Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Te
teşekkür ederim tahlil yaptırayım inş yoktur öyle birşey dediğin gibi nasip

Ca
Kizlar benim dogumdan sonra adet düzenim 38.-40. gün oldu. Aceba gebe kalmak icin en uygun gün hangisi? Bunun hesabini bilen varmi? Yani adet gördükden kac gün sonra hamile kalmak icin ideal?
canım ben telefonda bir program kullanıyorum adı my calendar onu indirirsen yumurtlama dönemini falan hepsini gösteriyor adet tarihini bile tam ayarlayabiliyor

ben dagittim artık. bi kaç parçayi biraktim. diger kalanı hastane çikişi kiyafetler vardi onlari vericem.. yenisini alirim. hepsini vermek istedim. zaten önceden demişim bunu eşime dagitalim mi diye.. eşimde dursun demişti taa ki kaynanamin rüyasina girmiş. dagit dedi kaynanam.. öle denince karşı çikmişim.. sonra çok düşündüm ki önceden dediklerim aklima geldi.. kafam da çok karişik.. psikolojim tam yerinde degil. 8 ay oldu toparlayamadim çok uğraştim eski hale getirmek için.. olmuyor. olumsuz karamsar umutsuz olup çiktim... tuhaf biriyim.. ne düşündüğümü bile bilmiyorum..

çok mutlu oldum ya duygulandirdin bizi Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş:) inş yükselir ben daha yapmadim hissetmedim eğer bende haber alirsan beraber doğururuz bebişimiz inşallah. :)

şöyleki canım, düşük değil sonuçta bizimkisi. ölü doğum çok farklı birşey. normal kadın doğum bölümünde ben yaptıramadım devlette. gerek yok dediler. 1 kere oldu diye bi daha olacak diil dediler, ama devler hastanesi genetik bölümüne gittiğimde doktor saolsun hemen yazdı testi bana..

cnm idrar testindeki çift çizgi yanlış çıkabiliyormu yaa. ilk defa duydum. hani tek çizgi yanlış oalbiliyor ama çift çizginin yanlış olduğunu ilk kez duydum. bi daha yaptır test canım kan testi. eğer adet olmadıysan

bende hiç test alıp yapmadım. geçen ay 3 gün gecikti adetim ve gidip almadım test. neyse sonuçta adetr oldum zaten ama :) bilmiyorum elim varmadı gidip test almaya. korku endişeden ..

başın saolsun canım. çoğumuz aynı durumdayız canım. burdaki çoğu kişi bebeğini son zamanda kaybettii. bende 40. haftamda kaybettim, doğum sancısı beklerken kalbinin durduğunu öğrendim sebebide tam olarak bulunamadı. 7.5 ay oldu benimde.. hayırlısı herşeyin. psikolojik destek almaya başladım bende. umarım iyi gelir biraz..

Ben de ilk kez duyuyorum canim boyle birsey ama bazi test markalari boyle yanlis cikabiliyormus oda geldi beni buldu demekki. Zaten birkac gun var 24'u Bat gecikme olursa yaptiririm tekrar kan tahlili

Kizlar benim dogumdan sonra adet düzenim 38.-40. gün oldu. Aceba gebe kalmak icin en uygun gün hangisi? Bunun hesabini bilen varmi? Yani adet gördükden kac gün sonra hamile kalmak icin ideal?
Canin dr a gittin mi ? 35 guny gecen periyotlarda mutlaka kintrol edin diyolardi. Dogumdan sonea olabiliyir tabi ama yinede bi kontrol ettir. Bazen kust filan oluyor hamile kalmani engellemesin. Ben 28 gunde olurken 33-34 e ciktim o yuzden dr gittim hormon testlerine fikan baktilar sukur bi sey cikmadi. Yasadiklarimizda etkiliyir tabi

pardon ben h-emiriminannesi_ nick degiştirdim..
sürekli degiştiriyom herade..

Tamam çok teşekkür ederim randevu aldik önümüzdeki hafta için.

çok mutlu oldum ya duygulandirdin bizi Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş:) inş yükselir ben daha yapmadim hissetmedim eğer bende haber alirsan beraber doğururuz bebişimiz inşallah. :)

İnşallah canım. Bende de hiç bir belirti yoktu. Sadece kasıklarım çok ağrıyordu ama geçen ay da çok ağrı vardı kasıklarımda o yüzden ümitlenmedim hiç. Gerçi hala ümitlenemiyorum ki... Değer daha çok düşük çünkü. Cuma günü tekrar yaptıracağım test... Yükseldiyse işler iyi demektir :)
Hadi bakalım canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Senin test sonuçları biraz geç çıkacaktı, eğer daha öncesinde gebe olduğunu öğrenirsen en azından her ihtimale karşı bebe aspirini falan kullan canım. Doktoruna da bunu hatırlatmayı unutma, bakalım o ne diyecek...

B BlackandBlack ayrica asilamayada gerek kalmadi desene ;-) umut oldun benim icin :-*

Evet canım, çok şükür gerek kalmadı gibi ama daha çok düşük HCG. Cuma tekrar yaptıracağım, ondan sonra biraz daha içim rahatlar sanırım... Rabbim en tez ve hayırlı zaman da sana da nasip etsin canım. Dualarımdasınız...

sonuçlar bi belli olsun. doktoruma sölerim bebek aspirin için.. eğer bana uygun degilse vermez.. oda doktoruma baglı..
folik asitten folbiol hapı kullaniyorum. bel agrisi ve iç çamaşirimda kanama yok ama kanama gibi koku var bilemedim. erken yaptırmak bile istemiyorum. bat daha 27sinde..olmazsa hemen yaptırmıycam ümitlenmek bile istemiyorum. sevinemiycem herade buruk bir sevinç olucak benim için olursa eğer.. bakalım hakkımzda hayırlısı olsun inş. inş cuma günü çok güzel sonuçlar alirsin.. eminim olucak bu iş:)

ben işitme engelli olduğum için bebegimi kaybetmemle beraber çok zor günler geçirdim...
özel bir insandim.. bebegimle beraber daha özel oldum..
arkamdan o laflar kulagimda...
bana kulaklari duymuyordu ya bebegini karninda öldüğü bile hissetmemiş dediler.. banada hissedemedin mi karninda hareketleri dedi..
zoruma gitti inanki..
o kişileri görmek bile istemedim hatta nefret ettim herkesten..
kocamdan da uzak tutmaya çalıştım kendimden..
ailemi herkesten işte...
değersizin biriyim dedim çok kötüyüm psikolojim öle alt üst olmuştu ki..
yerinde bile olamadim..
7-8 ayd,r böleyim. olmuyor eski halime getiremiyorum kendimi..
bu şekilde yaşiyorum..
eşimi de üzüyorum. kendimi de..
napicam ben yaa bişey söleyin banaa.

B BlackandBlack nasıl sevindim anlatamam. İnşallah kazasız belasız atlatırsın hamileliğini:) Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.

Z zhdyldz1 B betusumm37 Allah sabırlar versin. Tekrarından sakınsın. İnşallah en hayırlı Zamanda yeniden hamilelik nasip etsin.

Kizlar dun ki testimin sonucunda artis var 244.5 olmus iki gunde 54.5 tan katlanarak her gun artmaliymis bu iyiye gidistir umarim

Bu iyi haber canım. Doktor bana Cuma günü en az 168 olmalı dedi. Bakalım, sabırsızlıkla bekliyorum... Rabbim ne nasip ederse o olacak... Hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…