ahaha. güldüm valla. trajikomik resmen. sevgili ayrılma acısıyla, evlat acısını bir tutmuş.. inanılmaz gerçektenBenim Kayınvalideminde bebeği 20 gün yaşamış sonra vefat etmiş. Ençok beni onun anlaması lazımken Normalde iyidir ama arada dengesiz davranıyor işte Görümcem sevgilisinden ayrıldı. O atlatamadı sen atlatabildin mi diye soruyor o zaman nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum ona
Canim dikkat et kendine bebegin icin dikkat et bunu icimiz yanarken birbirimize söylemek cok kolay ama deli gönül anlamiyor. Annemde bana diyo dikkat et kendine morelini iyi tut doktora gidiyorsun stresle tedavinde olmayacak diye ama ben kendimi alamiyorum düşünmek ve aglamaktanAhhh kızlar ahh... Bizi hiç kimse anlayamaz, hiç kimse... Ne çektiğimizi, neler yaşadığımızı anlayamaz...
Dün oğlumun yanına gittik. Çiçekler diktik, çim ektik mezarına. Süsledim oğlumu... Kendisi çok güzeldi zaten, herşeyi de kendi gibi çok güzel olduKardeşi olacağını söyledim ona. İçim yana yana kardeşi olacağını söyledim. " Kardeşin de olsaydı, sen de olsaydın" diye ağladım hüngür hüngür. Eşim artık üzülmemelisin, içindeki canı düşün diyor ama kolay mı? İlk göz ağrımı unutmak kolay mı? Dün çok kötüydüm, süsledim, püsledim oğlumu orada bırakıp geldim Evet içimde ki can bunu hak etmiyor farkındayım ama kendime de engel olamıyorum. Oğlumu düşünmeden yapamıyorum. Kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum. İçimde hamileyim diye en ufak bir heyecan yok. Tamamen hissizim... Bağlanmaktan korkuyorum sanırım... Oğluma çok alışmıştım, çok bağlanmıştım. Hala daha ara ara konuşuyorum onunla, beni duyduğunu düşünüyorum. Sanırım bu bebeğe bağlanmaktan korkuyorum ve bu sebeple duygularımı bastırıyorum...
Ben cesaret edemiyorum gitmeye yazini okurken bile hickira hickira agladim. Bende baglanmaktan korkuyorum hafif bas donmesi bulantuda basladi orda fenalasmaktan korkuyorum. Oglumla bende hala konusuyorum elbette duyuyolar bizi onlar mezarda degil ruhlari cennette biliyorum orda cok mutlular ama yinede icimiz rahat etmiuor iste ;( hamilelik daha duygusallastiriyor ve oyle bi aci yasafikki hayal bile kyramiyorum dogacak yavrum icin. Ya hayellerim yine suta duserse diye icim cok sizliyor yok aciyor oglumu cok ozluyorum dogacak bebegime haksizlikta etmek istemiyorum. Allahim guc ver bize yavrularimiza kavusacagimiz vakte kadar sabir ver hem bu dunyada guldur yuzumuzu hem obur dunyada kimseyi evlatla sinama Allahim sinadiklarinada sabir dayanma gucu verAhhh kızlar ahh... Bizi hiç kimse anlayamaz, hiç kimse... Ne çektiğimizi, neler yaşadığımızı anlayamaz...
Dün oğlumun yanına gittik. Çiçekler diktik, çim ektik mezarına. Süsledim oğlumu... Kendisi çok güzeldi zaten, herşeyi de kendi gibi çok güzel olduKardeşi olacağını söyledim ona. İçim yana yana kardeşi olacağını söyledim. " Kardeşin de olsaydı, sen de olsaydın" diye ağladım hüngür hüngür. Eşim artık üzülmemelisin, içindeki canı düşün diyor ama kolay mı? İlk göz ağrımı unutmak kolay mı? Dün çok kötüydüm, süsledim, püsledim oğlumu orada bırakıp geldim Evet içimde ki can bunu hak etmiyor farkındayım ama kendime de engel olamıyorum. Oğlumu düşünmeden yapamıyorum. Kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum. İçimde hamileyim diye en ufak bir heyecan yok. Tamamen hissizim... Bağlanmaktan korkuyorum sanırım... Oğluma çok alışmıştım, çok bağlanmıştım. Hala daha ara ara konuşuyorum onunla, beni duyduğunu düşünüyorum. Sanırım bu bebeğe bağlanmaktan korkuyorum ve bu sebeple duygularımı bastırıyorum...
Bende bugün hasta oldum canım gerçi ben rahim filmi cektirip perdeyi aldırmıştım. O yüzden olmadıgını biliyordumGünaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
Ben cesaret edemiyorum gitmeye yazini okurken bile hickira hickira agladim. Bende baglanmaktan korkuyorum hafif bas donmesi bulantuda basladi orda fenalasmaktan korkuyorum. Oglumla bende hala konusuyorum elbette duyuyolar bizi onlar mezarda degil ruhlari cennette biliyorum orda cok mutlular ama yinede icimiz rahat etmiuor iste ;( hamilelik daha duygusallastiriyor ve oyle bi aci yasafikki hayal bile kyramiyorum dogacak yavrum icin. Ya hayellerim yine suta duserse diye icim cok sizliyor yok aciyor oglumu cok ozluyorum dogacak bebegime haksizlikta etmek istemiyorum. Allahim guc ver bize yavrularimiza kavusacagimiz vakte kadar sabir ver hem bu dunyada guldur yuzumuzu hem obur dunyada kimseyi evlatla sinama Allahim sinadiklarinada sabir dayanma gucu ver
Günaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
Insallah canım Hayırlısı olur hepimiz için. Hemen olsun istiyoruz ama vardır Rabbimin belirlediği bir zamanBe
Bende bugün hasta oldum canım gerçi ben rahim filmi cektirip perdeyi aldırmıştım. O yüzden olmadıgını biliyordumhayırlısı olsun canım testi bir iki gün sonra yap inş vardır canım stres yapma
Insallah Yasemincim.baharla beraber ümitlerimiz de yeşersin.haklısın belirti olmayabilir zaten 5.haftadan itibaren ortaya çıkmıştı oğlumdada. Allah gönlümüze göre versin dualarım hep hayırlı sağlıklı güzel kaderi uzun Ömrü olan evlatlar.. Ama seni okadar iyi Anlıyorum ki,benimde gönlüm 2.nin de erkek olmasından yana. Kaybettiğimiz evlatlarımız kız olsaydı da eminim kız olsun isterdi bir yanımız . Rabbim bizleri üzmeyecek evlatlar nasip etsin.acılarını göstermesin. (Küçük meleğim canım Toprak'ımı çok özledim )Canım bende de öyleydi. Kan testinde pozitif çıkmasına rağmen hiç bir belirti olmaması acaba gebe değil miyim diye düşündürtüyordu. Keseyi görünce ve mide bulantılarım başlayınca evet gebeyim sanırım demeye başladım... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Ben bu ay da güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Bahar da nasıl yeni çiçekler açıp, doğa yeşeriyorsa bizler için de yeni umutlar yeşerecek inşallah bu Bahar...
Belirti olmayınca acaba cinsiyet mi farklı diye düşünmeye başladım. Dün oğlumla kardeşinin ilk resimlerini kıyasladım, ikisi de aynı tarafta. Sağ tarafta olursa erkek, sol tarafta ya da ortada olursa kız derler ya... Bakalım doğru mu çıkacak bende... Cinsiyeti tabii ki de hiç önemli değil, Rabbim hayırlısını, sağlıklısını ve uzun ömürlüsünü nasip etsin ama ne yalan söyleyeyim sanırım oğlumu kaybettiğim için gönlümün bir köşesi erkek olmasını diliyor...
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için arkadaşlar. benim bu ay olmadı. şuan hastayım. bakalım mayısa inşallah diyelim..Insallah canım Hayırlısı olur hepimiz için. Hemen olsun istiyoruz ama vardır Rabbimin belirlediği bir zaman
Insallah canım. Bende 1hafta önce kanda baktırayım dedim negatif çıktı ,dün erken gebelik testi Yaptım onda da yok. Umudum var ama hala.çünkü gecen ay 45günde adet oldum dolayısıyla yumurtlama ne zaman hiç bir fikrim yok. Umudumu hiç kaybetmiyorum. Hayırlısı tabi Herşeyin.bu ay olmazsa bi sonraki aya bakarız. Oğlum ilk ayda olmuştu Buda öyle olur sandım ama sanırım stres ciddi bir etkenhayırlısı olsun inşallah hepimiz için arkadaşlar. benim bu ay olmadı. şuan hastayım. bakalım mayısa inşallah diyelim..
Canim benim BAT 14.Kasiklarimda agri oluyor ama bu gecen aylarda da oluyordu ve cok umitleniyordum sonuc tabi hayla kirikligi.Oyuzden bu ay ne test yaparim ne de tarihi takip ederim dedim.Gecen sene bugun kizima hamile oldugumu ogrenmistim cift cizgiyi gormustum oyuzden bugun cok kotuyum.Bu ay keske olsa olsa da bu bebegime sarilsam.Allah var ben de hep kizimi kaybettigim icin saglikli omurlu bir kizim olsun cok istiyorum Gunah mi bunu istemek bilmiyorum ama Allahim gonlumden geceni hayirli kıl diye yalvariyorumGünaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
Ben 14 nisan hayırlısıGünaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
Ayni soruyu bende kendime soruyorum. Bende tekrar bir kiz istiyorumCanim benim BAT 14.Kasiklarimda agri oluyor ama bu gecen aylarda da oluyordu ve cok umitleniyordum sonuc tabi hayla kirikligi.Oyuzden bu ay ne test yaparim ne de tarihi takip ederim dedim.Gecen sene bugun kizima hamile oldugumu ogrenmistim cift cizgiyi gormustum oyuzden bugun cok kotuyum.Bu ay keske olsa olsa da bu bebegime sarilsam.Allah var ben de hep kizimi kaybettigim icin saglikli omurlu bir kizim olsun cok istiyorum Gunah mi bunu istemek bilmiyorum ama Allahim gonlumden geceni hayirli kıl diye yalvariyorum
Merhaba canm bende cok korkuyorum hicbir belirti de yaşamıyorum kasklarim agriyor sanki adet olucakmisim gbi ara ara ama benim daha var adet gunume 14nde. Insallah canim senden guzel haberler gelir seviniriz :)Günaydın arkadaşlar . Gün yaklaştıkça korkuyorum , ne gebelik nede adet belirtisi hiç bisey yok sanki . Test yapmak istemiyorum negatif i görürsem diye.bat 9 . Kim vardı başka Yakın olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?