Çok mutlu oldum adına bizimde umudumuz oluyor böyle güzl haberler duyunca bencede hatta 2-3 aya kadar kimse bilmesede olurCoook sevindim senin adina allah kucagina almayida nasip etsin cnm! Ne mutluuu yaa masallah tek tek geliyor haberler
teşekkür ederim tahlil yaptırayım inş yoktur öyle birşey dediğin gibi nasipBana sorulsa belki bende o esnada otopsiye karsi cikardim canim yogun bakim dr savciyi cagirmis bebek iyiydi bi ihmalim varsa cezami cekmeye raziyim hemsire hatasiysa o ceksin cezasini demis genc ciftin ilk bebekleri eger genetik bi sey varsa tedbir alirlar deyince ailem esim ikna olmus. Yoksa simdi acabalarla yasiycaktim ve sonuc tum organlar normal genetik bi sorun yok sadece akcigerde enfeksiyon o da tedavi altindaydi kader iste diycek bi sey yok. Anne karnindaki olumlerde en cok kan pihtilasmasi sepep oluyor dr lar bebegin kilosu gelisimi iyiyse degilfir diyor ama pihtilasma olupta son haftaya gelio kaybrdenleri bile duydum o yuzden bi arastir derim. Insallah hic bi sey yokturda en kisa zamanda yeniden dolar kucagin
canım ben telefonda bir program kullanıyorum adı my calendar onu indirirsen yumurtlama dönemini falan hepsini gösteriyor adet tarihini bile tam ayarlayabiliyorKizlar benim dogumdan sonra adet düzenim 38.-40. gün oldu. Aceba gebe kalmak icin en uygun gün hangisi? Bunun hesabini bilen varmi? Yani adet gördükden kac gün sonra hamile kalmak icin ideal?
ben dagittim artık. bi kaç parçayi biraktim. diger kalanı hastane çikişi kiyafetler vardi onlari vericem.. yenisini alirim. hepsini vermek istedim. zaten önceden demişim bunu eşime dagitalim mi diye.. eşimde dursun demişti taa ki kaynanamin rüyasina girmiş. dagit dedi kaynanam.. öle denince karşı çikmişim.. sonra çok düşündüm ki önceden dediklerim aklima geldi.. kafam da çok karişik.. psikolojim tam yerinde degil. 8 ay oldu toparlayamadim çok uğraştim eski hale getirmek için.. olmuyor. olumsuz karamsar umutsuz olup çiktim... tuhaf biriyim.. ne düşündüğümü bile bilmiyorum..Canim bende kendi kizimi vefatindan bir iki hafta sonra rüyamda ciplak gördüm. Ciplakken bile cok güzelsin diye diye sevdim onu. Sonra banada sana söylenilen gibi söyledi bir kac kisi. Yok iste cennette ciplak gezermis falan diye. Hocamiza danistim öyle bisey yok dedi. Allah hangi melegini orda utanc verici bir duruma sokar dedi. Ama icinden geliosa ver bi fakire bir takim sevabina dedi. Bizde o niyetle verdik. Sen bilirsin cnm, icinden nasil geliosa öyle yap. Kiyamiosan al bi yeni takim, bu niyetle dagit.
çok mutlu oldum ya duygulandirdin bizi Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş:) inş yükselir ben daha yapmadim hissetmedim eğer bende haber alirsan beraber doğururuz bebişimiz inşallah. :):) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
şöyleki canım, düşük değil sonuçta bizimkisi. ölü doğum çok farklı birşey. normal kadın doğum bölümünde ben yaptıramadım devlette. gerek yok dediler. 1 kere oldu diye bi daha olacak diil dediler, ama devler hastanesi genetik bölümüne gittiğimde doktor saolsun hemen yazdı testi bana..Hepimizin başı sagolsun.. Hep benzer hikayeler.. Rabbimin mutlaka bir muradi vardi onlari bize vermesinde de almasinda da ama en azindan bi sonraki gebeligimde ayni seyleri yasamak istemiyorum..Kastamonu dayim haftaya istanbul a gelecegiz. Evet sebepsiz.. Ilk bebegim oldugu için yapmama durumlari var mi bu testleri
cnm idrar testindeki çift çizgi yanlış çıkabiliyormu yaa. ilk defa duydum. hani tek çizgi yanlış oalbiliyor ama çift çizginin yanlış olduğunu ilk kez duydum. bi daha yaptır test canım kan testi. eğer adet olmadıysanCanim beni de uzen o olduya idrari iki kez yaptim ikinci de cizgi daha erken cikti iyice umitlenmistim hastanede adimi karistirmislar benim sonuclar baskasina gitmis onu bulmaya calistilar film gibi ya ben heyecanla sonuc bekliyorum tabi onlar kagidi ariyorlar bu ne aksiliktir diye gerildim iyice sonucta negatifi de gorunce orda patladim resmen oturdum bir guzel agladim
bende hiç test alıp yapmadım. geçen ay 3 gün gecikti adetim ve gidip almadım test. neyse sonuçta adetr oldum zaten ama :) bilmiyorum elim varmadı gidip test almaya. korku endişeden ..Sorma ben korunmayi biralmadan omce bile test yaptim kac defa dunyanin parasini doktuk o testlere Her seyin hayirlisi canim Allah aratmadan tum melek annelerinin gonlune gore versin hepsinin kucagini hayirli saglikli omurlu bebeklerle doldursun insallah
başın saolsun canım. çoğumuz aynı durumdayız canım. burdaki çoğu kişi bebeğini son zamanda kaybettii. bende 40. haftamda kaybettim, doğum sancısı beklerken kalbinin durduğunu öğrendimMerhaba hanımlar 4 ay oldu kızımı doğuma gittiğim gün kalbinin durduğunu öğrendim hâla üzerimden atamadım o psikolojiyi çok zor günler geçirdim sapasağlam hiçbir sorunu olmayan bebek nasıl oldu da öldü bilmiyorum ama çok üzülüyorum 6 ayım dolduktan sonra gebe kalabileceğimi söyledi doktorum benzer durumda olanınız var mı sadece aynı şeyi yaşayanların beni anladığını düşünüyorum yaşamayanlar teselli edince bile zoruma gidiyor aynı durumda olup şimdi hamile olan yada çocuğu olan var mı
Ben de ilk kez duyuyorum canim boyle birsey ama bazi test markalari boyle yanlis cikabiliyormus oda geldi beni buldu demekki. Zaten birkac gun var 24'u Bat gecikme olursa yaptiririm tekrar kan tahlilicnm idrar testindeki çift çizgi yanlış çıkabiliyormu yaa. ilk defa duydum. hani tek çizgi yanlış oalbiliyor ama çift çizginin yanlış olduğunu ilk kez duydum. bi daha yaptır test canım kan testi. eğer adet olmadıysan
Canin dr a gittin mi ? 35 guny gecen periyotlarda mutlaka kintrol edin diyolardi. Dogumdan sonea olabiliyir tabi ama yinede bi kontrol ettir. Bazen kust filan oluyor hamile kalmani engellemesin. Ben 28 gunde olurken 33-34 e ciktim o yuzden dr gittim hormon testlerine fikan baktilar sukur bi sey cikmadi. Yasadiklarimizda etkiliyir tabiKizlar benim dogumdan sonra adet düzenim 38.-40. gün oldu. Aceba gebe kalmak icin en uygun gün hangisi? Bunun hesabini bilen varmi? Yani adet gördükden kac gün sonra hamile kalmak icin ideal?
Tamam çok teşekkür ederim randevu aldik önümüzdeki hafta için.şöyleki canım, düşük değil sonuçta bizimkisi. ölü doğum çok farklı birşey. normal kadın doğum bölümünde ben yaptıramadım devlette. gerek yok dediler. 1 kere oldu diye bi daha olacak diil dediler, ama devler hastanesi genetik bölümüne gittiğimde doktor saolsun hemen yazdı testi bana..
çok mutlu oldum ya duygulandirdin bizi Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş:) inş yükselir ben daha yapmadim hissetmedim eğer bende haber alirsan beraber doğururuz bebişimiz inşallah. :)
B BlackandBlack ayrica asilamayada gerek kalmadi desene ;-) umut oldun benim icin :-*
sonuçlar bi belli olsun. doktoruma sölerim bebek aspirin için.. eğer bana uygun degilse vermez.. oda doktoruma baglı..İnşallah canım. Bende de hiç bir belirti yoktu. Sadece kasıklarım çok ağrıyordu ama geçen ay da çok ağrı vardı kasıklarımda o yüzden ümitlenmedim hiç. Gerçi hala ümitlenemiyorum ki... Değer daha çok düşük çünkü. Cuma günü tekrar yaptıracağım test... Yükseldiyse işler iyi demektir :)
Hadi bakalım canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Senin test sonuçları biraz geç çıkacaktı, eğer daha öncesinde gebe olduğunu öğrenirsen en azından her ihtimale karşı bebe aspirini falan kullan canım. Doktoruna da bunu hatırlatmayı unutma, bakalım o ne diyecek...
Kizlar dun ki testimin sonucunda artis var 244.5 olmus iki gunde 54.5 tan katlanarak her gun artmaliymis bu iyiye gidistir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?