merhaba kızlar bende bir melek annesiyim( yavrumu canımı kızımı yeni kaybettim, herkes yatağına cekilip yatıyor aama ben uyuyamıyorum, yarın kızımn mezarına gidicem, sormak istediğim geçiyor mu bu acı diniyormu hiç benim tam 27 gün oldu hergün aglıyorum hergün heran aklıma geliyor, sezeryanla olduğu için korkuyorum ya benim cocuğum olmazsa diye, 2 düşüğün ardından 3. bebeğimi 37 haftaya girerken doğumdan sadece 10 dakka önce kaybettim, cok acım var yazamayıyorum, ne olur bana bir cevap yazın bu acı nasıl azalcak kimse beni anlamıyor,kimse anne kadar cekmiyor bu acıyı, ne eşimiz ne ailemiz kimse ben gibi değil herkes artık unut diyor, ama ben unutamıyorum, yarın mezara bile gidicem diyince herkes kenara cekilmeye basladı şimdiden, bizi sadece birbirimiz anlarız, herkes kendi derdinde, bense kızım nasıl nerde diye düşünmekten benle aynı zamanda hamile olanların doğum haberlerini alınca aglamaktan mahvoldum, sizleri cok seviyorum tanımasam da biliyorum ki beni kalpten anlayacak tek kişi sizsiniz, zor bi hamilelik gecirdim herkes uzaktan izledi, akıllarınca cok destek oldular ama benim zaten 3. hamileliğimdi, ben olsam anneminn yerinde bir an olsa bırakmazdım kızımı, ben ona gelme yorulma bosuna dedim, o da gelmedi ben olsam dinlemezdim, babam bacağı agrıyordu anneni nasıl yollayayım diye dram yaptı, eşim zaten gecenin köründe eve geldi sürekli, şimdi hepsi bi dahakine hastaneye yatırıcaz ne kadar olursa olsun ev araba satcaz diyor ama o gün gelince gene yanlz kalıcam, herkes unutmamı bekliyor ama ben unutmayacağım, o benim tek evladımdı,ben onu cok sevdim kafasını cıkarırdı karnımı yamulturdu oksardım kızımı, kimse beni anlamıyor içim cok acıyor, keske bir dernek olsa hep orda toplansak birbirmizle dertlessek,insanların basit ufak telaslarından sıkıldım acım cok büyük nasıl hemen dönmemi bekliyorlar normale,bana yardım edin melek anneleri, acımı sadece siz anlarsınız
Allah sabır versin canım. Arkadaşlarım herşeyi gayet güzel yazmışlar bana da yazacak farklı birşey kalmamış. Dedikleri gibi zamanla acın azalacak. Hepimizin aklına geldiğinde burnumuzun direği sızlıyor ama ilk günlerdeki gibi değiliz hiçbirimiz. Yaşadığın herşey normal insanların laflarına bakıp abartıyormuyum diye düşünme sakın istediğin gibi yaşa acını.Ama geçecek buna inan. İyice iyileş sonrada Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.