Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ahaha. güldüm valla. trajikomik resmen. sevgili ayrılma acısıyla, evlat acısını bir tutmuş.. inanılmaz gerçekten

Dah neler neler canım gereksiz bi tanıdığımız Doktora gittim ertesi gün aramış beni sürekli arayan biri değil zaten ama nasıl denk getirmiş bilmiyorum muhtemelen kayınvalidem demiştir. Eee doktor ne dedi bi daha cocuğunuz olacak mı korunmayı bıraktınız mı sorun sende mi esinde mi bende torun seviyorum işte hayatın anlamı onlar olmasa napcaz bilmiyorum diyen bir sürü saçmalık zaten ince bi dönemden geçiyoruz beni anlayabileceğini düşündüğüm insanlara zaten içimi döküyorum ama böyle gereksiz arayıp laf arayanlara sinir oluyorum

Ahhh kızlar ahh... Bizi hiç kimse anlayamaz, hiç kimse... Ne çektiğimizi, neler yaşadığımızı anlayamaz...

Dün oğlumun yanına gittik. Çiçekler diktik, çim ektik mezarına. Süsledim oğlumu... Kendisi çok güzeldi zaten, herşeyi de kendi gibi çok güzel oldu Kardeşi olacağını söyledim ona. İçim yana yana kardeşi olacağını söyledim. " Kardeşin de olsaydı, sen de olsaydın" diye ağladım hüngür hüngür. Eşim artık üzülmemelisin, içindeki canı düşün diyor ama kolay mı? İlk göz ağrımı unutmak kolay mı? Dün çok kötüydüm, süsledim, püsledim oğlumu orada bırakıp geldim Evet içimde ki can bunu hak etmiyor farkındayım ama kendime de engel olamıyorum. Oğlumu düşünmeden yapamıyorum. Kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum. İçimde hamileyim diye en ufak bir heyecan yok. Tamamen hissizim... Bağlanmaktan korkuyorum sanırım... Oğluma çok alışmıştım, çok bağlanmıştım. Hala daha ara ara konuşuyorum onunla, beni duyduğunu düşünüyorum. Sanırım bu bebeğe bağlanmaktan korkuyorum ve bu sebeple duygularımı bastırıyorum...

Canim dikkat et kendine bebegin icin dikkat et bunu icimiz yanarken birbirimize söylemek cok kolay ama deli gönül anlamiyor. Annemde bana diyo dikkat et kendine morelini iyi tut doktora gidiyorsun stresle tedavinde olmayacak diye ama ben kendimi alamiyorum düşünmek ve aglamaktan

Ben cesaret edemiyorum gitmeye yazini okurken bile hickira hickira agladim. Bende baglanmaktan korkuyorum hafif bas donmesi bulantuda basladi orda fenalasmaktan korkuyorum. Oglumla bende hala konusuyorum elbette duyuyolar bizi onlar mezarda degil ruhlari cennette biliyorum orda cok mutlular ama yinede icimiz rahat etmiuor iste ;( hamilelik daha duygusallastiriyor ve oyle bi aci yasafikki hayal bile kyramiyorum dogacak yavrum icin. Ya hayellerim yine suta duserse diye icim cok sizliyor yok aciyor oglumu cok ozluyorum dogacak bebegime haksizlikta etmek istemiyorum. Allahim guc ver bize yavrularimiza kavusacagimiz vakte kadar sabir ver hem bu dunyada guldur yuzumuzu hem obur dunyada kimseyi evlatla sinama Allahim sinadiklarinada sabir dayanma gucu ver

Günaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan

Be
Günaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
Bende bugün hasta oldum canım gerçi ben rahim filmi cektirip perdeyi aldırmıştım. O yüzden olmadıgını biliyordum hayırlısı olsun canım testi bir iki gün sonra yap inş vardır canım stres yapma

Amin canımmm, aminnn. Ben de kendime kızıyordum bu ruh halinde olduğum için ama demek ki normalmiş. Sen de aynı şeyleri hissediyorsun. Yaşadığımız şey kolay değil. Dediğin gibi hiç hayal kuramıyorum ben de. Bir de daha kalp atışlarını da duymadık, onu duysam içim biraz daha rahat eder sanırım... Rabbim aynı acıyla sınamasın bizleri inşallah. Bu defa bizim de yüzümüz gülsün...

Canım bende de öyleydi. Kan testinde pozitif çıkmasına rağmen hiç bir belirti olmaması acaba gebe değil miyim diye düşündürtüyordu. Keseyi görünce ve mide bulantılarım başlayınca evet gebeyim sanırım demeye başladım... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Ben bu ay da güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Bahar da nasıl yeni çiçekler açıp, doğa yeşeriyorsa bizler için de yeni umutlar yeşerecek inşallah bu Bahar...

Belirti olmayınca acaba cinsiyet mi farklı diye düşünmeye başladım. Dün oğlumla kardeşinin ilk resimlerini kıyasladım, ikisi de aynı tarafta. Sağ tarafta olursa erkek, sol tarafta ya da ortada olursa kız derler ya... Bakalım doğru mu çıkacak bende... Cinsiyeti tabii ki de hiç önemli değil, Rabbim hayırlısını, sağlıklısını ve uzun ömürlüsünü nasip etsin ama ne yalan söyleyeyim sanırım oğlumu kaybettiğim için gönlümün bir köşesi erkek olmasını diliyor...

Insallah canım Hayırlısı olur hepimiz için. Hemen olsun istiyoruz ama vardır Rabbimin belirlediği bir zaman

Insallah Yasemincim.baharla beraber ümitlerimiz de yeşersin.haklısın belirti olmayabilir zaten 5.haftadan itibaren ortaya çıkmıştı oğlumdada. Allah gönlümüze göre versin dualarım hep hayırlı sağlıklı güzel kaderi uzun Ömrü olan evlatlar.. Ama seni okadar iyi Anlıyorum ki,benimde gönlüm 2.nin de erkek olmasından yana. Kaybettiğimiz evlatlarımız kız olsaydı da eminim kız olsun isterdi bir yanımız . Rabbim bizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin.acılarını göstermesin. (Küçük meleğim canım Toprak'ımı çok özledim )

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için arkadaşlar. benim bu ay olmadı. şuan hastayım. bakalım mayısa inşallah diyelim..
Insallah canım. Bende 1hafta önce kanda baktırayım dedim negatif çıktı ,dün erken gebelik testi Yaptım onda da yok. Umudum var ama hala.çünkü gecen ay 45günde adet oldum dolayısıyla yumurtlama ne zaman hiç bir fikrim yok. Umudumu hiç kaybetmiyorum. Hayırlısı tabi Herşeyin.bu ay olmazsa bi sonraki aya bakarız. Oğlum ilk ayda olmuştu Buda öyle olur sandım ama sanırım stres ciddi bir etken

Benimde bu ayın sonunda belli olcak inşallah iki ay önce ölü doğum yapmıştım mart sonunda regl oldum ve korunmuyoruz kızımı çok özlüyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Canim benim BAT 14.Kasiklarimda agri oluyor ama bu gecen aylarda da oluyordu ve cok umitleniyordum sonuc tabi hayla kirikligi.Oyuzden bu ay ne test yaparim ne de tarihi takip ederim dedim.Gecen sene bugun kizima hamile oldugumu ogrenmistim cift cizgiyi gormustum oyuzden bugun cok kotuyum.Bu ay keske olsa olsa da bu bebegime sarilsam.Allah var ben de hep kizimi kaybettigim icin saglikli omurlu bir kizim olsun cok istiyorum Gunah mi bunu istemek bilmiyorum ama Allahim gonlumden geceni hayirli kıl diye yalvariyorum

Ayni soruyu bende kendime soruyorum. Bende tekrar bir kiz istiyorum tabiki en önemlisi hayirli ve saglikli olmasi. Önceleri hic düsünmezdim kizmi erkekmi diye ama kizimi kaybettikden sonra tekrar kiz olsun diye ümitleniyorum. Günaha mi giriorum aceba?

Merhaba canm bende cok korkuyorum hicbir belirti de yaşamıyorum kasklarim agriyor sanki adet olucakmisim gbi ara ara ama benim daha var adet gunume 14nde. Insallah canim senden guzel haberler gelir seviniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…