benden 6-7 tüp+ eşimden de 1 tüp kan alınmıştı..günaydin melek anneleri..
dün gittim doktora. Sonuçlar 15 gün sora belli olucak..aç karnina. 3 tüp kan alindi inş temiz çikar. 2 hemaloloji 1 genetik verdik. . bakalım bekliyorum.
kaç tüp kan alinmasi gerekiyordu doktorla konuştum.. sonuçlar çikar çikmaz doktor kontrol altinda olucaksin dedi. bi çiksin bakalım..
canım benim sadece biz birbirimizi anlıyoruz. ne eş, ne anne ne baba ne kardeş, kimse anlamıyor. anlayamıyorlar çünkü...yaşamayan bilemez...Ben de derdimi kimseye anlatamıyorum kocama bile.herkesler unuttu sanki hiç olmamış gibi davranıyorlar.onlara da kızamıyorum ki ateş düştüğü yeri yakıyor sadece.ama ben 9 aydır her gün ama her gün konuştum kuzumla ona her zaman benim ilk göz ağrım OLDUĞUNU ilk heyecanım olduğunu evlat Aşkını ilk onla tattığımı onu çook ama Çokkk sevdiğimi her gün söyledim biliyorum ki o annesini duyuyor.allah nasip ederse başka evlatlarımız olacak ama onlar bizim seçilmiş meleklerimiz olarak ilk göz ağrılarımız olarak kalacaklar hem bu dünya da hem ahirette
bende çok sevinemiyorum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. hamile haberleri beni sevindirmiyor sadece sizler hariç, bi sürü hamile var etrafımda, sanki herkes hamile anlamadım bu işi... normalde çok sevinirdim artık sevinemiyorumm,ama normal bu süreçler. sende bence bebek videosu izleme, iyice yıpratma kendini. hatırlamak kendini üzmek için mi izliyorsun, bazen ben gülünce kendime kızıyorum çünkü, nasıl gülerim benim bebeğim mezarda diyorumizlemek elimde degil.. başkalarin doğurduklarini sevinemiyorum bile.. eşim de izleme öle şeyleri diyo kapatıyorum...
inşallah rabbim uzun ömürlü evlatlar nasip eder.. hissediyorum bunu hep inş hissettiğim gibi olur.
ben videolari izledikçe hiç gülmüyorum gülemem.. çünkü sevinemiyorum başkalarini doğurduklari.. onlarin çocuklarini bile sevemiyorum. sevesim de gelmiyor. kuzenlerim ben gelirim diye kendileri çocuklariyla beraber geliyor. hiç görmedim.. gitmiyorum ki hiç..Allah beni hamdköşke yerleşmiştir bilemem.. orda hz ibrahim sareyi görücem.. oğlumu görücem.. bilemem.bende çok sevinemiyorum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. hamile haberleri beni sevindirmiyor sadece sizler hariç, bi sürü hamile var etrafımda, sanki herkes hamile anlamadım bu işi... normalde çok sevinirdim artık sevinemiyorumm,ama normal bu süreçler. sende bence bebek videosu izleme, iyice yıpratma kendini. hatırlamak kendini üzmek için mi izliyorsun, bazen ben gülünce kendime kızıyorum çünkü, nasıl gülerim benim bebeğim mezarda diyorumama aklımızdan zaten hiç çıkmıyor, sürekli deşmeye gerekyok, çözümü yok çünkü, ALLAH verdi, ALLAH aldı,
ne gibi testler alinmişitr? ne çikmişti?benden 6-7 tüp+ eşimden de 1 tüp kan alınmıştı..
trombofoliyle ilgili canım. bide kromozomlar için .. genetik testi demiştim doktor yazmıştı. bende orta düzey pıhtılaşma çıktı canım.ne gibi testler alinmişitr? ne çikmişti?
başka sorun çikmadi demi?trombofoliyle ilgili canım. bide kromozomlar için .. genetik testi demiştim doktor yazmıştı. bende orta düzey pıhtılaşma çıktı canım.
bende çok sevinemiyorum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. hamile haberleri beni sevindirmiyor sadece sizler hariç, bi sürü hamile var etrafımda, sanki herkes hamile anlamadım bu işi... normalde çok sevinirdim artık sevinemiyorumm,ama normal bu süreçler. sende bence bebek videosu izleme, iyice yıpratma kendini. hatırlamak kendini üzmek için mi izliyorsun, bazen ben gülünce kendime kızıyorum çünkü, nasıl gülerim benim bebeğim mezarda diyorumama aklımızdan zaten hiç çıkmıyor, sürekli deşmeye gerekyok, çözümü yok çünkü, ALLAH verdi, ALLAH aldı,
çıkmadı canım şükürbaşka sorun çikmadi demi?
çikmadıysa iyi şükür.bakalım benim ne çikicak merak ediyorum. 15 gün sabretcem hemen çiksa iyiydi.çıkmadı canım şükür
çok denedim olmuyor ağlayamiyorum... inş güzel sonuç çikar bekliyorum. ikimzdede 2016 mart ayında hamile kalmak isteyenler bölümüne katıldık senin oraya dahil olmana çok çok sevindim..:) ayni anda adet olmuştuk biz. benim geç oluyor 27 mart yaptım. kasık agrilarim da biraz vardi dün kan verince bitti. agriyi hissedemiyorum. bozulmuş mu acaba. dün tansiyonum çikti.. kan verilditen sora çok yükseldi
9 martta başladim yumurtalama gününe 4 gün kala... o günden sora agrilarim başlamişti akıntım felan kaybolmuştu. kuru günlerim başladiydi. daha çok var bata.. baş dönmesi karin agrisi tuhaf bir duyguyla karşılıyorum.bakalım ne olucak.. test felan yapmadim.. korkuyorum negatif çikilacak diye bi adet günüm geçsin bakicam.Benim de bu ay kasıklarım çok ağrıyor. Daha erken mi bilmiyorum ama göğüslerim ağrımıyor ama... 8 gün var daha bat a. Çarşamba günü belli olur zaten hamile olup olmadığım. Pozitif çıkarsa eğer sizlerle paylaşırım. Rabbim hayırlıysa eğer nasip eder inşallah. Eğer önümüzdeki ay da olmazsa tıbbı müdahale ettireceğim. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi vs. Mayıs'ta da olmazsa Haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim, bu defa o kadar beklemek istemiyorum...
Bende evladımın kaybından sonra hastanede bir bayanla tanıştım neden ağladığımı sordu durumu anlattım. Bak sana kendi yaşadıklarımı anlatayımda hep daha beteri var diye şükret dedi.ilk Bebeğini 37.hafada doğumda kaybetmiş bebek oksijensiz kalmış.ikinci bebeği doğmus ama doğumda beyninde hasar oluşmuş.13yıl felçli şekilde bakmış ve sonra kaybetmiş.ikinci evladını kaybettiğinde 2yaşında bi çocuğu daha varmış ve o da 3yaşına geldiğinde trafik Kazasında ölmüşBen de öyleydim canım, güldüğüm zaman suçluluk duyuyordum. Sonra bir arkadaşım kendi kuzeninin yaşadıklarını anlattı. Kuzeninin ikiz çocukları varmış. Biri kan kanseri olmuş ve uygun ilik bulunduğu gün vefat etmiş çocuğu. Annesi çocuğun hastalık zamanında eğer sen ölürsen ben de ölene kadar hiç gülmeyeceğim diye söz vermiş ve kadın çocuğunu kaybettikten sonra hiç kimseyle görüşmez olmuş. Evinin camlarını bile açmıyormuş içeri güneş girmesin diye. Ve sonuç olarak kadın da kan kanseri olmuş üzüntüden ve vefat etmiş. Arkadaşım sen daha çok gençsin, lütfen yapma böyle. Eşin için, ailen için ayakta durmalısın. Bak yoksa senin de sonun teyzemin kızı gibi olur deyince kendime geldim... Evet biz evlatlarımızı kesinlikle hiç bir zaman unutamayacağız ve acıları hep yüreğimizde kalacak. Ama unutmayın kızlar bizler de bir ananın evlatlarıyız. Aynı şeyleri kendi öz annenize yaşatmak istemezsiniz sanıyorum. O sebeple bu acıyla yaşamak zorundayız. Hatta mutlu olmak zorundayız. Evet gülüşlerimiz yarım kalacak, bir daha eskisi gibi gülemeyeceğiz ama sevdiklerimiz için iyi olmak zorundayız...
Bende evladımın kaybından sonra hastanede bir bayanla tanıştım neden ağladığımı sordu durumu anlattım. Bak sana kendi yaşadıklarımı anlatayımda hep daha beteri var diye şükret dedi.ilk Bebeğini 37.hafada doğumda kaybetmiş bebek oksijensiz kalmış.ikinci bebeği doğmus ama doğumda beyninde hasar oluşmuş.13yıl felçli şekilde bakmış ve sonra kaybetmiş.ikinci evladını kaybettiğinde 2yaşında bi çocuğu daha varmış ve o da 3yaşına geldiğinde trafik Kazasında ölmüşşuan da 32haftalık doğum Yaptım bebeğim yoğun bakımda Yaşarmı hiç bilmiyorum ama artık hiç birsey hissedemiyorum,Allahtan gelen başım üstüne dedi. Okadar üzüldüm o kadar etkilendim ki Allah'ım onu da bir daha evladıyla imtihan etmesin insallah. İnsallah son bebeği yaşıyordur güzel Ömür yazsın Rabbim
Dün annemle konuştuk bizde haberi yok bebekten. Bi akrabamız 10 yıl uğraştı evlat sahibi olabilmek için tüp bebek 3-4 defa denediler tutmadı. En son tüp bebek tutu ve ikiz hamilelikti çok mutlu oldular. Zaamanla ikizlerden biri gelişmedi ve anne karnında öldüBen de öyleydim canım, güldüğüm zaman suçluluk duyuyordum. Sonra bir arkadaşım kendi kuzeninin yaşadıklarını anlattı. Kuzeninin ikiz çocukları varmış. Biri kan kanseri olmuş ve uygun ilik bulunduğu gün vefat etmiş çocuğu. Annesi çocuğun hastalık zamanında eğer sen ölürsen ben de ölene kadar hiç gülmeyeceğim diye söz vermiş ve kadın çocuğunu kaybettikten sonra hiç kimseyle görüşmez olmuş. Evinin camlarını bile açmıyormuş içeri güneş girmesin diye. Ve sonuç olarak kadın da kan kanseri olmuş üzüntüden ve vefat etmiş. Arkadaşım sen daha çok gençsin, lütfen yapma böyle. Eşin için, ailen için ayakta durmalısın. Bak yoksa senin de sonun teyzemin kızı gibi olur deyince kendime geldim... Evet biz evlatlarımızı kesinlikle hiç bir zaman unutamayacağız ve acıları hep yüreğimizde kalacak. Ama unutmayın kızlar bizler de bir ananın evlatlarıyız. Aynı şeyleri kendi öz annenize yaşatmak istemezsiniz sanıyorum. O sebeple bu acıyla yaşamak zorundayız. Hatta mutlu olmak zorundayız. Evet gülüşlerimiz yarım kalacak, bir daha eskisi gibi gülemeyeceğiz ama sevdiklerimiz için iyi olmak zorundayız...
Canım, benim29 ila 5 mart arasıydı tahmini yumurtlama tarihim. Adet tarihimde 33-34 güne çıkmıştı aslında 19 unda hastalanmam lazım şubat 29 çekince :) 5 inde tahlil yapmıştım 0,01 di hgc ilaç kullanmadım allahtan. boğazım çok kötüydü içimden bir ses kullanma ilaç dedi . 13 ünde silik çıktı idrarda 14 ünde daha belirgin bu gün kan testi yaptım ve 53,5 çıktı daha çok yeni aslında :) Pazaretesi tekrar test yaptırcam inşallah yükselir hormon. yani sen 5 gün sonra yapmaya başla testi belki benim gibi erken öğrenirsin :)Benim de bu ay kasıklarım çok ağrıyor. Daha erken mi bilmiyorum ama göğüslerim ağrımıyor ama... 8 gün var daha bat a. Çarşamba günü belli olur zaten hamile olup olmadığım. Pozitif çıkarsa eğer sizlerle paylaşırım. Rabbim hayırlıysa eğer nasip eder inşallah. Eğer önümüzdeki ay da olmazsa tıbbı müdahale ettireceğim. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi vs. Mayıs'ta da olmazsa Haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmiştim, bu defa o kadar beklemek istemiyorum...
Amin canım inşallah Allah korumuş ve bağışlamıştır annesineRabbim sabırlar versin kadına, ne kadar zor... 3 tane şefaatçisi var... Rabbim inşallah bu evladını bağışlar ona. İşte her halimize şükretmeliyiz... Rabbim beterinden korusun hepimizi...
Benim kuzenim de benimle doğum yaptı sekiz aylikti o daha. Mideyle yemek borusu arasında bağlantı yokmuş 3 Günlükken ameliyat oldu sonra zaturre oldu tam iyileşti taburcu oldular derken zaturre ilerlemiş ameliyat olduğu yer çok daralmis şimdi yine Hastanede ler 20 gün evde kalabildiler sürekli anestezi alıp yemek borusunun genişletilmesi gerekiyomus ve yutmayi bilmiyomus sürekli burnundan beslenmisti. Şu an 5 aylık ve 3 kilo yogun bakımda yutmayi öğretmeye calisiyolar ve kilo aldırmaya calisiyolar. Rabbim herkese farklı bi sınav vermiş hangisi Zor bilemem ama hergün gözünün önünde çocuğunun acı çekmesi eriyip bitmesi daha acıdır heralde. Allahım bütün çocukların sifasini versin cekemicegimiz yük yüklemesin omuzlarimizaDün annemle konuştuk bizde haberi yok bebekten. Bi akrabamız 10 yıl uğraştı evlat sahibi olabilmek için tüp bebek 3-4 defa denediler tutmadı. En son tüp bebek tutu ve ikiz hamilelikti çok mutlu oldular. Zaamanla ikizlerden biri gelişmedi ve anne karnında öldüOnu operasyonla dondurdular, diğer bebeği vakti gelince aldılar. küçük doğdu ölen ikizi ister istemez etkilemiş çenesi tam gelişmediğinden annesi emziremedi. kaşıkla beslediler, sonra kalple ilgili anomali çıkmış .zonguldaktan alıp kocaeli üniverstesine getirmişlerdi. Hatta ben o gün bebeğimin kalp ekosu için ordaydım ve karşılaşmıştık 20 günlüktü bebek. Doktorlar 6 aylık olsun, biraz kilo alsın açık kalp ameliyatı olucak demiş. Bebek 3-4 kilo olmamıymıiş düşünün o kaadr küçüktü ki yinede direndi. Ameliyat oldu bi gün iyiyse iki gün hastanede 1 yaşını daha tam doldurmadı bu defada mide kanaması geçirdi şimdi ankaradalar. Nerde doktor iyi deseler oraya gidiyolar malesef bütün varlarını yoklarını evlatları için döktüler. Özel hastanede kayınvalidesi annesi yanında bi şey olursa korkusuyla gidip otelde kalmıyolar. Hastane gece belli saatten sonra içeri almıyor sadece annesi kalabiliyor ve ıkı kadın 10 gündür soğukta ayazda hastanenin kapısında sabahlıyor mide ameliyatı olucak şimdi dua edelimde eymen bebeği Allah annesine bağışlasın. Biz acımızı yaşadık kızlar, unutmadık unutmuyoruz ama ilk gün ki gibi değiliz hiç birimiz. Allah sabrını veriyor. Hamile kalma gibi bir umudumuz var. Çocuklarımız gözümüzün önünde hasta olsaydı ve biz çaresiz olsaydık inanın o zaman daha zorlanıcaktık. Annesi bebeğe bir şey olsa kızım öldürür kendini diyormuş Bende o yalan anne dedim ağlar perişan olur ama Allah sabrını verir öyle olsa ben yaşayamazdım dedim. Çevremdekileri beni sevenleri üzmeye hakkım yok. Sizi bunaltmaya hakkım yok ne çektiğimi bir ben bilirim ama benim derdimle sizi param parça etmeye hakkım yok dedim. Nice aslan gibi delikanlılar gitti. Şehitler, kızılayda olen gençler hepsinin annesi babası yok mu? Mevlam öyle güzel yaratmış ki her şeyi derdi vermiş sabrınıda vermiş. bir biz değiliz kızlar herkesin başında ölüm. Peygamber efendimizde sınanmış evlat acısıyla bize düşen şükredip hayatımıza devam etmek işte o zaman Yüce Allah sabrımızın mükafatını fazlasıyla vericek.
Amin canim Allah onada sifa versin. Alicak nefesleri varsa oylede boylede direniyokar iste. Benim oglum cok saglikli dogdu yaoilan otopside butun organlarinim saglikli oldugu yonunde ama basit bir enfeksiyom sebep oldu. Mevla neylerse guzel eyler bizim sinavimizda buymus ne yapalim. Bu gunumuzu aratmasin insallahBenim kuzenim de benimle doğum yaptı sekiz aylikti o daha. Mideyle yemek borusu arasında bağlantı yokmuş 3 Günlükken ameliyat oldu sonra zaturre oldu tam iyileşti taburcu oldular derken zaturre ilerlemiş ameliyat olduğu yer çok daralmis şimdi yine Hastanede ler 20 gün evde kalabildiler sürekli anestezi alıp yemek borusunun genişletilmesi gerekiyomus ve yutmayi bilmiyomus sürekli burnundan beslenmisti. Şu an 5 aylık ve 3 kilo yogun bakımda yutmayi öğretmeye calisiyolar ve kilo aldırmaya calisiyolar. Rabbim herkese farklı bi sınav vermiş hangisi Zor bilemem ama hergün gözünün önünde çocuğunun acı çekmesi eriyip bitmesi daha acıdır heralde. Allahım bütün çocukların sifasini versin cekemicegimiz yük yüklemesin omuzlarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?