- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Canim beni de uzen o olduya idrari iki kez yaptim ikinci de cizgi daha erken cikti iyice umitlenmistim hastanede adimi karistirmislar benim sonuclar baskasina gitmis onu bulmaya calistilar film gibi ya ben heyecanla sonuc bekliyorum tabi onlar kagidi ariyorlar bu ne aksiliktir diye gerildim iyice sonucta negatifi de gorunce orda patladim resmen oturdum bir guzel agladimUzulme canim hayirlisi olsun dogru zaman ne zamansa Allah aratmadan o zaman nasip etsin. Insallah onumuzdeki ayda senin haberini aliriz ama sasirdim idrarda cikio kanda cikmamasina test bozuktu desem ikuside mi bozuk daha bat a var sanirim benim 11 marta kanda 0.1 di 15 martta idrarda cikti 18 sinde kanda 52.5 belli mi olur sen uzulme ne olur inan bende senden bi haber alucam diye 5 dk da bir sayfaya bakiyo
Acaba sonuclarda mi karisti stres yapma uzulme bu ay olmazsa obur ay olur sen bi bekle bakalim belki hastanede karisiklik oldu adetini bekle insalkah bi karisiklik olmustur olmamisada ümitsizlik yok bak nisan ayindada gelicek haberler var karamsarlik bitti Allah ne zaman hayirliysa o zaman nasip etsin insallaj bu zaman en kusa zamanda olur canim inan ben kendi haberi.e sevinemedim. Hepinizden guzel haberler alayim oyle mutlu olucamCanim beni de uzen o olduya idrari iki kez yaptim ikinci de cizgi daha erken cikti iyice umitlenmistim hastanede adimi karistirmislar benim sonuclar baskasina gitmis onu bulmaya calistilar film gibi ya ben heyecanla sonuc bekliyorum tabi onlar kagidi ariyorlar bu ne aksiliktir diye gerildim iyice sonucta negatifi de gorunce orda patladim resmen oturdum bir guzel agladim
Beklemekten baska care yok canim hayirli zamanda nasip etsin Rabbim artik testte yapmayim diyorum zaten bu zamana kadar yaptigim testlere bakiyorumda gulmemek elde degil nerdeyse dorduncu kopruyu de ben kurucamAcaba sonuclarda mi karisti stres yapma uzulme bu ay olmazsa obur ay olur sen bi bekle bakalim belki hastanede karisiklik oldu adetini bekle insalkah bi karisiklik olmustur olmamisada ümitsizlik yok bak nisan ayindada gelicek haberler var karamsarlik bitti Allah ne zaman hayirliysa o zaman nasip etsin insallaj bu zaman en kusa zamanda olur canim inan ben kendi haberi.e sevinemedim. Hepinizden guzel haberler alayim oyle mutlu olucam
Sorma ben korunmayi biralmadan omce bile test yaptim kac defa dunyanin parasini doktuk o testlere Her seyin hayirlisi canim Allah aratmadan tum melek annelerinin gonlune gore versin hepsinin kucagini hayirli saglikli omurlu bebeklerle doldursun insallahBeklemekten baska care yok canim hayirli zamanda nasip etsin Rabbim artik testte yapmayim diyorum zaten bu zamana kadar yaptigim testlere bakiyorumda gulmemek elde degil nerdeyse dorduncu kopruyu de ben kurucam
Sağol canım. Rabbim tüm melek annelerine nasip etsin inşallah. Siz iyi olmadan ben de iyi olamıyorum çünkü. Burada hepimiz huzunlerimizi paylaştık, bir bir sevinclerimizi de paylaşacağız inşallah...B BlackandBlack bir haftadir bakmamistim bugün bakayim dedim ve cokkk guzel haber aldimm canim hamileymissin:)tebrik ederim saglikli sihatli sekilde kucagina al bebegini insallah Rabbim bebegini sana bağışlasın kendine cokkk iyi bak
Cok mutlu oldum canım Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip eder inşallah bize ve tüm isteyenlere de aratmaz umarım
Canımm gözün Aydın çok mutlu oldum ya.ne güzel yavaş yavaş bütün melek anneleri Gülüyor .inşallah sağ salim bi şekilde kavuşursun minik mucizene
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Bugün doktoruma gittim bana hibor 7500 verdi. Hergün vurulacakmisim. Cuma günü tekrar kan testi istedi. Bakalım nasıl çıkacak. Hayırlısıyla yükselir inşallah kızlar. Yukselirse işler iyiye gidiyor demektir :) Rabbim tüm melek annelerine en kısa ve tez zamanda nasip etsin inşallah. Sizlerin guzel haberlerinizi almak çok çok mutlu ediyor beni...Canim ne kadar mutlu oldum anlatamam hayirli olsun insallah kalp atislarini da duyacaksin hersey yolunda gidecek dualarimiz seninle
Merhaba melek anneleri bend e 3ay önce kizimi kaybettim 35. Haftamda.. Uzun zamandir sizi takip ediyorm ama yazmaya cesaret edemedim. Pihtilasma testlerimi yaptırmak istiyorum ama randevu alamiyorum takio listesinde olmak gerekiyormus.. Bu testleri taptiran arkadaslardan rica etsem nasil bir yol izlediler acaba yardimci olabilirler mi ?
Aminn inşallah acı hep aynı değişmiyor malesef..Basin sagolsun canim Allah sabirlar versin insallah saglik sihhatle bebegine kavusur dindirirsin acilarini.Benim pihtilasma ile ilgili hicbir bilgim yok ama burda sana yardimci olabilecek arkadasimiz var
Tamam cok teşekkür ederim.Canım başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin. Kesinlikle öncelikle tüm araştırmalarını tamamla ondan sonra tekrardan hayırlısıyla bebek düşün canım. Doktorâ tek bebek kaybettiğini söyleme. İlk iki gebeliğinde kalp atışlarını duyamadiginizi ve üçüncü gebeliginde 35.haftada kaybettiğini söyle canım. Yoksa problem çıkarıp testleri vermeyebilirler...
Merhaba hanımlar 4 ay oldu kızımı doğuma gittiğim gün kalbinin durduğunu öğrendim hâla üzerimden atamadım o psikolojiyi çok zor günler geçirdim sapasağlam hiçbir sorunu olmayan bebek nasıl oldu da öldü bilmiyorum ama çok üzülüyorum 6 ayım dolduktan sonra gebe kalabileceğimi söyledi doktorum benzer durumda olanınız var mı sadece aynı şeyi yaşayanların beni anladığını düşünüyorum yaşamayanlar teselli edince bile zoruma gidiyor aynı durumda olup şimdi hamile olan yada çocuğu olan var mı
Canim bi arkada vardi o simdi uyeligini dondurmus biz ozelden gorusuyoruz o da 40 haftasinda normal dogumu beklerken kaybetmis. Dr bi sey denedi mi ? Bazen bebej strese girio anne karninda kakasini yapiyor ve bunu yutmasi zehirlenmesine neden oluyor. Ben dogumdan 5 gun sonra kaybettim saglikki 3.5 kilo dogdu 39. Hafrada aldilar. Su yuttugu icin enfeksiyon var deyio kuveze aldilar dr u iyu durumu enfeksiyon dusuyor iki gun sonra taburcu edicez derken aniden kalbi durdu otopsi yapildi hic bir sey yok.Kader iste herkesin olayi farkli ama acisi hep ayni Allah bir daha yasatmasinMerhaba hanımlar 4 ay oldu kızımı doğuma gittiğim gün kalbinin durduğunu öğrendim hâla üzerimden atamadım o psikolojiyi çok zor günler geçirdim sapasağlam hiçbir sorunu olmayan bebek nasıl oldu da öldü bilmiyorum ama çok üzülüyorum 6 ayım dolduktan sonra gebe kalabileceğimi söyledi doktorum benzer durumda olanınız var mı sadece aynı şeyi yaşayanların beni anladığını düşünüyorum yaşamayanlar teselli edince bile zoruma gidiyor aynı durumda olup şimdi hamile olan yada çocuğu olan var mı
Allah razı olsun canım bu kan pıhtılaşma testini nasıl yaptırabilirim belli bir ismi var mı ikinci gebeliktede aynı şeyi yaşamaya çok korkuyorumCanım başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin. Bir çoğumuzun bebeklerini kaybetmesinin nedeni yoktu. Benim de çok sağlıklı bir gebelik surecim vardı. Ama bebeğimi kaybetmeden 4 gun once hareketleri çok azaldı diye doktora gittim ama normal deyip gönderdi. Sonra da sebepsiz bebeğimin kalbi durdu. Ama bir sebebi varmış. Kan pıhtılaşması hastasiymisim ve bebeğime yeterli oksijen gitmediği için kalbi durmuşsende de aynısı olabilir canım. Gerekli testleri yaptır bence...
Canım doktor 9 ay beni takip eden doktordu 9 ay boyunca zaten sorun yoktu 38+4 günlüktü bebeğim doktorum suni sancıyla doğuma alacağını söyledi gittiğim gün öldüğünü öğrendim dünyam başıma yıkıldı Ameliyat sırasında kontrol edilmişim bendede bebektede herhangi bir sorun yok herşey yolundaymış otopsi istediler yapamadım kıyamadım bebeğime kalp krizi olabileceğini söyledi doktor ama kesin bir sonuç için otopsiye ihtiyaç duyuluyormuş yaptırmadm Aynen kader belkide diğer dünyada meleklerimize ihtiyacımız olacakCanim bi arkada vardi o simdi uyeligini dondurmus biz ozelden gorusuyoruz o da 40 haftasinda normal dogumu beklerken kaybetmis. Dr bi sey denedi mi ? Bazen bebej strese girio anne karninda kakasini yapiyor ve bunu yutmasi zehirlenmesine neden oluyor. Ben dogumdan 5 gun sonra kaybettim saglikki 3.5 kilo dogdu 39. Hafrada aldilar. Su yuttugu icin enfeksiyon var deyio kuveze aldilar dr u iyu durumu enfeksiyon dusuyor iki gun sonra taburcu edicez derken aniden kalbi durdu otopsi yapildi hic bir sey yok.Kader iste herkesin olayi farkli ama acisi hep ayni Allah bir daha yasatmasin
Canim bende kendi kizimi vefatindan bir iki hafta sonra rüyamda ciplak gördüm. Ciplakken bile cok güzelsin diye diye sevdim onu. Sonra banada sana söylenilen gibi söyledi bir kac kisi. Yok iste cennette ciplak gezermis falan diye. Hocamiza danistim öyle bisey yok dedi. Allah hangi melegini orda utanc verici bir duruma sokar dedi. Ama icinden geliosa ver bi fakire bir takim sevabina dedi. Bizde o niyetle verdik. Sen bilirsin cnm, icinden nasil geliosa öyle yap. Kiyamiosan al bi yeni takim, bu niyetle dagit.günaydin..
dün kaynanam oğlumu rüyasinda görmüş.. çiplak geziyordu dedi susamişti su verdim dedi..
o rüyanin etkisinde kalmiş.. bebek kıyafetleri dagitalım dedi... bende karşı çiktim.. daitsak da öteki dünyada daha hayırlı olur dedi. napsam bilemedim kıyamiyorum bebegimin kıyafetlerii. sora evimde bebegimin kıyafetleri kokladim... versem mi bilemedim..(((
Coook sevindim senin adina allah kucagina almayida nasip etsin cnm! Ne mutluuu yaa masallah tek tek geliyor haberler:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Bana sorulsa belki bende o esnada otopsiye karsi cikardim canim yogun bakim dr savciyi cagirmis bebek iyiydi bi ihmalim varsa cezami cekmeye raziyim hemsire hatasiysa o ceksin cezasini demis genc ciftin ilk bebekleri eger genetik bi sey varsa tedbir alirlar deyince ailem esim ikna olmus. Yoksa simdi acabalarla yasiycaktim ve sonuc tum organlar normal genetik bi sorun yok sadece akcigerde enfeksiyon o da tedavi altindaydi kader iste diycek bi sey yok. Anne karnindaki olumlerde en cok kan pihtilasmasi sepep oluyor dr lar bebegin kilosu gelisimi iyiyse degilfir diyor ama pihtilasma olupta son haftaya gelio kaybrdenleri bile duydum o yuzden bi arastir derim. Insallah hic bi sey yokturda en kisa zamanda yeniden dolar kucaginCanım doktor 9 ay beni takip eden doktordu 9 ay boyunca zaten sorun yoktu 38+4 günlüktü bebeğim doktorum suni sancıyla doğuma alacağını söyledi gittiğim gün öldüğünü öğrendim dünyam başıma yıkıldı Ameliyat sırasında kontrol edilmişim bendede bebektede herhangi bir sorun yok herşey yolundaymış otopsi istediler yapamadım kıyamadım bebeğime kalp krizi olabileceğini söyledi doktor ama kesin bir sonuç için otopsiye ihtiyaç duyuluyormuş yaptırmadm Aynen kader belkide diğer dünyada meleklerimize ihtiyacımız olacak
B BlackandBlack ayrica asilamayada gerek kalmadi desene ;-) umut oldun benim icin :-*Coook sevindim senin adina allah kucagina almayida nasip etsin cnm! Ne mutluuu yaa masallah tek tek geliyor haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?