Canım ben de iğne olmadım sadece iki kere kan Alıp test Yaptılar kan uyuşmazlığı bebeği etkiledi mi diye.iğneyi genelde ilk doğumdan sonra yapıyorlar.ben doğumdan 4 saat sonra iğne oldum
kan uyuşmazlığı için iğne vurulmadın mı canım. sanırım iğne vuruyorlar. neyse geriye bakma sen artık canım. inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Evet canım benim - eşimin + .doktora hamileliğimin ilk Günü'nden beri söyledim haberi vardı 7 ay içinde iki kere test yapılmıştı bunla ilgili .madem bundan kaybettim o testlerde bu Görünmez miydi.doktor ihmali de var bence ben de hiç anlayamadım benim de suçum var belki.doğumdan sonra tekrar iğne Yaptılar ikinci bebek için.yok canım bizim 7 ayımız bitmişti doktor kontrolüne gittik Tesadüfen. kalp atışlarını alamadılar yavrumun.sonrasını siz tahmin ediyorsunuz zaten
açılman mı oldu canımm.Slm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
8 ay dolcak 15 gu sonra canim 25 temmuzda dogum yapgil 30 unda kaybetim cigerdeki sugu tam atamamaiz bu nedenle hafif enfeksiyonu vardi. Resimxekj oglum ilk dogduvu saatler kilosu boyu her seyi normaldi ilk 4 saat yanimdayxi sonra enfeksiyon tedavisi icin kuveze alindi yogun bakimdaki hastalarin icinde durumu en iyi olandi serumla antibiyotik veriliyodu sqdece ama 5. Gun aniden kalbi duruyor ;( dr otopsi istemis ailemi ikna etmis ben kendimde degildim hic bi sey bulunamadi olmayinca olmuyor kaderimiz boyleymis. Neyse artik guzel gunler gorup guzel gunlerimizi konusuruz insallah. Sen kan pihtilasma testlerini yaptirmismiydin ?Canım senin yeni galiba.allah Sabır versin .unutmak imkansız zaten de Allah dayanma gücü versin .sınavımız çok büyük inşallah mükafatı da büyüktür . Allah nasip etmediyse her şey bahane
Canim basin sagolsun seninde Allah bir daha yasatmasin. Hatirlatmak istemiyorum ama ne zaman olmustu sonuclardan sonra yeniden deniycekmisin?Merhabalar öncelikle basınız sağolsun sizinde kan uyuşmazlığını görünce yazmak istedim benimde eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bana hamileliğimde iki kez yapıldı iki kez kanama geçirdim biri 9biri 17 haftalıkten normalde 28 haftada bi doz olucaktım ama kanama olunca yapıldı tahlillerde negatif cıkıyordu 32. Haftada bende kaybettim bebeğimi kalp atısı yoktu otopsi istemedik kan pıhtılasması genetik tahilleri yaptırdım 1 hafta 10 güne sonucları bekliyorum doktorum plasentada pıhtılasma olabilceğini söylemişti sonuc ne cıksada icimiz rahatlamıcak neden bulunsada bulunmasada Rabbim kaderimizi nasıl yazdıysa onu yasıcaz dilerim hamileliğiniz sorunsuz rahat gecer hepimizin duaları kabul olur inşallah
Günaydın ya şu an iyiyim bugün doktora gitcem randevu aldım bakalom inş bişey çıkma z ya en önemlisi sayısı artmasin hani arada bi nese de inş sayısı faln artma z canım bu gaz gibi diil di gaz daha başka ya bide ddgin doru ister istemez elin sürekli karnına gidio normal olmaya çalışıyorsun ama olmuyo beceremiyorum bazen çok iyiyim bazende zor çok zor oluyo diorum yq tek care Allah tabikide o istesin olsun çünkü ben elimden geleni yapıyorum gerisi ona kalmisY Yusuf Eymen melegim canim nasil oldun ?
Kizlar ben hala issizim dogum iznindeyken calistigim is yeri devredilmisti sonra iki uc ay ben calismadim kardesimin dugunu bitsin demistim. Simdi kac gorusmeye gittim sayamiyorum hepsi ayni soruyu soruyor evlisiniz cocuk var mi yok diyorum. Biz calisacak kisinin en 3 yil cocuk dusunmesini ustemiyoruz diyolarbende yalan soyleyemiyorum. Ben onumuzdeki zamanda dusunuyorum ama Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum diyorum ve olmuyor malesef evde bunaldim
Bide haftalar geçince biraz daha geriliosun ben en azından ole oldum ama gitcem bakalım ama oluyo gibide öf kasılma bilmiyorum artık gerçekten inş bişe olmax
Canım ben yukarıdaki arkadaşa yeni kaybettin galiba yazacaktım yanlışlıkla sana yazmışım.seni tabiki tanıyorum aynı ay kaybettik kuzularımızı hikayeni tüylerim diken diken olarak okumuştum.allahım sabrını arttırsın arkadaşım.inş en kısa zamanda yeni kuzuna kavuşursun8 ay dolcak 15 gu sonra canim 25 temmuzda dogum yapgil 30 unda kaybetim cigerdeki sugu tam atamamaiz bu nedenle hafif enfeksiyonu vardi. Resimxekj oglum ilk dogduvu saatler kilosu boyu her seyi normaldi ilk 4 saat yanimdayxi sonra enfeksiyon tedavisi icin kuveze alindi yogun bakimdaki hastalarin icinde durumu en iyi olandi serumla antibiyotik veriliyodu sqdece ama 5. Gun aniden kalbi duruyor ;( dr otopsi istemis ailemi ikna etmis ben kendimde degildim hic bi sey bulunamadi olmayinca olmuyor kaderimiz boyleymis. Neyse artik guzel gunler gorup guzel gunlerimizi konusuruz insallah. Sen kan pihtilasma testlerini yaptirmismiydin ?
Amin canim insallah hepimiz saglikli hayirli omurlu evlatlarimiza kavusuruzCanım ben yukarıdaki arkadaşa yeni kaybettin galiba yazacaktım yanlışlıkla sana yazmışım.seni tabiki tanıyorum aynı ay kaybettik kuzularımızı hikayeni tüylerim diken diken olarak okumuştum.allahım sabrını arttırsın arkadaşım.inş en kısa zamanda yeni kuzuna kavuşursun
Cikisimi raporum bitince yqptilar ugrasmak istemigorum artik onlarla bakettigim tazminati bile zor bela verdiler ;( ustelik patronum guya beni cok seviyodu ben onun arkadasi kardesiydim. Oglumu kaybetikten bir hafta sonra devretiler ve o donem istifa istemisti benden yollamadim ama o an bilinci dedd degildim sirf ne acelelri vqr demistim sonrq beni aramayip sormadi bende o zaman anladim ki tek dertleri 6 yillik emegimi vermemeleriÇalıştığın yere dava aç canım. Sen doğum iznindeyken seni işten çıkaramazlar. Çok büyük tazminatı var bu işin. Ayrıca 6 ay ücretsiz izin kullanmak senin yasal hakkın. İşe geri alınmanı iste davada. Bu süre zarfında işsiz kaldığın sürede işleyen maaşını bile alıyorsun. Bu şekilde bir uygulama yapamazlar...
haklısın canım çalışınca vakit geçiyor en azından. bende çalıştığım yerde başka bölüme geçmek istiyorum ama çocuk düşündüğümden geçemiyorum...inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız da bebişin doğup, biraz büyüyünce işe girersin:)Kizlar ben hala issizim dogum iznindeyken calistigim is yeri devredilmisti sonra iki uc ay ben calismadim kardesimin dugunu bitsin demistim. Simdi kac gorusmeye gittim sayamiyorum hepsi ayni soruyu soruyor evlisiniz cocuk var mi yok diyorum. Biz calisacak kisinin en 3 yil cocuk dusunmesini ustemiyoruz diyolarbende yalan soyleyemiyorum. Ben onumuzdeki zamanda dusunuyorum ama Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum diyorum ve olmuyor malesef evde bunaldim
canım lütfen sakin olmaya çalış, çok haklısın. zaten bizlerin birdahaki hamilelikleri çok sıkıntılı geçecek .. ama sakinleşmeye çalış,Bide haftalar geçince biraz daha geriliosun ben en azından ole oldum ama gitcem bakalım ama oluyo gibide öf kasılma bilmiyorum artık gerçekten inş bişe olmax
Ben oğlumun hiç bir Şeyini atmadım dağıtmadım .hepsini özene özene seçmiştim şimdi kısmet olursa ikincisine kullanıcam benim oğlum melek oldu çok özel bir bebekti ki şimdi cennette .ona ALınan her şey de bence cennet kokusu var .abisinin cicileri kardeşine kısmetmiş .tabi karar senin ama ben bi çorabına bile kıyamadım kuzumunkızlar birşey soracağım size. eğer nasip ederse tekrar hamile kalırsak, kaybettiğimiz bebeklerinizin eşyalarını kullanacakmısınız.. ben oğluma kanguru almıştım, dün eşim istedi benden, birine verecekmiş, veremem dedim ben de. sonra düşündüm kullanabilirmiyim bir daha diye, emin olamadım. sabah yine sordu, istemiyorsan vermeyeyim yeni alıp göndereyim dedi.. bende iyi tamam ver dedim... ne bileyim sanki onlar gitmemeli diye düşünüyorujmm, bir daha allah nasip ederde evladım olursa onları da kullanabilirmiyim onu da bilmiyorummm ..
cnm ben kızımı kaybettim şimdi 28 haftalık hamileyim oğlumuz olacak allahın izniyle odasını falan kullanacam ben ama eşyaları hep pembeli olduğundan mecbur dağıttım hatta burdan tanışıp arkadaş olduğumuz gülçin e bile yolladım nerden nereye kızım bizim üzüntü yaşadığımız şeylerle kaç aileyi sevindirdi etrafımdaki herkes de sağlıklı olsun şeytan vesvesesine kulak asma herşeyini alırsın diyor şu an hiç bir şey almıyorum annem sağolsun pek çok şey aldı kayınvalidemde bence hamile kaldıktan sonra karar ver sende ben daha 1 ay önce dağıttım 4 çuval eşya bununla beraber bezi mendili anakucağı gibi şeyleri kullanıcamkızlar birşey soracağım size. eğer nasip ederse tekrar hamile kalırsak, kaybettiğimiz bebeklerinizin eşyalarını kullanacakmısınız.. ben oğluma kanguru almıştım, dün eşim istedi benden, birine verecekmiş, veremem dedim ben de. sonra düşündüm kullanabilirmiyim bir daha diye, emin olamadım. sabah yine sordu, istemiyorsan vermeyeyim yeni alıp göndereyim dedi.. bende iyi tamam ver dedim... ne bileyim sanki onlar gitmemeli diye düşünüyorujmm, bir daha allah nasip ederde evladım olursa onları da kullanabilirmiyim onu da bilmiyorummm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?