Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gecen sene ictim demissin canim hamileyken de ictigin oldu mu doktorlar zararsız dyrlr ama gene de merak ettim

Yok arkadaşım hamileyken içmedim. 2014 eylül ekim kasım aralık aylarında içtim. D vitamini değerim yükseldi, o ay hamile kaldım. 2015 boyunca içmedim. Sadece geçenlerde çok ağrım olmştu, bir ampul kırıp içtim hepsini. Şimdi yeniden ölçüm yaptıracağım. Benim de diğer değerlerimde sıkıntı yok, sadece d vit düşük.

Anladim canım ben şimdi korunmuyorum ama iciriyorum da d vitaminini sende olctur ona gore hareket edersin

Bugün cok kötüyüm hergün öyleyim ama bugün bi garibim Allah ım yardım et dayanma gücü ver. Ağlıyorum sürekli biliyorum oğlum geri gelmeyecek Rabb'ime isyanım yok vardır bi bildiği ama dayanamıyorum. Herkesin yanında bebeği varken ben öyle kalakalıyorum. Eşimin bebek görünce derinden bi ayyy demesine dayanamıyorum. Gereksiz insanların doktora gittin mi bidaha bebeğiniz olacak mı demesine dayanamıyorum. Birilerinin ben ağlarken bak şu napsın bu nasıl dayansın demesine katlanamıyorum. Rabb'imin sınavı böyle ama dayanamıyorum

Canim seni cok iyi anliorum. Yüregimiz dayanmiyor, insaniz duygularimiz var. Isyan degil bu, icimiz yanior sadece. Allahdan gelene boynumuz kildan ince. Var bir hayir...
Benide hic tahmin etmedigim insanlar anliyorlar ama en yakin sandiklarim anlamio. Bugün eltim bana resmen yüzüme sen normal degilsin farkindamisin dedi. Kizimla ayni yasta olan cocuklari sevemiorum hatta bazen nefret duyuyorum dedigim icin bana normal degilsin diyor. Ya kolaymi cocugunu kaybettikden sonra saglikli düsünmek?! Bende biliorum dogru olmadiini ama ne yapayim duygularim bunlar. Sonra birde alis artik, nereye kadar böyle davrancan demezmi... Ne diyeyim..cahille cahil olmak istemiorum

Bende iki ay önce kaybettim kızımı aynı acıyı yaşamayan bilemiyor malesef insanin kalbi de boynuda bükük oluyor

Düşüncesiz davranıyorlar kimi insanlar. Bizim gereksiz tanıdıklardan bi tanesi bebeğim ilk öldüğünde gelmedi gelmesin zaten kimseyle görüşmek istemiyorum hala Sonrada haber göndermiş ki onunki de erkekti benimki de belkî beni görmek konuşmak istemez bi arayamadım bile diye ama insanlar bilmiyorlar bizim ne hissettiğimizi başına gelmeyince anlamazlar ama Rabbim düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı umursama diycem ama bi yerde yaralıyo insanı

Yaşadıklarımız cok zor kaderdaşlarm hepimiz çok yaralıyız..bizi kimse anlayamaz ki ! anlamaları imkansiz..herkese cok kolay geliyor artik alisin unutun önünüze bakn demek..kimse icimiz de ne firtinalar koptugunu bilmiyor icimiz kor gibi yaniyor kolay degil biran da toparlanmak iyilesmek..biz artik boyle yarim kaldik yarim devam edicez zor olani basaricaz bende cok istiyorum güçlü olayım ayakta durayim herkesten cok isterim..ama olmuyor kolum kanadim kırıldı canım dedigim can yok özlüyorum deli gbi özlüyorum..insanlardan beni teselli etmesini istemiyrm ama saygili olmalarini istyrm yanimda kaynanam bile baska bebeklerden bahsedyr guzel guzel anlatyr özendirecek sekilde lohusalardan bahsedyr..yok komsuda bebek var ağladı bak dyr.yaninda kac kere agladim kriz gecirdim hala yapiyor..Rabbime sukurler olsun ki guclu gozukmeye calisiyrm artik bunuda basariyrm en azndn konusunu acmaya cekiniyorlr artik..acimi bile yasatmiyorlar cok yalnz hissedyrm kendimi..bebeğim olsaydi dyrm hersey bambaska olucakti ama Rabbim byle uygun gordu kaderimiz byleydi oğlumla

Canim benim ya seni cok iyi anliorum. Böyle okuyunca yalniz olmadigimi anliorum ve bu beni güclendirio. Allah hepinizden razi olsun. Birbirimizi tanimioruz ama en cok biz birbirimizi anlioruz... Iyiki buraya kayd olmusum sizleri tanimisim.
Ben artik arkadaslarimla bile görüsmüorum cünki hepsi mutlu mesut hayatina devam edioru ve ben kendimi artik onlara yakin hissetmiorum. Dinime daha cok baglanmak istiyorum, allahi faha cok anmak istiorum. Hersey bos gelior bana artik, hic birseye özenmiorum.. Belki yanlis ama suan ölmek icin yasiorum... Her gün belki obgün bugündür diye ümitleniyorum. Rüyamda bile gecen öldügümü gördüm ve öyle bir ferahlik hissettim ki ohh cok sükür dedim. Allahim eger yanlis düsünüorsam affet, dogru yolda yürümeyi nasip et..amin

Bende iki ay önce kaybettim kızımı aynı acıyı yaşamayan bilemiyor malesef insanin kalbi de boynuda bükük oluyor
Başın saolsun canım seninde önceden herşeyi istedikten sonra yapabilirim derdim yeterki isteyim herşeye gücüm yetermiş gibi geliyordu ama öyle değilmiş bunu anladım hayatta her istediğin yerine gelmiyormuş bunu öğrendim

Evet hemde cok yaralior. Bende kimsenin basina vermesin rabbim diyorum ama böyle bos bos konustuklari zaman ahhh diyorum ahhhh keske anlayabilseniz beni

Sağol canım banada herkes bir yıl bekle cocuk yapma deyip duruyorlar o kadar çok öfkeleniyorumki zaten icimde bir acı bir korku var yine aynı illeti yaşarmıyım diye preeklampsiden dolayi kizim öldü karnımda

En azindan sebebi belli önlemini alabilirsin ozaman canim. Tekrar allah sabir versin birdaha böyle bir aci yasatmasin insallah
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
İnşallah bizimde evimiz cennet kokar evlat kokar kucaklarimiz dolar inşallah rabbim en hayırlısını nasip etsin bizlere

Benim Kayınvalideminde bebeği 20 gün yaşamış sonra vefat etmiş. Ençok beni onun anlaması lazımken Normalde iyidir ama arada dengesiz davranıyor işte Görümcem sevgilisinden ayrıldı. O atlatamadı sen atlatabildin mi diye soruyor o zaman nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum ona

Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
İnşallah bizimde evimiz cennet kokar evlat kokar kucaklarimiz dolar inşallah rabbim en hayırlısını nasip etsin bizlere
Inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olur inşallah

Canım çok sevindim masallah size Rabbim sağlıkla kuCagına Alıp evladınızla uzun uzun ömürler nasip etsin sana ve eşine.dualarım herzaman sizlerle.

Yasemincimm çok şükür. Çok mutlu oldum hadi bakalım 10gün sonra miniğinin kalbini duyucaksın annesi.rabbim bizleri evlatlarımız ve sevdiklerimizle imtihan etmesin insallah bir daha.

kimse anlamaz kızlar. hemde hiçkimse. sadece biz birbirimizi anlarız o kadar.. benim kaynanamda yanımda bebek yelekleri örüyor sürekli. hayır ben görmeden ör bari dimi. insanlar düşünmüyorlar ve düşünmedikleri içinde üzülüyoruz işte.. ben olsam böyle yapmam diyorum ama bilemiyorum. inşallah tez zamanda bizde hamile kalıp , sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…