Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Insallah yarin bebişlerinizle tanisacaksiniz ilk fotolarini alacaksiniz.guzel haberlerinizi bekliyoruz guzel anneler

Allah mutlulugunu daim etsin kuzuna uzun saglikli omurler nasip etsin canim. Boyle guzel mutlu sonlar benim gelecege umutla bakmami sagliyor dualarin icin sagol arkadasim

Kızlar dün içime sinmedi diğer testleri yaptırdığım loborantı aradım. Fark çok yüksek, düşük tehlikesi olabilir ben normalde 6 da çıkıyorum ama sizi beklerim, gelin testinizi tekrarlayalım dedi. Allah razı olsun 19:30'a kadar benim gelmemi bekledi. Testi tekrarladık, 5228 çıktı çok şükür. Onlar yaş çalışıyordur, biz kuru çalışıyoruz o nedenle böyle farklılıklar olabiliyor dedi. Çok şükür bir problem yok. Bugün doktorumun tüm randevuları dolu, saat alabilirsem eğer akşam gideceğiz kısmetse ve keseyi görebileceğiz inşallah. Size ilk resmimizi atarım teyzeleri. Tüm hüzünlerimizi birlikte paylaştık sevinçlerimizi de birlikte paylaşacağız inşallah.

Canım çok şükür ikiniz de iyisiniz. Rabbim meleğine sağlık ve huzur dolu uzuuuun ömürler versin inşallah. Sizi birbirinizden ayırmasın... Rabbim bizlerin de kucaklarını doldursun, boş bırakmasın inşallah...

Canm iyi yapmissin testi tekrarlamakla icin de rahat etti en azndn..demek ki hep ayni yere yaptirmak lazim farklı yere yaptirmamak gerek bnde ogrenmis oldum:)ayrica cok sevindim herseyin yolunda gitmesine minnakı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz:)

B BlackandBlack canım sana birşey sormak istiyorum..hamileligi öğrenir öğrenmez mi adet gecikmedn mi gttn doktora?ve igne mi kullanıyorsun sadece?bende artik korunmuyorum insallah hayirli zamanda mucizem gelir:)

Merhaba canım cok cok sevindim gözün aydın insallah sagsalim kucagina alirsin canim :) masallah canim size

B BlackandBlack canım sana birşey sormak istiyorum..hamileligi öğrenir öğrenmez mi adet gecikmedn mi gttn doktora?ve igne mi kullanıyorsun sadece?bende artik korunmuyorum insallah hayirli zamanda mucizem gelir:)

Canım doktorum bana sakın adetinin gecikmesini bekleme diye sıkı sıkı tembih etti. Ben adetim den 5 gün önce öğrendim ve öğrenir ogrenmez doktora gittim. Doktorum iğne yazdı ve coraspin verdi. İkisini birlikte kullanıyorum. Sende de pıhtılaşma varsa kesinlikle adetinin gecikmesini bekleme canım. Adetine 3 gün kala kan testi yaptır hemen. Kanda çıkar çıkmaz da doktoruna git hemen aynı gün...

Evet canım bnde de pihtilasma var ve preeklampsi geçirmiştim doktorum banada öyle dedi erken ogren gel dedi.
Adet gununde mi gttn diye merak etmiştim canim,doktorn igne verip degerlerinn yukselmesini mi bekle dedi?
Simdi coraspin iciyrm folbiol ve d vitaminm dusuktu bde vtamin aliyrm..cnm evdeki testlerde acaba uc gun onceden cikar mi?
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah bgn doktora gtmedin mi cnm

Canım merhaba. D vitamini değerin kaç çıktı? Benım de sürekli düşüyor da.. çok zorluk çekiyorum, sürekli vücut ağrısı. Devit mi kullanıyorsun?

Canım merhaba. D vitamini değerin kaç çıktı? Benım de sürekli düşüyor da.. çok zorluk çekiyorum, sürekli vücut ağrısı. Devit mi kullanıyorsun?
Merhaba canim 8.16 çıktı cok düşükmüş ilk kez olcturdum.20 uzeri olmasi lazimmis 30 ble olablrms o yzdn devit damla kullaniyrm 10 dmla iciyrm hergn sen ne kullaniyrsn ve senin kac çıktı?

Merhaba canim 8.16 çıktı cok düşükmüş ilk kez olcturdum.20 uzeri olmasi lazimmis 30 ble olablrms o yzdn devit damla kullaniyrm 10 dmla iciyrm hergn sen ne kullaniyrsn ve senin kac çıktı?
Doktorum bir ay damla kullan snra tekrr olctr dedi yukselme olmazsa eger biraz daha arttrrz iki aya toplaması lazimms ve 15 dk güneşe çık dedi ve d vitami kullnrken kalsiyum aliminin fzla olmasi lazmms yatmadan bir bardk süt ic dedi.Sende dikkat et canim bunlara ins yukselir d vtmnlerimiz

Ben internetten erken tespit testlerinden almıştım ama onda çok belli belirsiz çıktı. Doktor zaten direkt kan testi yaptır demişti. Kanda da 42 de yakaladım. O gün hemen igneye başlattı. 4 günde bir de kan testi ysptirdi hcg degerime bakmam için. 4000 üstünde karından bakilabiliyormuş 4000i geçmesini bekledi ultrason için. Çok şükür keseyi gördük bugün :) 10 gün sonra da kalp atisina bakmak için çağırdı...

Canm o baktığın testin adı nedir acaba eczaneden bulabilirmiyim ben normal bir test aldim sanirim onda cikmiycak..canim çok sevindim gözün aydın Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Maşallah size:)

Canim cok sevindim darisi kalp atislarini duymaya insallah

Ben geçen sene aylarca içtim devit. Günde 35 damla içtiğim oldu. Evet yükseldi ama hamilelik ve doğumdan sonra yine düştü. Benim de 7 civarı seyrediyor. 4 ay ilaç ile 40 lara kadar çıkmıştı. Ama beslenmeme de dikkat ettin, güneşe çıktım. Bırakınca yine düşüyor. Şuan bişey kullanmıyorum..

Demek ki canim vücudun üretmiyor streste yapmamak lazimmis ve guneslenmek gerekliymis devamlı..benim b12 im fln hersey iyi sut ygrt yumurta peynir et cok severim ama d vtamini dusuk doktorda sasrdi vcdun uretmiyor demkki dedi.bide söylentiler de preeklampsiyi de d vtmni eksikligi etkiliyrms doktora sordum oyle söyleniyor ama kesin bsy yok demsti korkuyrm o yuzdn devit kullaniyrm mide bulantisi yapiyor bende oda kotu..insallah benmde yukselir

Gecen sene ictim demissin canim hamileyken de ictigin oldu mu doktorlar zararsız dyrlr ama gene de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…