Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım benim bat 10 Şubattı beş haftalık olduk galiba daha hastaneye gitmedim cuma günü gidecez kan tahlili yaptırmadım daha.ultrasonda görünmesi Lazım tabi Allah nasip ettiyse boş ya da kimyasal değil de normal gebelikse.yukarda yazılarını okudum da duygularımız bile aynı ne sevinebildik ne sahiplenebildik.allah ikinci kez aynı acıları yaşatmasın arka arkaya mutlu haberlerimiz olsun inşallah.

Canim okadar sevindimki saglik sihhatle kavusursun bebegine insallah hayirli ugurlu olsun.Bu haberleri aldikca nasil mutlu oluyorum nasil heyecanlaniyorum anlatamam.hep dua edicem sizlere hep
Sagol canim Allah razi olsum Allah hepinize nasip etsin. Hemizin kucagi hayirli saglikli ve omurlu evlatlarla dolsun. Allah isteyen herkese nasip etsin imsallah

Ya ne bilim cok takiyorum kafama. Kizima zar zor iki sene sonra hamile kalmistim. Tam tedavi görcegim ay kendiliginden olmustu. Ozamanlar adetim düzensizdi. Simdi 38-40 gün. Adet gördügüme sükrediorum. O kullandigin bitkileri duymustum ama yurt disinda zor bulurum onlari. Bu ay hormon hapi kullancam, belki bi faydasi olur diye. Olmadi asilamayi denicem. Bir kere oldu bidaha neden olmasin. Allahim ne olur benden ve tüm melek annelerinden esirgeme. Bize bir aci daha yasatma allahim. Sen iste tekrar olsun amiiinn

Bende emin olamiyorum duzensizlesti adet tarihim cay icmistim duzenlesin diye internetten hesapliyorum 4hafta 1 gun cikiyor yarin kan testini saglik ocaginda yaptiracagim. Doktoruma gec gidicem ama ay sonunda belli olur sanirim kese

Bide bu arada keci boynuzu pekmezi ile bi karisim var otlarla. Erkek icin. Kullanan veya bilen varmi aranizda kizlar?

Faydasi olucaksa alir kargo yapar yollarim canim. Yeterki olsum ama yurt dusina joyle seyleri kargolayabiliyormuyuz acaba

Faydasi olucaksa alir kargo yapar yollarim canim. Yeterki olsum ama yurt dusina joyle seyleri kargolayabiliyormuyuz acaba
Tam olarak ne icinki o bitkiler? Adet düzenleyicimi? adetim gec geldigi icin tam olarak hangi günler ideal ilişki icin onuda bilmiorum.
Kargo işini hiç bilmiorum cnm, allah razı olsun düsünmen bile yeter.
Yaza kadar hamile kalmazsan izine geldigimde alırım. Denerim en azından. Suan esime bi karısım yaptım. Bitki karısımını annem yaptırdı türkiyede. Ama cok igrenc bir karısım zar zor yutuyo. Aceba dogru otlarmı var icinde bilemedik güvendik öyle kullanıor keci boynuzu pekmezi, bal ve birsürü bitki var icinde

Canm hic stres yapma kontrol altindasin zaten korkma rahat ol dinlen..hersey gönlünce olsun guzel dusun guzel olsun..Rabbim bebegini sana bağışlasın sağlıkla insallah kucagina al canim dualarımdasın kendine ve bebegine iyi bak canim

Canm hamilesinnnnn cok cok sevindim benimde hamileligimde boyle cok ince cizgi çıkmıştı icim tuhaf oldu boyle test goruncede canim aklima geldi nasil havalara ucmustum hamileyim diyee..cok tebrik ederim canim darisi butun melek annelerine :)

Evet canim adet duzenliyor sende internetten arastir istersen ama insallah yaza kadar kendiliginden okur gerek kalmaz ama kargo konusunda samimiyim

Bende ilk hamileligimde ne yapi agimi sasirmistim simdi Allah nazip ederse kalp atisinida duyayimda biraz rahatlarim belki inan tam sevi emiyorum. Sizlerin hqberlerini alinca belki daha cok sevincem. Simdilik sadece Allah a sukrediyorum egsr bana bi emanet yolladiysa bu defa saglikli omurlu ve hayirli olsun diye insallah hepinizi guzel habefledini alirim bir bir o zaman daha cok mutlu olucam

Evet canim adet duzenliyor sende internetten arastir istersen ama insallah yaza kadar kendiliginden okur gerek kalmaz ama kargo konusunda samimiyim
Cookk tesekkür ederim canım. Haftaya adetim gelmesi lazım. Su bir ay hormon haplarını denemek istiyorum. Olmadı tekrar yazarım sana, bakarsın bitkiler işac olur. Sen simdi kendini düsün bebegini düsün canım, tadını doya doya cıkar bol bol dua et öpüorummm

Sagol canim Amin darisi senim ve tum melek annelerinin basina hepinizin guzel haberlerini bir bir alirim insallah Allah hayurlisini omurlusunu ve sagliklisini nasio etsin insallah

Ya büyüdü teyzesi benim en iyi arkadaşım oldu Rabbim herkese tattirsin evlat sevgisini.

Ya büyüdü teyzesi benim en iyi arkadaşım oldu Rabbim herkese tattirsin evlat sevgisini.
Oy oyy masallah ona darisi basimiza onlar bizim yasama sevincimiz olucak yaralarimizi saricaklar Allahin izniyle Allah agzinizi tadini hic bozmasin opicuklerimuzi yoluyoruz arkadasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…