Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah'ım sana Şükürler olsun bi acılı anneye yeniden umut verdin Acısını hafiflettin.arkadaşım hayırlısıyla sağ sağlim al yavrunu kucağına. Insallah Ömrü kaderi güzel olur inan çok sevindim.

Allah Razı olsun canım.allahın dediği olur inşallah Acısını yaşamam tekrardan.allahım hayırlı sağlıklı Ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize .inşallah en kısa zamanda senin de haberini alıcaz ben öyle hissediyorum .

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Sıkıntısız bir hamilelik sonunda minik mucizen kolay bir doğumla kucağında olur inşallah.

Canım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ve problemsiz bir gebelik geçirirsin inşallah. Çok şükür Rabbime birimizin daha yaraları sarilmaya başlayacak inşallah :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Sıkıntısız bir hamilelik sonunda minik mucizen kolay bir doğumla kucağında olur inşallah.
İnşallah canım ilk bebeğimde öldü doğum yapmıştım 17 saat suni Sancı çektim normal doğmadı sezeryanla aldılar kuzumu.ben yine Acılar çekeyim sorun değil yeter ki bu mucizemizi Allah sağ sali bağışlasın bize .isteyen herkese de artmadan nasip etsin inşallah

Sağol canım evet meleklerimiz bizim daha fazla üzülmemizi istemediklerinden ve acılarına biraz olsun alışalım diye cennetten kardeşlerini göndermeye başladılar .allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

günaydın canım çok sevindim. inşallah harika bir hamilelik sorunsuz bir doğum ve mutlu sona erersin canım. sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur inşallah annesi.

günaydın canım çok sevindim. inşallah harika bir hamilelik sorunsuz bir doğum ve mutlu sona erersin canım. sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur inşallah annesi.
Allah Razı olsun canım inşallah bu sefer sorun olmaz.ben de güzel haberlerinizi bekliyorum Arkadaşlarım. acıları beraber çektik Mutluluğu da beraber yaşarız inşallah

I ipaaar çok sevindim senin adina..:) rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş.
inşallah mart sonuna kadar bizde güzel haberlerimiz aliriz:)
bu ay bilemiyuorum belirtilerim başladi gibi ...:/ karnim agriyo tansiyonum firliyor anlayamadim ben.. tuhaf hissediyorum.. bat: 27 mart
perşeme günü doktora gidicem. bakalım bütün testlerimi yaptırcam umarim kanda bişey çikmaz.

Sağol canım darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallah.ben de belirtileri çok erken hissettim belki psikolojik deyip üstünde çok durmadım ama batmalar baş ağrılar halsizlik ben de çok yoğun yaşadım.hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz burdan kızlar

Yok canım evde test Yaptım bugün de 4.gün biraz beklemek istiyorum gidince inşallah kalp atışını keseyi Görelim içimiz rahat etsin diye.sadece folik asite başladım
hadi bakalım inşallah canımcım. bebeğini neden kaybettiğinle ilgili bilgin varmı. gereken testleri yaptırmışmıydın canım.

hadi bakalım inşallah canımcım. bebeğini neden kaybettiğinle ilgili bilgin varmı. gereken testleri yaptırmışmıydın canım.
Önce ani bebek ölümü dediler sonra kan uyuşmazlığı .aralıkta doktora gittik korunmayı bırakmayın bi sene bekleyin dedi .gebelik durumunda her ihtimale karşı aspirine de başlayacaz dedi.geçen ay o kadar dikkat edip bütün testleri yaptıran bi arkadasım kimyasal gebelik geçirince iyice kaderci oldum Allah ol derse olur yeter ki ol desin dedim.çok şükür ilk ayda hamile kaldım.inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız Allah'ım emanetini korusun dua etmekten başka her şey boş şu saatten sonra

Senin ve eşinin kan grubu ne canım? Gebeyken bakmadilar mı kan grubunuza? Eğer senin kan grubun - eşinin ki + ise kan uyuşmazlığı olur. Ama anlamıyorum ki evlenmeden önce de bu testleri yapıyorlar nasıl olur da anlaşılmaz... Bebeğin doğduktan sonra mı vefat etmişti?

Evet canım benim - eşimin + .doktora hamileliğimin ilk Günü'nden beri söyledim haberi vardı 7 ay içinde iki kere test yapılmıştı bunla ilgili .madem bundan kaybettim o testlerde bu Görünmez miydi.doktor ihmali de var bence ben de hiç anlayamadım benim de suçum var belki.doğumdan sonra tekrar iğne Yaptılar ikinci bebek için.yok canım bizim 7 ayımız bitmişti doktor kontrolüne gittik Tesadüfen. kalp atışlarını alamadılar yavrumun.sonrasını siz tahmin ediyorsunuz zaten

Slm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi

Canim genelde ilk bebekte sorun olmuyor sanirim uyuazlik ikinci bebekte 28. Haftada igne yapiyolar anneye sen yinede dr una gidince kan pihtilasmasi testlerinide yaptir. Insallah bu defa daha tedbirli olucaklar ve saglicakla alicaksim kucagina icini ferah tut ama gereken her seyi yapmayida ihmal etme olur mu? Kaderdem kismettem otesi yok tabi olucagin onune gecilmiyor benim saglicakla dogdu basit bir enfeksiyon sebep oldu Dualarimiz sen ve tum bebis bekleyenlerle Allah ijinizede saglikli hayurli uzun omur versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…