Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

nasılsınız kızlar.. inay, uğurböceği ?
inay tatile mi çıkıyorsunnn... imrendim bak şimdiii
iyi tatiller canım..
bende fırsat bulsam istiyorum,ama pek mümkün değil bu ara:126: ..istediğim sadece evde miskinlik yapmak

Gel gel hosgeldn. Nasilsin? Yaa diyorum ki, keske burasi chat sayfasi gibi olsaydi yani canli canli hepimiz yazishsaydik.

teşekkür ederim.. iyiyim, sen nasılsın?
dediğin gibi olsaydı fena olmazdı hani..
takip etmek daha kolay olurdu.. şakır şakır yazardık
Ama buna da şükürr

1 hafta izinliyim evde olurum biryere gitmiycem yaaa

az az suyu geliyor ya riske girmemek için hastaneye yatırmış doktor
küsme ya şekerim işlerimi toparlıyorum izne çıkacam ya hehe

Hamilemi? aa bilmiyordum. Kac aylik ki simdiden suyu geliyor? Allah yardimcisi olsun. daha oncedemi bebegini kaybetmisdi? Yaa insalah bir hayal kirikligi daha yasamaz, herhalde cennetdeki melegi yardim eder annesine. Dua edelim onun icin.

Hamilemi? aa bilmiyordum. Kac aylik ki simdiden suyu geliyor? Allah yardimcisi olsun. daha oncedemi bebegini kaybetmisdi? Yaa insalah bir hayal kirikligi daha yasamaz, herhalde cennetdeki melegi yardim eder annesine. Dua edelim onun icin.

kız haberin yokmu :))) aysem 6 ay geçince tekrar hamile kaldı 26 haftalık şuan inşallah gelecek sağlıkla bebişimiz

Son düzenleme:

çok güzel canım ya tek tesellimiz bu.. Rabbim bunu unutturacak başka acı vermesin

Güzel arkadaşlarım herbirinizi kucaklayıp sarasım geliyor.imkan olsa da bir araya gelip yüzyüze dertleşsek ne güzel olurdu.beraber ağlaşır dua ederdik.aslında size saçma gelecek ama bizler Allah'ın seçilmiş kullarıyız.bu dünyada yaşadığımız acılar belki de günahlarımızın kefareti ya da derecelerimizin yükselmesi içindir.kimbilir..bizler hamile kalmayı istedik,hayaller kurduk,bebeğimiz olacaktı,öpecektik onları,giydirecektik,pusetine koyup gezdirecektik,emzirecektik,yıkayıp bezleyecektik.gelecekleriyle ilgili planlar yapacaktık,gururlanacaktık..daha birçok şey vardı yapmayı istediğimiz..ama herbirimiz ayrı nedenlerden ötürü hiç aklımıza gelmeyeni yaşadık öyle ya da böyle.. diğer anneler hastane katında bebeklerini ilk defa emzirirken bizler acı içinde kıvranarak ağladık.haftalarca yaptığımız emekler,dr kontrolleri,onlarca test,bulantılar,aşermeler,alınan kilolar,hormonel sıkıntılar,sevinçle yapılan alışverişler...hepsi boşa gitti..mi acaba?!............yoksa emeklerimizi,bu dünyada koklayamadığımız yavrularımızla yaşayacağımız güzellikleri, katbe kat daha güzel yaşamak için ötelere mi gönderdik? ne dersiniz? inşallah cennette büyütücez onları..bu dünyada bebeğini büyütemeden kaybeden anneler için cennette aklın alamayacağı nimetler varmış.bunu sadece melek anneleri yaşayacak.eskiler aralarında hoşbeş ederken şefaatçin varmı diye birbirlerine sorarlarmış,kim minik yavrusunu yitirmişse şanslı addedilirmiş. kolayca cennete girecek diye...öte yandan yavrularımız bu dünyanın hiç ceremesini çekmediler belki yaşasalardı bu biz ve onlar için hiç hayırlı olmayacaktı.yaşadıklarımızda bizim bilmediğimiz sırlar var.şer gibi görünende bir hayır gizlidir elbet.bir de bu açıdan bakıp teselli bulalım arkadaşlar..unutmayın kainatın efendisi resulullah efendimizin de(as) iki yavrusu küçükken ölmüştü.Rabbim hepimizi yavrularımız ve sevdiklerimizle efendimize komşu eylesin..Rabbim kalbinizin ateşini tez zamanda söndürsün....

SİZLERE TAM BİZİ ANLATAN UFAK Bİ ALINTI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…