..denemeye değmez mi evlat icin bir kez daha bir kez daha cesaret edip denemeliyiz.Deli gibi korkuyorum..korkuyorummm.. ama ilerde pisman olmaktan da korkuyorm..Rabbim eger nasip ettiyse verir bize de canim duamizi edip Rabbimize birakalim kendimizi yapicak bsy yok baska..günaydın kızlarr. şimdi biz birçoğumuz korunmayı bıraktık ama buna gerçekten hazırmıyız kızlarr.. ben inanılmaz korkuyorum ve yine kötü birşey olursa naparım diye çıldıracak gibi oluyorum. psikologa da başladım bu arada, şuan bi fayda göremedim ama henüz yeni ondandır... haftaya yakın arkadaşımın oğlunun 1. yaş günü var. dün dedim eşime gitmek istemiyorum çünkü benim oğlumla arasında 4 ay var. demekki sen hala hazır değilsin böyle düşünüyorsun dedi. o zaman hiç bebek görmeyelim, doğanları hiç ziyaret etmeyelim senin mantığınla dedi. tabi eşlerimiz bizim gibi olayları yaşamadıkları için onlar daha farklı yaklaşıyorlar ama.. bilmiyorumm. yeni bi bebek yaralarımıza su serpecek iye düşünüyoruz ama kötü türlüsünü düşününce acaba hazır değilmiyiz diyorum
ayni yaştaymişiz... ikimiz de bebegimizi kaybetmişiz. kader mi bilemeyiz.. bende nisana başliycaktim bu ay başliyam bari dedim tutmuyabilir dedim. eşim de çocuk istiyordu benden daha fazlasini.. bebegimiz olsaydi diyorum yumu yumu severdik.. benimde oğluşumla hayallerim vardi artık hayal meyal düşünmek istemiyorum olmuyor işde olurunu herşeyimi rabbime biraktim..Canm bende inan cok korkuyorum bir ay sonraya birakicam korunmayi hatta bu ayin sonu ymrtlama tarihim belki bu ay snunda da deniycem blmiyrm ama korkarak hep vazgeçerek olmaz ki biz hic anne olmuycaz mi yaşım oldu 27 89luyum benim hic cocugum yok evladim olsa hersey cok farkli olucak gbi hissediyrm...suan cok gucsuz cok kirilganim belki bebegim olsa beni toparlar bende daha dik daha guclu dururum diyorum..denemeye değmez mi evlat icin bir kez daha bir kez daha cesaret edip denemeliyiz.Deli gibi korkuyorum..korkuyorummm.. ama ilerde pisman olmaktan da korkuyorm..Rabbim eger nasip ettiyse verir bize de canim duamizi edip Rabbimize birakalim kendimizi yapicak bsy yok baska..
Canim ikimizin Bat ayni tarih hadi guzel haberleri birlikte verelim insallahBenim BAT 26 Mart ama doktorum gebelik testini BAT'den 2-3 gün önce yaptırmamı istedi. İdrar testini bekleme, direkt kan testi yaptır dedi. O yüzden 22-23 Mart gibi gebe olup olmadığımı öğrenirim ben kısmetse. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize... Allah'ın izniyle bu ay sonuna doğru hepimiz o müjdeli haberi bir bir veririz inşallah...
benimde 27 mart:) bi gün arayla belki de bi gün önceki erken gelir bilemiycem. adet günlerim düzensiz gibiCa
Canim ikimizin Bat ayni tarih hadi guzel haberleri birlikte verelim insallah
Kizlar son yazilanlar okudum tek tek yazamadim ama yasadiklarimiz kolay degil elbete hepimizin acisi kendisi kadar. Allaha sukur umut var umudumuz oldukca yasiycagiz bi cogumuz bu ay umuda ilk adimlari attik ilk kim myjdeyi vericek diye konusalim. Ya yeniden yasarsak bu aciyi diye dusunursek yasayamayiz yasasak bile hasta olup surunuruz yavrularimiza sonsuzlukta kavusacagiz ve cok sukyr hepimizin yeniden anne olmamuzi engeleywcek duzeyde bi sorunumuz yok cok sukur. Bakin doga yeniden canlaniyor cemreler dustu topraga bir bir umarim bu baharda bizlerinde cemreleri ivimize dusmustur mujdeli guzel haberlere insallah
Ca
Canim ikimizin Bat ayni tarih hadi guzel haberleri birlikte verelim insallah
Allah yardimcimiz olucaktir canim. Bizi en iyi o anlar kaderde varsa ne olursa olsun gelir basa yeniden hamile kalsam kaybetsem nasil dayanirim demeyun Allahin gucune gider ilk yavrularimizi kaybetigimizde acimuz cok buyuktu Sabrini Allah verdi tamam yuregimizde o korku hep olucak ama okum denen gercek her animizda Allaha emanet eticegiz tum sevdiklerimiziBen de cok korkuyorum surekli ayni seyleri yasamamak icin dua ediyorum erken mi yeni bir hamilelik diye dusunuyorum hazir mi degilim acaba.ama sonra aradan bir yil gecse hazir mi olacaksin daha mi az korkacaksin sanki diye soruyorum kendime.Sonuc şu ki hicbir zaman bu yasadiklarimizi unutup gule oynaya bir hamilelik geciremiycez hep bir yanimiz buruk ve tedirgin olacak.Ah kizim cok ozluyorum onu acaba onun tesellisi saglikli bir kizim olur mu Allahim nasip eder mi bu mutlulugu.hamile kalirsam sanki yurumeye bile korkarim gibi geliyor bisey olacak diye kafamda hic bitmeyen deli sorular.Rabbim yardim etsin hepimize
bBenim 15 mart ama Üç dört gün önce oluyorum hep ama ben hic dikkat etmedim yumurtlama gününe filan. Hasta olacakmış gibi karnım belim ağrıyor sanmıyorum pek olacağını. Allah ım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli yollasin bebeklerimizi...
Canim bende ogluma tek iliskide hamile kalmistim yumurtlama tarihime dikkat etmemistim. Esim o ay is icin sehir disina gitmisti kismette varsa olur vende senin gibi hastalanicagim saniyordum hamilelik belirtileride ona benziyor kasik agrisi gogus sisligi vs. O yuzden belli olmaz belki guzrl haberi ilk sen verirsinBenim 15 mart ama Üç dört gün önce oluyorum hep ama ben hic dikkat etmedim yumurtlama gününe filan. Hasta olacakmış gibi karnım belim ağrıyor sanmıyorum pek olacağını. Allah ım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli yollasin bebeklerimizi...
Insallah canım ama cok üşüyorum her tarafım ağrıyo nasip canım umarım hayırlısı ile Rabbim aratmadan hepimize gönderir bebeklerimizi :)Canim bende ogluma tek iliskide hamile kalmistim yumurtlama tarihime dikkat etmemistim. Esim o ay is icin sehir disina gitmisti kismette varsa olur vende senin gibi hastalanicagim saniyordum hamilelik belirtileride ona benziyor kasik agrisi gogus sisligi vs. O yuzden belli olmaz belki guzrl haberi ilk sen verirsin
Canim hayirli olsun ilk etapta bende burdakiler disinda kimseyle paylasmayi dusunmuyorum. Ailemde dahil Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim ikinizede saglik versin guzel gunler gorucegiz gunesli gunler....Kızlar ben 2015 haziranda kaybettim melek oğlumu ve tam 6 ay sonra eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktım Rabbim hemen o ay nasip etti yeniden şu an 3 aylık hamileyim ama korkudan anneme bile söylemedim bunu da oğlum gibi 39. Haftaya gelip de kaybedersem diye korkuyorum hayal kurmak gelmiyo içimden ilk yavrumda herşey yarım kalmıştıburaya bile yazamadım şimdiye kadar belki düşer falan diye ama o sımsıkı tutundu bu ümitsizlik hali nasıl geçer kızlar nolur dua edelim birbirimize
Kızlar ben 2015 haziranda kaybettim melek oğlumu ve tam 6 ay sonra eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktım Rabbim hemen o ay nasip etti yeniden şu an 3 aylık hamileyim ama korkudan anneme bile söylemedim bunu da oğlum gibi 39. Haftaya gelip de kaybedersem diye korkuyorum hayal kurmak gelmiyo içimden ilk yavrumda herşey yarım kalmıştıburaya bile yazamadım şimdiye kadar belki düşer falan diye ama o sımsıkı tutundu bu ümitsizlik hali nasıl geçer kızlar nolur dua edelim birbirimize
Benim de canim 18 i bizim de ayni sayılır ama bu ay denemedigm icin bsy beklemiyorum ins adetten snra belki de birakicam korunmayi hayirlisi olsun herseyin hepinizden insallah guzel bebis haberleri alirimmm cok mutlu oluruzzzBat tarihi en erken olan benim sanirim 19 mart ama olmazsa bu ay umudumuzu kaybetmek yok Allah en hayirli ve en dogru zamnda saglikli hayirli ve omurlu yavrularimizi yollasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?