selam kızlar nasılsınız özledim sizi ben bildiğiniz gibi evdeyim biryere gitmedim....
slm inaycım bi sen bi ben varız galiba ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor yaşam bi değişiklik varmı
Merhaba Aynur nasilsin? Nasil gidiyor?slm inaycım bi sen bi ben varız galiba ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor yaşam bi değişiklik varmı
amin canim... unutma sabir acidir ama meyvesi tatlidir... her serde bir hayir vardir diye sabredelim... sonunda elbet ferahlik vardir... allah büyüktür...
psikolog bana içimdekileri dışarı yansıtamadığım için yasımın çok uzun sürdüğünü o yüzden iyileşemediğimi söyledi. canım o yüzden ağla istediğin zaman yasını yaşa .tabi ki gülücez eğlenicez o zaman da kendini suçlu hissetme içimizde hangi duygu varsa onu dışarı yansıtmamız gerekiyor ki iyileşebilelim. ben kızımın benim iyileşmemi beklediği için gelmediğine inanmaya başladım çünkü şu anda bedenen ve ruhen sağlıklı bi anne istiyor (hamileliğimde ruhen sağlıklı değildim ben) .şimdi onun için toparlanmaya çalışıyorum .dün regl oldum bundan önceki ay regl olduğumda dünyam kararmıştı o güne geri dönmüştüm ,bu ay çok daha iyiyim ben iyi olunca o gelecek yoksa vaktini bekliyor .şimdi sen de Türkiyeye geldiğinde dilediğin gibi gez, bebekten önceki hayatını hatırla (o zamanlarda bi hayatımız vardı bizim iyisiyle kötüsüyle) biraz hayatta başka zevkler olduğunu da hatırla (ben ilk defa bu ay yapabiliyorum bunu) ,istersen ağla ,istersen gül ,içine kapan ,düşün , bebeğini an sonra tekrar normal hayatına devam et .hayatta şükretmemiz gereken çok şey var ne olursa olsun bu hayat bize Allahın bir hediyesi ve emaneti onu hor kullanmaya hakkımız yokArkadaslar bugun nihayet doktora gitdim. Ultrasonla falan bakdilar, bana organizmamin tam toparlanmadigini, cok buyuk bir travma aldigimi soyledi. Ben once korkdum anlamadim, yani sonucda ben normal dogum yapdim sadece doktorun hatasi yuzunden bebegimi kaybetdim. Megerse o da zaten bebegimi kaybetmenin ne kadar buyuk bir travma oldugunu, ve psilkolojikmen aslidna bri cokuntu yasadigimi soyledi. Ben ama simdi daha iyiyim dedim, oysa bana hayir daha iyi deyilsin, kendinde farkinda olmadan, cok buyuk bir stres icindesin. Ve sonuc olarakda vucudun tam toparlanamadi, aslinda dogumdan sonra bunun normal oldugunu soyledi. Bir kac sakinlesdirici yazdi, ve bana hamile kalmak icin uygun olmadigimi soyledi. oysa ben hamie kalirsam cok daha iyi olucagimi saniyordum. ama o bana daha hazir olmadigimi soyledi, once kendimi, ve organizmami toparlamami soyledi. Stresin aslinda insan organizamsini ne kadar mahf etdigini falan soyledi. Dogrusu cok hayal kirikligina ugradim, ama gitmemde iyi oldu, cunku her adet gorduyumde bri az daha cokucekdim, en azindan daha 3-4 ay bir beklentim olmaz. Arkadaslar ne yalan soyleyim, yine buyuk bir hayal kirikligi yasadim. Aslinda olmayacagini biliyordum, aam yinede icimden derinlerde bir hiss bana keske doktor hamilesin deseydi diyordu(( neyse soz verdim bir daha aglamiycam, kendimi stresse sokmiycam ama yine agliyorum. oglumuuuuuuuuuuuuu cooooooook ozluyorummm. Bir arkadasimda bana onu yani oglumu rahat birakmami soyledi. Sen agladikca onun canini yakiyorsun dedi. Keske elimden bri sey gelse, onu hem ozluyorum, hem onu goremedim diye uzulyorum, hem bu gidisle tekrar hamile kalamiycagimi bildgime uzulyorum. Yarin yola cikiyorum, herseyi arkamda birakip mutlu olmak istiyorum, ama sanki oglumu burda yanliz birakib gidiyormusum gibi de icden ice aci cekiyorum.
geçmiş olsun canım ya ....ooooo biz emekli olana kadar ben piyango bileti almaya ,loto falan oynamaya başladım başka türlü emekli falan olamayız biz ömür boyu çalışmaya devamtatlım hasta olduk kızımla ben neyin nesi anlayamadım tatil bitti zaten bugün carsamba..... emekli olmak istiyorumyaaaaaaaaaaaaa
Merhaba Aynur nasilsin? Nasil gidiyor?
Arkadaslar bugun nihayet doktora gitdim. Ultrasonla falan bakdilar, bana organizmamin tam toparlanmadigini, cok buyuk bir travma aldigimi soyledi. Ben once korkdum anlamadim, yani sonucda ben normal dogum yapdim sadece doktorun hatasi yuzunden bebegimi kaybetdim. Megerse o da zaten bebegimi kaybetmenin ne kadar buyuk bir travma oldugunu, ve psilkolojikmen aslidna bri cokuntu yasadigimi soyledi. Ben ama simdi daha iyiyim dedim, oysa bana hayir daha iyi deyilsin, kendinde farkinda olmadan, cok buyuk bir stres icindesin. Ve sonuc olarakda vucudun tam toparlanamadi, aslinda dogumdan sonra bunun normal oldugunu soyledi. Bir kac sakinlesdirici yazdi, ve bana hamile kalmak icin uygun olmadigimi soyledi. oysa ben hamie kalirsam cok daha iyi olucagimi saniyordum. ama o bana daha hazir olmadigimi soyledi, once kendimi, ve organizmami toparlamami soyledi. Stresin aslinda insan organizamsini ne kadar mahf etdigini falan soyledi. Dogrusu cok hayal kirikligina ugradim, ama gitmemde iyi oldu, cunku her adet gorduyumde bri az daha cokucekdim, en azindan daha 3-4 ay bir beklentim olmaz. Arkadaslar ne yalan soyleyim, yine buyuk bir hayal kirikligi yasadim. Aslinda olmayacagini biliyordum, aam yinede icimden derinlerde bir hiss bana keske doktor hamilesin deseydi diyordu(( neyse soz verdim bir daha aglamiycam, kendimi stresse sokmiycam ama yine agliyorum. oglumuuuuuuuuuuuuu cooooooook ozluyorummm. Bir arkadasimda bana onu yani oglumu rahat birakmami soyledi. Sen agladikca onun canini yakiyorsun dedi. Keske elimden bri sey gelse, onu hem ozluyorum, hem onu goremedim diye uzulyorum, hem bu gidisle tekrar hamile kalamiycagimi bildgime uzulyorum. Yarin yola cikiyorum, herseyi arkamda birakip mutlu olmak istiyorum, ama sanki oglumu burda yanliz birakib gidiyormusum gibi de icden ice aci cekiyorum.
canim benim o doktor burda olsa herhalde bogardim... Nerden biliyormus senin kötü oldugunu... Seni senden iyi kimse bilemez... Doktorlar ne bilir cigerin sancisini canim... Bence doktorlari dinle ama icindekini sen bilirsin...streste oldugunu nasil anlamis... Sen normal dogum yapmissin fazla beklemene hicte gerek yok... Ama bebegim olmuyor diye kendinide suclama...sadece icinde bulundugun durumdan en iyisini cikarmaya calis... Ben kizimin öldügünü iyice kabullendikten sonra ve bütün esyalaarini bir kutuya koyduktan sonra hazir oldugumu hissettim... Cünkü herseyi bir kutuya koymak inan cok zordu onu basardim sende basarabilirsin... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
haklısın canım şu an herkes tatil modunda çıkınca herkes yine toplanır bencearada gelip gelip bakıyorum hakkaten kimsecikler yok.. herkes kendini tatile bıraktı galibaa:)
ama burası unutulmaz
kader dostları topiği burası
slm arkadaslar...
umarim hepeiniz iyisinizdir...
bende iyim cok sükür rabbime...
bakiyorum kimse gelmiyor...
tatilde olanlarda varmis... benim icinde eglenin hastanade zaman zor geciyor...cok sicak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?