kimse yok ya sanırım unutulucak topik :18:
haklısın canım şu an herkes tatil modunda çıkınca herkes yine toplanır bence
ben geldim kızlar bi okuyayım dedim ooo çoktur dedim ama hiç zor olmadı :)))))
merhaba kızlar..neyse haftasonu hareketlenmiş birazinaycım hoşgeldin canım
merhaba kızlar..
ewt topic durulmuştu.. ama yeniden eski formunu alır.. herkes tatilde,işinde gücünde sanırım..
calakan, inay, doğa nasılsınız kızlar?
herkes iyi umarım.. benden de iyilik..hep aynı hep aynı.. çok şükür yine de
merhaba canım saol iyiyim ben ramazan geliyor onun kaygısındayım :26: sen nasılsın..evt ya dedğin gibi hep aynı hep aynı
sen neden kaygısındasın canım?
havada dışarda çoook sıcak ama, neyseki ortam serin, iyi geçer diye düşünüyorum Ramazan.ev temizliği ,misafir işlerimde olmaz..evimde tadilatım var zaten
dediğim gibi hep aynı hep aynı da, farklı yapılabilir ki? eve farklı bir güzargahtan gidiyorum akşamları bazen..bu yani
birde pazarları değerlendiriyorum deniz ws. ..n'olsun,yok bişey canım..senin ve Doğa nın bat yakındı, varmı bi belirti ..
[ı]özay benden iyilik.. Sen nasılsın?
Benim 4 ay oldu..sezaryanlı değilim ama..
Hayırlısı bakalım..
Sen korunma sürecindemisin?
Aynur sen nasılsın görüşmeyeli?[/ı]
benimde 27 si..sen güzel haber verde bende vereyimmm
Allah'ın izniyle inş...
bu arada hemen hemen aynı iklimdeyiz canım.. adana burası
sağlık olsun Doğa için, bir daha ki aya inş..
taşınma işleride zor.. ama dediğin gibi en üst kat ta yazın sıcak, kışında buz gibi olur..
iyi fikir, Allah kolaylık versin canım
merhba arkadaşlar nasılsınız bu gün
calakan, asesulfan sizin ne kadar olmuştu bebişinizi kaybedeli?
aysem iyi olmanıza çok sevindim bebişinle saglıklı sıhhatli güle oynaya çıkacaksınız oradan az kaldı haydi hayırlısı arkadaşım
aynur sen nasılsın ??
aysem nasılsınız iyisiniz inşallah az kaldı hadi doğuma hayırlısıyla gelecek nazlı prens
valla burası da çok sıcak bugün evin içi 30 derece ki bizim ev serin olur .benimde 27 si..sen güzel haber verde bende vereyimmm
Allah'ın izniyle inş...
bu arada hemen hemen aynı iklimdeyiz canım.. adana burası
sağlık olsun Doğa için, bir daha ki aya inş..
taşınma işleride zor.. ama dediğin gibi en üst kat ta yazın sıcak, kışında buz gibi olur..
iyi fikir, Allah kolaylık versin canım
calakaaan naber kuzucum .ben sabah kalktım ütü yaptım, yemek yaptım, camları sildim, ortalığı topladım, lavobaları ovdum, çamaşır astım. nasıl? iyi mi performans? sayende temizlik manyağı oldum .iyi oluyor ama hakkaten iyiyim alllah allah:44temizlik hastası kadınların neden öyle olduklarını anladım ben de öyle oldum .toz mu var itinayla alınır şekerim
iyim canim cok sükür... kontrol aldiyiz.... zaman i geciriyoruz... hayirlisiyla bi gecseydi...
valla burası da çok sıcak bugün evin içi 30 derece ki bizim ev serin olur .
ya ne yapalım sağlık olsun diyoruz hakkaten bu ay bi kabullendim sanki hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz .inşallah sizden duyarız bu ay iyi haberleri
hemen geldim bak ya bi de klima varmış evde kalk hemen işini gücünü hallet spora başla .enerji patlaması yaşıyorum sanırım şimdi gidip plates yapıcam kardeşimin düğünü var 25 ağustosta ona kadar 2 kilo vermeye çalışıyorum malum bu zamana kadar bebek olcak diye diyet falan yapmadım şimdi madem olmuyor bari kendime çeki düzen vereyim dedim hadi kalk sen de spor yapayyy bebeğim yaaa kıyamaaaaaam. maşallah maşallah ne kadar çok iş yapmışsın ya ama zaten iyisin canım yaa biz ikimiz gerçekten çok iyiyizbirlikte atlatıyoruz die düşünüyorum.. ben onları bi gün aralıklı yapıyorum bugün dinlenme günüm ama makinede çamaşırım var ama o kadar sıcakki çıkarıp asmaya üşeniyorum klimanın yanından çıkamıyorum gelip bi el atsana hayatım yaaa
alıcaz canım alıcaz er ya da geç .ben bu ay panik oldum doktora gittim rahim filmi falan mı çeksek neden olmuyor diye, bana ne istersen çekeyim saçına fön de çekeyim istersen ama bi kere hamile kalmış bir insanın hamile kalamamasının tek sebebi strestir dedi .sonra eşime sperm testi falan yapalım mı dedim .sen daha önce bu adamdan hamile kalmadın mı dedi.kovaladı yani anlıycanız .çok rahatladım ama adamın benle dalga geçmesi neden rahatlatıyor beni anladım ben ,bana bu gerek benimle sakin sakin tamam haklısın diye konuşunca anlamıyorum ben .adam resmen başımdan aşağı kaynar suları döktü tokat yemiş gibi kendime geldim. yaniiii olacak umutsuzluk yok eninde sonunda gelecek bebişimizAllahım esirgesin sizi.. aman iyi olunn..hep istirahat halindesin, bu günlerde geçecek..zorlu süreçte olsa, sonu güzel olacak inşkendinize iyi bakın
burası da felaket sıcak..kaçınılmaz, klima olmasa halimiz perişan ..
maşaallah çok çalışkan gördüm seniii..:13:ellerine sağlık..güle gülee oturr
ohh mis gibi oturursun şimdii..
dediğin gibi hayırlısı ne zamansa o zaman inş.. geç olsa da güç olmasın.. yoksa hepimizin gönlü her ay, bu mutlu haberi almak için çarpıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?