• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inşallah canım peş peşe belli mi olur belkide aynı gün gideriz doğuma sen kan tahlili yaptırdın mı canım? kaç haftalık ?ben yarın sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum pazarteside tekrarlarım bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra gideyim doktora diyorum hem keseyi görürüz eger kimyasal ya da boş gebelik değilse hem kalp atışını duyarız
Canım benim bat 10 Şubattı beş haftalık olduk galiba daha hastaneye gitmedim cuma günü gidecez kan tahlili yaptırmadım daha.ultrasonda görünmesi Lazım tabi Allah nasip ettiyse boş ya da kimyasal değil de normal gebelikse.yukarda yazılarını okudum da duygularımız bile aynı ne sevinebildik ne sahiplenebildik.allah ikinci kez aynı acıları yaşatmasın arka arkaya mutlu haberlerimiz olsun inşallah.

Canim okadar sevindimki saglik sihhatle kavusursun bebegine insallah hayirli ugurlu olsun.Bu haberleri aldikca nasil mutlu oluyorum nasil heyecanlaniyorum anlatamam.hep dua edicem sizlere hep
Sagol canim Allah razi olsum Allah hepinize nasip etsin. Hemizin kucagi hayirli saglikli ve omurlu evlatlarla dolsun. Allah isteyen herkese nasip etsin imsallah

canım umudunu yitirme sakın inşallah sende bu ay güzel haberler alısrın. İnanın cok sevinemedim tuhaf bi olgunlula karşıuladım. ilk heycan başka oluyor sanırım. Eşimlede konuştuk ikimizde temkinliyiz daha hic bir yakınıma haber vermedim vermeyide düşünmüyorum kese görünsün kalp atışı duyulsun belki o zaaman sadece anne babama söyleriz onlarda cok üzüldü ilk torundu cok heycanlıydılar. etrafımdakilerde karnım cıkınca öğrensin artık. Ben ilk hamileliğimde de 1 ay önce aktardan bir karışım almıştım o zaaman adetim düzenliydi ama agrım cok olurdu. içtim 10 gün filan ertesi ay hamile kaldım. Geçen ay yine aynı karışımı aldım hastalnınca yumurtlama tarihime kadar içtim. bilmiyorum etkisi oluyor mu ama denemeye değer :) Fakat hamilelik süphesi varsa içmeyin. Aslan pençesi, çoban çantası, civan perçemi, hayıt tohumu ve ada çayı sanırım her birinden 100 gr paket halindeydi karıştırıp sabah akşam içmiştim. Tabi vern yüce Mevla o ol desin olur. yinede aklında bulunsun
Ya ne bilim cok takiyorum kafama. Kizima zar zor iki sene sonra hamile kalmistim. Tam tedavi görcegim ay kendiliginden olmustu. Ozamanlar adetim düzensizdi. Simdi 38-40 gün. Adet gördügüme sükrediorum. O kullandigin bitkileri duymustum ama yurt disinda zor bulurum onlari. Bu ay hormon hapi kullancam, belki bi faydasi olur diye. Olmadi asilamayi denicem. Bir kere oldu bidaha neden olmasin. Allahim ne olur benden ve tüm melek annelerinden esirgeme. Bize bir aci daha yasatma allahim. Sen iste tekrar olsun amiiinn

Canım benim bat 10 Şubattı beş haftalık olduk galiba daha hastaneye gitmedim cuma günü gidecez kan tahlili yaptırmadım daha.ultrasonda görünmesi Lazım tabi Allah nasip ettiyse boş ya da kimyasal değil de normal gebelikse.yukarda yazılarını okudum da duygularımız bile aynı ne sevinebildik ne sahiplenebildik.allah ikinci kez aynı acıları yaşatmasın arka arkaya mutlu haberlerimiz olsun inşallah.
Bende emin olamiyorum duzensizlesti adet tarihim cay icmistim duzenlesin diye internetten hesapliyorum 4hafta 1 gun cikiyor yarin kan testini saglik ocaginda yaptiracagim. Doktoruma gec gidicem ama ay sonunda belli olur sanirim kese

Bide bu arada keci boynuzu pekmezi ile bi karisim var otlarla. Erkek icin. Kullanan veya bilen varmi aranizda kizlar?

Ya ne bilim cok takiyorum kafama. Kizima zar zor iki sene sonra hamile kalmistim. Tam tedavi görcegim ay kendiliginden olmustu. Ozamanlar adetim düzensizdi. Simdi 38-40 gün. Adet gördügüme sükrediorum. O kullandigin bitkileri duymustum ama yurt disinda zor bulurum onlari. Bu ay hormon hapi kullancam, belki bi faydasi olur diye. Olmadi asilamayi denicem. Bir kere oldu bidaha neden olmasin. Allahim ne olur benden ve tüm melek annelerinden esirgeme. Bize bir aci daha yasatma allahim. Sen iste tekrar olsun amiiinn
Faydasi olucaksa alir kargo yapar yollarim canim. Yeterki olsum ama yurt dusina joyle seyleri kargolayabiliyormuyuz acaba

Faydasi olucaksa alir kargo yapar yollarim canim. Yeterki olsum ama yurt dusina joyle seyleri kargolayabiliyormuyuz acaba
Tam olarak ne icinki o bitkiler? Adet düzenleyicimi? adetim gec geldigi icin tam olarak hangi günler ideal ilişki icin onuda bilmiorum.
Kargo işini hiç bilmiorum cnm, allah razı olsun düsünmen bile yeter.
Yaza kadar hamile kalmazsan izine geldigimde alırım. Denerim en azından. Suan esime bi karısım yaptım. Bitki karısımını annem yaptırdı türkiyede. Ama cok igrenc bir karısım zar zor yutuyo. Aceba dogru otlarmı var icinde bilemedik güvendik öyle kullanıor :-) keci boynuzu pekmezi, bal ve birsürü bitki var icinde

Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğimin sıvısı normale göre biraz az ve gelişimi yaklaşık 1 hafta geride.

Periantoloğa ve kendi Dr Uma devam ediyorum. Şimdilik korkulacak bişey yok. 3 günde bir kontrole gidiyorum. 32+5 iz şimdi Allah'ın izniyle 36 yı tamamlamaya çalışıcaz. Sonrasın da nasipse doğuma alacak Dr. Bekleyip riske atamayız dedi. 36+4 de kaybetmiştim oğlumu.

Çok korkuyorum. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sizden de iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.
Canm hic stres yapma kontrol altindasin zaten korkma rahat ol dinlen..hersey gönlünce olsun guzel dusun guzel olsun..Rabbim bebegini sana bağışlasın sağlıkla insallah kucagina al canim dualarımdasın kendine ve bebegine iyi bak canim

Yeni testi yaptim sanirim hamileyim kuzlar bu daha belirgin yunese kalp atisi duyulana kadar hatta saglucakla kucagima alip evime getirene kadar hep icimde korku olucak ama biliyorum ki artik umutta var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi kucagimiza Allah a emanetiz
Canm hamilesinnnnn cok cok sevindim benimde hamileligimde boyle cok ince cizgi çıkmıştı icim tuhaf oldu boyle test goruncede canim aklima geldi nasil havalara ucmustum hamileyim diyee..cok tebrik ederim canim darisi butun melek annelerine :)

Tam olarak ne icinki o bitkiler? Adet düzenleyicimi? adetim gec geldigi icin tam olarak hangi günler ideal ilişki icin onuda bilmiorum.
Kargo işini hiç bilmiorum cnm, allah razı olsun düsünmen bile yeter.
Yaza kadar hamile kalmazsan izine geldigimde alırım. Denerim en azından. Suan esime bi karısım yaptım. Bitki karısımını annem yaptırdı türkiyede. Ama cok igrenc bir karısım zar zor yutuyo. Aceba dogru otlarmı var icinde bilemedik güvendik öyle kullanıor :-) keci boynuzu pekmezi, bal ve birsürü bitki var icinde
Evet canim adet duzenliyor sende internetten arastir istersen ama insallah yaza kadar kendiliginden okur gerek kalmaz ;) ama kargo konusunda samimiyim

Canm hamilesinnnnn cok cok sevindim benimde hamileligimde boyle cok ince cizgi çıkmıştı icim tuhaf oldu boyle test goruncede canim aklima geldi nasil havalara ucmustum hamileyim diyee..cok tebrik ederim canim darisi butun melek annelerine :)
Bende ilk hamileligimde ne yapi agimi sasirmistim simdi Allah nazip ederse kalp atisinida duyayimda biraz rahatlarim belki inan tam sevi emiyorum. Sizlerin hqberlerini alinca belki daha cok sevincem. Simdilik sadece Allah a sukrediyorum egsr bana bi emanet yolladiysa bu defa saglikli omurlu ve hayirli olsun diye insallah hepinizi guzel habefledini alirim bir bir o zaman daha cok mutlu olucam

Evet canim adet duzenliyor sende internetten arastir istersen ama insallah yaza kadar kendiliginden okur gerek kalmaz :KK66: ama kargo konusunda samimiyim
Cookk tesekkür ederim canım. Haftaya adetim gelmesi lazım. Su bir ay hormon haplarını denemek istiyorum. Olmadı tekrar yazarım sana, bakarsın bitkiler işac olur. Sen simdi kendini düsün bebegini düsün canım, tadını doya doya cıkar bol bol dua et öpüorummm

zelal41 zelal41 canım çok sevindim rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
korunmayı bırakan melek annelerimize de en kısa zamanda nasip etsin rabbim kucağımıza alıp büyütmek nasip olacaksa rahmimize düşsün
Sagol canim Amin darisi senim ve tum melek annelerinin basina hepinizin guzel haberlerini bir bir alirim insallah Allah hayurlisini omurlusunu ve sagliklisini nasio etsin insallah

Sagol canim insallah bi aksilik cikmaz hayirlisiyla aliriz kucagimiza henuz cok yenu ama iki hafta bi gecsin kese gorunsun kalp atisihayirlisiyla bi duyulsum Allah nasio ederse saglicaklada kucagima alirim insallah ben dogum yapip dogumdan sonra kaybetigim icin biliyorum ku benim icin sonrasindda devam edicek surec Allah hepimizin yardimcisi olsun senin minnak nasil anneai buyudu mu?
Ya büyüdü teyzesi benim en iyi arkadaşım oldu Rabbim herkese tattirsin evlat sevgisini.

Ya büyüdü teyzesi benim en iyi arkadaşım oldu Rabbim herkese tattirsin evlat sevgisini.
Oy oyy masallah ona ;) darisi basimiza onlar bizim yasama sevincimiz olucak yaralarimizi saricaklar Allahin izniyle Allah agzinizi tadini hic bozmasin opicuklerimuzi yoluyoruz arkadasina ;)

Back
X