Merhaba canım,
Şimdi doktordan geldim.2 cm lik büyük bir taşım var.Ayrıca bir de karaciğerde az da olsa yağlanma varmış.Taş için tek çözüm ameliyat,ama benim korkum ya kapalı ameliyat diye yatıp da sonrasında açık ameliyat yapmaları gerekirse... Doktora bunu söylediğimde düşük bir risk bu dedi.
Doktordan çok da memnun kalmadım açıkcası,çünkü ağrın,şikayetin yoksa şimdi ameliyat olma dedi.Ben de hamilelikte risk oluşturur mu dedim.Olabilir tabi diyor.Sonra da bir gece yatacağın basit bir ameliyat ol dyor.Offf kafam karmakarışık oldu.
Ayrıca bugün kardiyoloji doktoruna da gittim.Tansiyonumyine yüksek çıktı.Hamileliğimde de bu konuda sorun yaşadığımı söyledim.Kadın doğumcum beni dahiliyeye gönderdi ,holter takıldı vs diye anlattım.Neden kardiyoloji doktoruna gitmedin gerçi sonuç belki yine böyle olurdu tabi bilemeyiz dedi.Yaşadığım bu soruna preeklemsi dedi,idrarda protein çıkmıyordu ki dedim.Yine de tanıya preeklemsi görülmüş yazmış( Eğer böyle birşey varsa gittiğim hastane bunu nasıl atladı
Canım çok sıkkın,kafam karmakarışık bugün![]()
canım sen başka bi doktora da git bence