Canim doktora gittin mi ?Slm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Slm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Canim bence doktorunu ara ya da bi hastaneye git ama daha once magnirm adli magnezyum tabletin gebelikteki kasilmalara iyi geldigini biliyorum istersen doktoruna danis ve internettende arastir oSlm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Sen yine de tabii doktora git. Özellikle de perinatologa git derim...Slm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Yarın gidicem sayısı ve şiddeti artması n nolur dua edin bu bebek bizle kalsinCanim doktora gittin mi ?
Canım magnezyum alıyorum bir haftadır bide progestan aradım yarın gitcem bide en dol fitil aldım Hastaneden de rapor aldım mm Allahım yardım etsin nolur ya aklımda başka bişe gelmioSen yine de tabii doktora git. Özellikle de perinatologa git derim...
Onu kullanıyorum canım ya iki defa gündeYarın gidicem sayısı ve şiddeti artması n nolur dua edin bu bebek bizle kalsin
İnş canim ya amin nolur dua edin buda gitmesin kalsın sağlıkla aminnnnnCanim Allah korusun bebegini insallah sıkı sıkı tutunir sana benimde kasilmalarim oldu magnezyum verdi doktorum gunde iki kez insallah faydasi olur canim acaba vitamin degerlerine de baktirsanmi kalsiyim d vit.eksikligi de kasilma yapabiliyormis.insallah atlatirsin canim insallah dualarim seninle
Merhabalar öncelikle basınız sağolsun sizinde kan uyuşmazlığını görünce yazmak istedim benimde eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bana hamileliğimde iki kez yapıldı iki kez kanama geçirdim biri 9biri 17 haftalıkten normalde 28 haftada bi doz olucaktım ama kanama olunca yapıldı tahlillerde negatif cıkıyordu 32. Haftada bende kaybettim bebeğimi kalp atısı yoktu otopsi istemedik kan pıhtılasması genetik tahilleri yaptırdım 1 hafta 10 güne sonucları bekliyorum doktorum plasentada pıhtılasma olabilceğini söylemişti sonuc ne cıksada icimiz rahatlamıcak neden bulunsada bulunmasada Rabbim kaderimizi nasıl yazdıysa onu yasıcaz dilerim hamileliğiniz sorunsuz rahat gecer hepimizin duaları kabul olur inşallahÖnce ani bebek ölümü dediler sonra kan uyuşmazlığı .aralıkta doktora gittik korunmayı bırakmayın bi sene bekleyin dedi .gebelik durumunda her ihtimale karşı aspirine de başlayacaz dedi.geçen ay o kadar dikkat edip bütün testleri yaptıran bi arkadasım kimyasal gebelik geçirince iyice kaderci oldum Allah ol derse olur yeter ki ol desin dedim.çok şükür ilk ayda hamile kaldım.inşallah sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız Allah'ım emanetini korusun dua etmekten başka her şey boş şu saatten sonra
Canim Allah ikinizide korusun bende igluma hamileyken olurdu gaz sikismasida olabiliyor ben saglicakla dogurdum ama Allah omur vermeyince dogumdan sonraa sorun cikiyor. Sen stres yaptikca kasilma sertlesme artar. Bebegin haraketleri normalse cok fazla evham yapma lutfen streste sorun yaratir doktorun normal olur diyorsa icini rahat tut benim arada oyle oluyodu sonra karnim daha buyuyofu bebek yerini genisletiyor sanirim. Simdi aha esnek derimiz yakin zamanda dogum yaptik simdi en ufak ayrintiyi daha cok hisediyodundur. Dualarimiz seninle ama sende icini ferah tut lutfenNerden oluyo anlamıyorum sızıntı şeklinde ağrı gibi bişe oldu sonra göbeği m Sep sert artık napcami sasirdim Allah yardımcımız olsun ins kalcak bizle inanıyorum ama bi yandan da endiseleniorumm inş diorumko şiddeti faln artması n sayısı artmasin
Canım bence hiç beklemeden hemen doktora git .inşallah sana ve bebeğine bi şeycikler olmaz.ii düşün ii olsun inşallah sağ salim kavuşursun kuzuna allah yardımcınız olsunSlm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Canım işte ben hiç kanama geçirmedin ne Ağrı oldu ne kanama . Tesadüfen öğrendik .inşallah bu sefer tamamına erecek Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın hele burda ciğeri yanan evlat acısıyla yanıp tutuşan annelere ikinci kez yaşatmasın .Merhabalar öncelikle basınız sağolsun sizinde kan uyuşmazlığını görünce yazmak istedim benimde eşimle kan uyuşmazlığımız vardı bana hamileliğimde iki kez yapıldı iki kez kanama geçirdim biri 9biri 17 haftalıkten normalde 28 haftada bi doz olucaktım ama kanama olunca yapıldı tahlillerde negatif cıkıyordu 32. Haftada bende kaybettim bebeğimi kalp atısı yoktu otopsi istemedik kan pıhtılasması genetik tahilleri yaptırdım 1 hafta 10 güne sonucları bekliyorum doktorum plasentada pıhtılasma olabilceğini söylemişti sonuc ne cıksada icimiz rahatlamıcak neden bulunsada bulunmasada Rabbim kaderimizi nasıl yazdıysa onu yasıcaz dilerim hamileliğiniz sorunsuz rahat gecer hepimizin duaları kabul olur inşallah
Canım tüm dualarım seninle Allah'ın izniyle hiç birsey olmayacak . Gittin mi doktora , bizi habersiz BırakmaSlm kızlar nolur bana dua edin resmen kasılmalarım oluyo hiç kipirdatma dan yatcammmmm ve su an yapcak hiç bişeyi m yok zaten yavrum daha 20 haftalık şiddeti ve sayısı artması nn nolur dua edin çok edin bide bildiginiz bişe varmi
Canım senin yeni galiba.allah Sabır versin .unutmak imkansız zaten de Allah dayanma gücü versin .sınavımız çok büyük inşallah mükafatı da büyüktür . Allah nasip etmediyse her şey bahaneCanim Allah ikinizide korusun bende igluma hamileyken olurdu gaz sikismasida olabiliyor ben saglicakla dogurdum ama Allah omur vermeyince dogumdan sonraa sorun cikiyor. Sen stres yaptikca kasilma sertlesme artar. Bebegin haraketleri normalse cok fazla evham yapma lutfen streste sorun yaratir doktorun normal olur diyorsa icini rahat tut benim arada oyle oluyodu sonra karnim daha buyuyofu bebek yerini genisletiyor sanirim. Simdi aha esnek derimiz yakin zamanda dogum yaptik simdi en ufak ayrintiyi daha cok hisediyodundur. Dualarimiz seninle ama sende icini ferah tut lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?