Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hepinize hayırlı cumalar kızlar allah hakkımızda hayırlı olanları elimize versin inş...nasılsınız ? Görüşmeyeli bakalım in ay ın dediği gibi topige kimse uğramamış dün herkes çok yoğundu sanırım ....

merhabalar hayırlı cumalar...haftaya yokum kızlar 1 hafta izinliyim ama buraya uğramaya çalışacağım
haftaya doktora gidicem hem kadın doğumcuya hemde şu safrakeseme baktırayım bakalım ne diyecekler

tam iş çıkış saatime denk gelmişsin :))) nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir inşallah

elhamdüllilah canim iyim... bebiste iyi... su kaybim ayni bi gelmiyor bi geliyor... böyle allahin izniyle günümü tamamlanirim insallah...cok zor inanin heran kafamdan bin türlü seyler geciyor.. korkularimi anlatmam..dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.. rabbim yardimcin olsun insallah...

amin canım ya. az az giderse yerine tamamlanır belki su pek anlamam ama... benim birden boşalmıştı... inşallah gününü tamamlar erken gelirse de riskli dönemi bi geçirsin ondan sonra inşallah.. hayırlısıyla kavuşursunuz...

tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu bence çok normal biz seni kadar güçlü de olamıycaz bence .rabbim yardımcın olsun korkuların çok yakına geçecek hiç merak etme çok az kaldı sağlıkla alacaksın o prensi kucağına

amin canim.. doktorlarda öyle diyor su kendini yeniliyormus birden bosalmadiktan sonra azar azar kötü degilmis.. kontrol altinda olmam gerekiyor.. günde kac defa igne vuruyorlar kan aliyorlar.. artik bunlari bile önemsemiyorum...30. haftaya girsek allahin izniyle rahatlayacagim.. doktorda öyle dedi zaten 30 oldumu gelsede fark etmez...

hadi bakalım dayan sık dişini :)))

ben de çıkıyorum maalesef arkadaşımdayım şu anda yarım saat izin vermişti bana sürem doldu akşama da gelemem bi akrabaya gidicez öpüyorum hepinizi çoook hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…