bizim topiğe bugün kimseler gelmemiş....
ben geldim.... ama kimseler yok....
inayyyy bugün gör beni lütfen nasılsın?tam iş çıkış saatime denk gelmişsin :))) nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir inşallah
tam iş çıkış saatime denk gelmişsin :))) nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir inşallah
elhamdüllilah canim iyim... bebiste iyi... su kaybim ayni bi gelmiyor bi geliyor... böyle allahin izniyle günümü tamamlanirim insallah...cok zor inanin heran kafamdan bin türlü seyler geciyor.. korkularimi anlatmam..dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.. rabbim yardimcin olsun insallah...
inayyyy bugün gör beni lütfen nasılsın?
tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu bence çok normal biz seni kadar güçlü de olamıycaz bence .rabbim yardımcın olsun korkuların çok yakına geçecek hiç merak etme çok az kaldı sağlıkla alacaksın o prensi kucağınaelhamdüllilah canim iyim... bebiste iyi... su kaybim ayni bi gelmiyor bi geliyor... böyle allahin izniyle günümü tamamlanirim insallah...cok zor inanin heran kafamdan bin türlü seyler geciyor.. korkularimi anlatmam..dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.. rabbim yardimcin olsun insallah...
amin canım ya. az az giderse yerine tamamlanır belki su pek anlamam ama... benim birden boşalmıştı... inşallah gününü tamamlar erken gelirse de riskli dönemi bi geçirsin ondan sonra inşallah.. hayırlısıyla kavuşursunuz...
benim ev onların diziyi çektikleri yere çok uzak karşılaşamam yani ama bi gün karşılaşırsam sözkız doga bu tobeguk bana imzalı resim almadı behzat ç.den sen görürsen al ama tatildeler dimi şimdi
amin canim.. doktorlarda öyle diyor su kendini yeniliyormus birden bosalmadiktan sonra azar azar kötü degilmis.. kontrol altinda olmam gerekiyor.. günde kac defa igne vuruyorlar kan aliyorlar.. artik bunlari bile önemsemiyorum...30. haftaya girsek allahin izniyle rahatlayacagim.. doktorda öyle dedi zaten 30 oldumu gelsede fark etmez...
bütün kızla
r toplandık toplandık
(eksikler var ama olsun)[/QUOTE
eksikler tatilde şekerim toparlanıp gelirler inşallah tatil iyi geliyor cidden. yalnız calakan yok ya onu merak ediyorum
bütün kızla
r toplandık toplandık
(eksikler var ama olsun)[/QUOTE
eksikler tatilde şekerim toparlanıp gelirler inşallah tatil iyi geliyor cidden. yalnız calakan yok ya onu merak ediyorum
haftayada ben yokum :))
sen gel yine arada bir özletme kendini lütfenhaftayada ben yokum :))
sen gel yine arada bir özletme kendini lütfen
gelirim gelirim havadisleri almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?